Η Padma Lakshmi αποχωρεί από τη θέση του «Top Chef» μετά από 17 χρόνια

Η Padma Lakshmi μαζεύει τα μαχαίρια της και εγκαταλείπει τον “Top Chef” μετά από 17 χρόνια.

Ο μακροχρόνιος οικοδεσπότης, 52 ετών, ανακοίνωσε στις 2 Ιουνίου Μία δήλωση Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι αποχωρεί από τον διαγωνισμό μαγειρικής Bravo μετά την 20η σεζόν για να επικεντρωθεί στη σειρά της Hulu “Taste the Nation”.

«Μετά από πολύ ψάξιμο, πήρα τη δύσκολη απόφαση να φύγω Εξαιρετική μαγείρισσα», έγραψε ο Lakshmi, ο οποίος είναι και ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. «Μετά την ολοκλήρωση της 20ης σεζόν ως οικοδεσπότης και εκτελεστικός παραγωγός, είμαι εξαιρετικά περήφανος που συμμετείχα στη δημιουργία μιας τόσο επιτυχημένης εκπομπής και της απήχησης που είχε στον κόσμο της τηλεόρασης και του φαγητού.

«Μετά από 17 χρόνια, πολλοί από το καστ και το συνεργείο είναι σαν οικογένεια για μένα και θα μου λείψει πολύ η συνεργασία μαζί τους. Νιώθω ότι είναι καιρός να προχωρήσω και να κάνω χώρο για αυτόΔοκιμάζοντας το έθνος, τα βιβλία μου και άλλες δημιουργικές προσπάθειες», συνέχισε.

Η Λάκσμι κατέληξε λέγοντας στους θαυμαστές της «βαθιά ευγνώμονες» για «χρόνια αγάπης και υποστήριξης».

Το πρώην μοντέλο εντάχθηκε στο “Top Chef” στη δεύτερη σεζόν του το 2006, αντικαθιστώντας την αρχική παρουσιάστρια Katie Lee.

Η ινδοαμερικανίδα τηλεοπτική περσόνα και συγγραφέας έχει προταθεί για 13 βραβεία Emmy για τον «Κορυφαίο Σεφ», συμπεριλαμβανομένων των τριών για την εξαιρετική παρουσιάστρια του ριάλιτι ή του διαγωνισμού.

“Η Padma Lakshmi αφήνει πίσω της μια απίστευτη κληρονομιά στον “Top Chef” του Bravo. Η επίδρασή της στη βραβευμένη σειρά Emmy, James Beard και Critics’ Choice είναι αναμφισβήτητη. Επειδή έφερε το πνεύμα και τον εξαιρετικό ουρανίσκο της σε κάθε μπουκιά της σειράς για 17 χρόνια και 19 σεζόν, “Είμαστε ευγνώμονες στην Padma που είναι μια τέλεια οικοδέσποινα, κριτής και εκτελεστικός παραγωγός. Θα είναι πάντα μέλος του “Top Chef” και της οικογένειας του NBC Universal και θα είναι πάντα στο τραπέζι των κριτών”, ένας εκπρόσωπος για την Bravo και η μητρική εταιρεία του TODAY, η NBCUniversal είπε στο TODAY.com.

READ  Πληθωρισμός Ευρωζώνη Μάιος 2023

Αν και η αποχώρηση της Lakshmi ήταν έκπληξη, μια προφορική ιστορία της εκπομπής που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα αποκάλυψε ότι ήταν αβέβαιη για το μέλλον της στο “Top Chef”. The Hollywood Reporter.

«Ελπίζω η παράσταση να πάει καλά. Η τηλεόραση είναι πάντα μια απρόβλεπτη σφαίρα. Καμία παράσταση δεν διαρκεί για πάντα. Νομίζω ότι είχαμε μια πολύ καλή πορεία. Ελπίζω η παράσταση να συνεχιστεί για πολύ καιρό», είπε στην ανακοίνωση.

Η Padma Lakshmi κάθεται με τον κριτή Tom Colicchio σε ένα επεισόδιο του 2007 “Top Chef”.Μπράβο

Η Lakshmi κατέπληξε τους θαυμαστές της όταν αποκάλυψε πόσες θερμίδες τρώει στα παρασκήνια στο “Top Chef” κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο “Jimmy Kimmel Live” τον περασμένο μήνα.

«Το πρώτο μισό της σεζόν έχουμε πολλούς ανταγωνιστές, οκτώ ή εννέα χιλιάδες θερμίδες την ημέρα… Εύκολα», είπε ο Lakshmi, προκαλώντας αστειευόμενος τον κολλητό του Kimmel, Guillermo Rodriguez, σε έναν διαγωνισμό φαγητού.

«Ένα χοτ-ντογκ χωρίς κέτσαπ», αστειεύτηκε.

Τον περασμένο μήνα, ο Lakshmi έγινε πρωτοσέλιδο για το πόζα του με μπικίνι για το τεύχος του Sports Illustrated Swimsuit 2023.

«Ήταν πολύ συναρπαστικό να το κάνω αυτό», είπε ο Λάκσμι κατά τη σημερινή επίσκεψη στις 15 Μαΐου. «Εννοώ, θα είχα σκοτώσει για αυτό στα 20 μου όταν ήμουν μοντέλο, αλλά είναι τόσο ωραίο που συμβαίνει τώρα και χαίρομαι που είναι τόσο διαφορετικοί».

Σε ένα βίντεο για το Sports Illustrated, που γυρίστηκε για να προωθήσει το θέμα, η Lakshmi, 52 ετών, είπε ότι ήταν ενθουσιασμένη που εκπροσωπεί γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

“Μου αρέσει που βρίσκομαι στη ζωή μου και ξέρω ότι το σώμα μου δεν είναι σε καμία περίπτωση τέλειο, αλλά νιώθω όμορφη. Νιώθω ότι έχω μια πολύ τυχερή, παραγωγική, παραγωγική ζωή”, είπε.

READ  Κυκλοφόρησε ο μοναδικός ρόλος του πρίγκιπα Χάρι στη στέψη του βασιλιά Καρόλου | Παγκόσμια νέα

«Οι μηροί μου μπορεί να ήταν πιο λεπτοί, το στήθος μου μπορεί να ήταν λίγο μεγαλύτερο σε προηγούμενα μέρη της ζωής μου, αλλά ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα με τον εαυτό μου. Ελπίζω να δουν μια ολόκληρη γυναίκα σε όλα μου τα χαρακτηριστικά και τις αποχρώσεις και κάποιες αντιφάσεις. Αν μου έδινες όλα τα χρήματα του κόσμου, δεν θα επέστρεφα ποτέ στα 20 μου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *