Η Katelyn Clark κέρδισε τη νικήτρια του αγώνα καθώς η Νο. 6 της Αϊόβα κέρδισε τη Νο. 2 της Ιντιάνα

Η Κέιτλιν Κλαρκ είχε 34 πόντους για να οδηγήσει το Νο. 6 της Ιντιάνα στη νίκη με 86-85 επί του Νο. 6 της Ιντιάνα το απόγευμα της Κυριακής. Ο Κλαρκ είχε 34 πόντους μαζί με εννέα ριμπάουντ και εννέα ασίστ. Η Κέιτ Μάρτιν είχε 19 πόντους στη νίκη, ενώ η Μόνικα Σινάνο είχε 13 πόντους στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κολεγιακής της καριέρας. Με τη νίκη, η Αϊόβα ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με συνολικό ρεκόρ 23-6 και 15-3 στο Big Ten Conference. Οι Hokies θα είναι ο Νο. 2 σπόρος στο τουρνουά του συνεδρίου που ξεκινά την 1η Μαρτίου. Η Αϊόβα δεν παίζει το πρώτο της παιχνίδι μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Η Κέιτλιν Κλαρκ σκόραρε 34 πόντους για να οδηγήσει την Ιντιάνα στη νίκη με 86-85 επί της Νο. 6 της Ιντιάνα το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Κλαρκ είχε εννέα ριμπάουντ και εννέα ασίστ για να πάει μαζί με τους 34 πόντους του. Η Κέιτ Μάρτιν είχε 19 πόντους στη νίκη και η Μόνικα Σινάνο είχε 13 πόντους στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κολεγιακής της καριέρας.

Με τη νίκη, η Αϊόβα τελειώνει την κανονική περίοδο με συνολικό ρεκόρ 23-6 και 15-3 στο Big Ten Conference. Οι Hawkeyes θα είναι ο Νο. 2 σπόρος στο συνέδριο που ξεκινά την 1η Μαρτίου.

Η Αϊόβα δεν παίζει το πρώτο της παιχνίδι μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

READ  Asiana Airlines: Συνελήφθη επιβάτης που άνοιξε την πόρτα πτήσης κατά τη διάρκεια πτήσης στη Νότια Κορέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *