Η SVB Financial Group ξεκινά την προστασία της αξίας του Κεφαλαίου 11

Η SVB Securities και τα αμοιβαία κεφάλαια της SVB Capital και οι ομόρρυθμες εταιρείες δεν έχουν καταθέσει το Κεφάλαιο 11

Οι διαδικασίες στρατηγικής μετάβασης για τις δραστηριότητες της SVB Capital και της SVB Securities προχωρούν με μεγάλο ενθουσιασμό

Σάντα Κλάρα, Καλιφόρνια., 17 Μαρτίου 2023 /PRNewswire/ — SVB Financial Group (η «Εταιρεία») (NASDAQ: SIVB) ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέθεσε εθελοντική αίτηση αναδιοργάνωσης υπό την εποπτεία του δικαστηρίου σύμφωνα με το Κεφάλαιο 11 του Ηνωμένα Έθνη Πτωχευτικό Δικαστήριο Νότιας Περιφέρειας Νέα Υόρκη Για να διατηρηθεί η αξία.

Τα αμοιβαία κεφάλαια της SVB Securities και της SVB Capital και οι εταιρείες ομόρρυθμων εταίρων δεν έχουν υποβάλει αίτηση για το Κεφάλαιο 11 και συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά καθώς η SVB Financial Group έχει προαναγγείλει στρατηγικές εναλλακτικές για αυτές τις πολύτιμες επιχειρήσεις.

  • Η SVB Capital, μια πλατφόρμα επιχειρηματικών κεφαλαίων και ιδιωτικών πιστωτικών κεφαλαίων με βαθιές ρίζες στην οικονομία της καινοτομίας, συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με κανονική πορεία. Τα SVB Capital Funds και οι General Partners είναι χωριστές νομικές οντότητες που είναι ξεχωριστές από τον Όμιλο SVB Fund και δεν έχουν καταθέσει το Κεφάλαιο 11. Τα SVB Capital Funds συνεχίζουν να έχουν πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων των διευκολύνσεων συνδρομητικής πίστωσης και των δεσμεύσεων επενδυτών και γενικών μετόχων. Ο Όμιλος SVB Finance δεσμεύεται να παρέχει στη SVB Capital υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αναδιάρθρωσης.
  • Η SVB Securities, ένας ρυθμιζόμενος χρηματιστής-διαπραγματευτής με τη δική του διοίκηση, προσωπικό και κεφάλαιο, είναι ξεχωριστή νομική οντότητα από την SVB Financial Group και δεν έχει υποβάλει αίτηση για το Κεφάλαιο 11. Συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Η SVB Financial Group, η οποία κατέχει το μετοχικό κεφάλαιο της SVB Securities, δεσμεύεται να υποστηρίζει την SVB Securities καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αναδιάρθρωσης.
  • Η SVB Financial Group δεν είναι πλέον συνδεδεμένη με τη Silicon Valley Bank, NA ή με την ιδιωτική τραπεζική και τη διαχείριση περιουσίας της τράπεζας, SVB Pvt. Ο διάδοχος της Τράπεζας, η Silicon Valley Bridge Bank, NA, λειτουργεί υπό τη δικαιοδοσία της Federal Deposit Insurance Corporation (“FDIC”) και δεν έχει υποβάλει αίτηση για το Κεφάλαιο 11.
READ  Οι δικηγόροι του Τραμπ προτρέπουν τον δικαστή Χουάν Μέρσον να παραιτηθεί στην υπόθεση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος

Η Εταιρεία πιστεύει ότι υπάρχουν περίπου 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια Ρευστότητα. Εκτός από τα μετρητά και τα συμφέροντά της σε SVB Capital και SVB Securities, η SVB Financial Group κατέχει επίσης άλλους πολύτιμους λογαριασμούς τίτλων επενδύσεων και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Το χρηματοδοτούμενο χρέος της SVB Financial Group είναι περίπου 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια Το συνολικό αρχικό ποσό των μη εξασφαλισμένων ομολογιών αποδίδεται αποκλειστικά στην SVB Financial Group και δεν έχει καμία αξίωση έναντι της SVB Capital ή της SVB Securities. Υπάρχει επίσης SVB Financial Group 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια Προνομιούχο απόθεμα σε εκκρεμότητα.

Η SVB Financial Group σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη διαδικασία δικαστικής εποπτείας για να αξιολογήσει στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις για την SVB Capital, την SVB Securities και άλλα περιουσιακά στοιχεία και επενδύσεις της Εταιρείας. Όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, η διαδικασία διευθύνεται από πενταμελή επιτροπή αναδιάρθρωσης που ορίζεται από το διοικητικό συμβούλιο της SVB Financial Group. Η Centerview Partners LLC βοηθά την ομάδα αναδιάρθρωσης στη διαδικασία στρατηγικής μετάβασης, η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη και έχει προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον. Οποιαδήποτε διαδικασία πώλησης θα διενεργείται μέσω της διαδικασίας του Κεφαλαίου 11 και θα υπόκειται σε δικαστική έγκριση.

«Η διαδικασία του Κεφαλαίου 11 θα επιτρέψει στον SVB Financial Group να διατηρήσει την αξία για τις πολύτιμες επιχειρήσεις και τα περιουσιακά του στοιχεία, ιδιαίτερα την SVB Capital και την SVB Securities, καθώς αξιολογεί στρατηγικές εναλλακτικές», είπε. Ουίλιαμ Κωστούρος, Chief Restructuring Officer του SVB Financial Group. “Η SVP Capital και η SVP Securities συνεχίζουν να εξυπηρετούν πελάτες υπό την ηγεσία των μακροχρόνιων και ανεξάρτητων ηγετικών ομάδων τους.”

READ  Η Nike ανταποκρίνεται στις αντιδράσεις για τα κιτ πίστας της Team USA, επιτρέποντας στους αθλητές να φορούν σορτς

«Η SVB Financial Group θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Silicon Valley Bridge Bank», είπε ο κ. Συνέχισε ο Κωστούρος. «Δεσμευόμαστε στην εξεύρεση πρακτικών λύσεων για τη μεγιστοποίηση της ανακτήσιμης αξίας για τους μετόχους και των δύο εταιρειών».

Η SVB Financial Group σχεδιάζει να καταθέσει τακτικές αξιώσεις πρώτης ημέρας στο πτωχευτικό δικαστήριο. Τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν πρόσθετα έγγραφα σχετικά με την πτωχευτική διαδικασία.

Η Centerview Partners LLC ήταν ο προτεινόμενος οικονομικός σύμβουλος, η Sullivan & Cromwell LLP ήταν ο προτεινόμενος νομικός σύμβουλος και η Alvarez & Marcel SVB Financial Group ήταν ο προτεινόμενος σύμβουλος αναδιάρθρωσης του οφειλέτη.

Σχετικά με την SVB Financial Group

SVB Financial Group (NASDAQ: SIVB) είναι η εταιρεία χαρτοφυλακίου της SVB Capital και της SVB Securities.

Μελλοντικές δηλώσεις

Αυτό το δελτίο τύπου περιέχει μελλοντικές δηλώσεις κατά την έννοια του Private Securities Litigation Reform Act του 1995. Οι μελλοντικές δηλώσεις υπόκεινται σε γνωστούς και άγνωστους κινδύνους και αβεβαιότητες, πολλοί από τους οποίους μπορεί να είναι πέρα ​​από τον έλεγχο της SVB Financial Group. Οι μελλοντικές δηλώσεις είναι δηλώσεις που δεν είναι ιστορικά γεγονότα και προσδιορίζονται γενικά με τη χρήση λέξεων όπως «θα», «μπορεί», «θα», «πρέπει», «θα μπορούσε», «θα», «προβλέψεις», «δυνητικό», «συνέχεια», «προβλέπω», «πιστεύω», «εκτίμηση», «αναζητώ», «προβλέπω», «σχεδιάζω», «σκοπεύω», αρνητικοί ή συγκρίσιμοι όροι. Αν και η SVB Financial Group πιστεύει ότι οι προσδοκίες που αντικατοπτρίζονται στις μελλοντικές δηλώσεις της SVB Financial Group είναι εύλογες, η SVB Financial Group βασίζει αυτές τις προσδοκίες στις τρέχουσες πεποιθήσεις και τις παραδοχές της και τέτοιες προσδοκίες μπορεί να μην είναι σωστές. Επειδή οι μελλοντικές δηλώσεις σχετίζονται με το μέλλον, υπόκεινται σε εγγενείς αβεβαιότητες, κινδύνους και αλλαγές σε συνθήκες που είναι δύσκολο να προβλεφθούν και πολλές από τις οποίες είναι πέρα ​​από τον έλεγχο του SVB Financial Group. Οι μελλοντικές δηλώσεις σχετικά με προσφορές και τα πραγματικά αποτελέσματα λειτουργιών και οικονομικών επιδόσεων της SVB Financial Group ενδέχεται να διαφέρουν ουσιωδώς από εκείνα που εκφράζονται ή υπονοούνται στις μελλοντικές δηλώσεις της SVB Financial Group. Οι μελλοντικές δηλώσεις που περιλαμβάνονται σε αυτή τη γνωστοποίηση γίνονται μόνο από την ημερομηνία αυτής της γνωστοποίησης. Η SVB Financial Group δεν σκοπεύει και δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση να ενημερώσει αυτές τις μελλοντικές δηλώσεις.

READ  Ζωντανές ενημερώσεις τρίτου γύρου Masters 2024: DeCambeau, Homa, Scheffler προηγούνται καθώς ο Tiger Woods σπάει το ρεκόρ

Επικοινωνία μέσων

Μόνο μέσα:
Τζόελ ΦρανκWilkinson Brimmer Catcher
Michael Friday / Jet Repco / Aaron Palash
212-355-4449
[email protected]

σχέσεις επενδυτών
Μόνο επενδυτές:
[email protected]

Πηγή SVB Financial Group

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *