Κηδείες για 6 θύματα πυροβολισμών σε σχολείο του Νάσβιλ

Νάσβιλ, Τεν. (AP) — Οι κηδείες κυκλοφόρησαν την Πέμπτη για τους έξι ανθρώπους που σκοτώθηκαν από τους πυροβολισμούς στο σχολείο αυτής της εβδομάδας στο Νάσβιλ.Ένα φωτεινό, ηλιόλουστο πρωινό μετατρέπει αυτό που θα έπρεπε να ήταν μια κανονική μέρα στο σχολείο σε μια συγκλονιστική τραγωδία, καθώς μια πόλη που θρηνεί θρηνεί τα θύματα της άγριας επίθεσης.

Συνεχίζουν να αναδεικνύονται αποκαρδιωτικές νέες λεπτομέρειες για τις ζωές των τριών ενηλίκων και των τριών 9χρονων μαθητών που σκοτώθηκαν από τους πυροβολισμούς της Δευτέρας στο The Convent School. Τα παιδιά έχουν ταυτοποιηθεί ως Έβελιν Ντίκχαους, Χάλι Σκραγκς και Γουίλιαμ Κίνεϊ. Σκοτώθηκε επίσης η 60χρονη Κάθριν Κουνς. Διευθυντής Σχολής? Mike Hill, 61, φύλακας. και η Cynthia Peek, 61, αναπληρώτρια δασκάλα.

Μια κηδεία για την Έβελιν είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή στη χριστιανική εκκλησία Woodmont στο Νάσβιλ, σύμφωνα με μια νεκρολογία που δόθηκε στο Associated Press από έναν οικογενειακό φίλο. Οι καλεσμένοι της κηδείας καλούνται να φορέσουν ροζ ή άλλα χαρούμενα χρώματα, σύμφωνα με το μοιρολόγι, «σε φόρο τιμής στην αγάπη της Έβελιν για το φως και το χρώμα». Θα κηδευτεί σε ιδιωτική οικογενειακή ταφή το Σάββατο.

Η οικογένεια της Χάλι προγραμμάτισε μια ιδιωτική κηδεία για το Σάββατο της στην εκκλησία Covenant Presbyterian, όπου ο πατέρας της είναι ο κύριος πάστορας. Την Πέμπτη, μέλη της Καθολικής Εκκλησίας της Παναγίας της Λίμνης, συμπεριλαμβανομένων των παππούδων και της γιαγιάς του κοριτσιού, σχεδιάζουν να προσευχηθούν το κομπολόι για τον Χάλι και όλα τα θύματα του πυροβολισμού, σύμφωνα με ανάρτηση της εκκλησίας στο Facebook.

Η κηδεία του Hill έχει οριστεί για τις 11 το πρωί της Τρίτης στην εκκλησία Stephens Valley στο Νάσβιλ, με την επίσκεψη να ξεκινά στις 10 το πρωί, είπε ο πάστορας Jim Bachman.

READ  Ηγέτες Vs. Οι Raiders είναι διαφορετικοί, αλλά ένα από τα πιο άγρια ​​TD της χρονιάς θα κληθεί πίσω λόγω ποινής

Επίσκεψη για τον Κουν έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 5-8 μ.μ. στον Πρεσβυτεριανό Ναό του Χριστού, με λειτουργία την επόμενη μέρα στις 13.00.

Η λειτουργία για τον Kinney έχει οριστεί για τις 2:30 μ.μ. της Κυριακής στο Christ Presbyterian.

Η επίσκεψη του Peek έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου στο Χριστό Πρεσβυτεριανό, με λειτουργία το μεσημέρι.

Η κηδεία ανακοινώθηκε ως νέες πληροφορίες για την Έβελιν και άλλους Δημοσίευσε.

Σε ένα μοιρολόγι για το AP, ένας οικογενειακός φίλος περιέγραψε την Έβελιν ως «μόνο φάρο χαράς» που αγαπούσε την τέχνη, τη μουσική, τα ζώα και να κουκουλώνεται στο κρεβάτι με τη μεγαλύτερη αδερφή της.

«Με μια ακλόνητη πίστη στην καλοσύνη των άλλων, οι άνθρωποι της Έβελιν ήταν γνωστοί, είδαν, αλλά ποτέ δεν κρίθηκαν», ανέφερε η νεκρολογία. «Τα αγαπημένα μέλη της οικογένειάς της συμφωνούν ότι είναι ένα «ασφαλές μέρος για όλους».

Στην προσχολική ηλικία, η Έβελιν «συχνά τοποθετούσε τον εαυτό της ανάμεσα στα δύο μικρότερα παιδιά, παρηγορώντας τα ενστικτωδώς χτυπώντας τα στην πλάτη». Θα υποδεχόταν ανθρώπους με ανοιχτές αγκάλες και ένα μολυσματικό χαμόγελο, ανέφερε η νεκρολογία.

Η Έβελιν λάτρευε τη χειροτεχνία και τη ζωγραφική και οι δάσκαλοί της «παρατήρησαν την Έβελιν να μελετά τον κόσμο γύρω της με ενδιαφέρον, περιέργεια και σαφήνεια», λέει η νεκρολογία.

Του άρεσε επίσης να τραγουδά από την Taylor Swift και το σόου του Broadway “Hamilton”. Αγαπούσε επίσης τα σκυλιά του, τον Mable και το Birdie, και ένα ποντίκι για το δώρο των 10ων γενεθλίων του.

«Δυνατή, αλλά ποτέ πιεστική, είχε ήρεμη και γαλήνη πέρα ​​από τα χρόνια της», ανέφερε η νεκρολογία. «Αυτό το κορίτσι μπορεί να «διαβάσει ένα δωμάτιο».

READ  Η Τζίτζι Σον, η υποψήφια για την FCC του Μπάιντεν, αποχώρησε μετά από μια τρομακτική μάχη για λόμπι

Καθώς τα αγαπημένα πρόσωπα της Έβελιν προετοιμάζονται για την κηδεία της, το Youth Baseball League του William Kinney αναλαμβάνει δράση για να θυμηθεί τον συμπαίκτη και φίλο τους.

Το βράδυ μετά τον πυροβολισμό, ο προπονητής προσευχήθηκε για το αγόρι και τήρησε ενός λεπτού σιγή στο Crive Hall Baseball Park. Αφιερώματα αναρτήθηκαν στη σελίδα του πάρκου στο Facebook.

Ο William έχει παίξει μπέιζμπολ στο πάρκο στο παρελθόν και αυτή τη σεζόν η ομάδα του είναι οι Reds, δήλωσε ο Steve Cerrico, διευθυντής στίβου νέων στο Crive Hall. Οι παίκτες και οι οικογένειές τους ενθαρρύνθηκαν να φορούν κόκκινα στο γήπεδο και στις εξέδρες και τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες στο γήπεδο όπου έπαιζε ο Γουίλιαμ.

«Καλύψαμε τα πάντα με κόκκινο», είπε ο Cerrico. «Βάλαμε πολλά κομμάτια μνήμης στο γήπεδο».

Ο Cerrico είπε ότι τα μέλη της λίγκας είναι ραγισμένα για την απώλεια του William και των άλλων που σκοτώθηκαν. Ο Cerrico είπε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Crive Hall έχανε παίκτη.

«Το πρωτάθλημα προχωρά πάντα μπροστά και συγκεντρώνεται ως οικογένεια», είπε.

Σε απάντηση στο αφιέρωμα του Park, οι Cincinnati Reds της Major League Baseball δημοσίευσαν τα εξής στο Instagram: “”Στέλνοντας όλη μας την αγάπη από το Σινσινάτι”, με ένα emoji καρδιάς στο τέλος.

___

Ο Lawler ανέφερε από το Nashville. Οι Sains αναφέρθηκαν από το Μέμφις του Τενεσί. Ο Ben Finley συνέβαλε σε αυτήν την έκθεση από το Norfolk της Βιρτζίνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *