Κουτάβι που πετάχτηκε από πικ-απ επιζεί από την καταδίωξη της αστυνομίας του Λος Άντζελες | Λος Άντζελες

Ένα κουτάβι που πετάχτηκε από ένα κινούμενο φορτηγό στο Λος Άντζελες επέζησε «από θαύμα» από καταδίωξη της αστυνομίας υψηλής ταχύτητας. Σύμφωνα με Αξιωματικοί.

Σε δήλωση που κυκλοφόρησε το Σάββατο, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι στις 7 Απριλίου, γύρω στις 12:10 μ.μ. στη νοτιοανατολική πλευρά της πόλης, αστυνομικοί ξεκίνησαν καταδίωξη με αυτοκίνητο για να καταδιώξουν έναν ύποπτο που καταζητείται σε σχέση με απόπειρα φόνου. Δολοφονία και ληστεία αυτοκινήτου στις 26 Μαρτίου.

Ο ύποπτος οδηγούσε ένα Chevy Avalanche με τον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό KTTV έχουν αναφερθεί. Η καταδίωξη οδήγησε σε πολλές πόλεις σε όλη την κομητεία του Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένων των Inglewood και Westchester, όπου ένα κουτάβι τοποθετήθηκε σε μια καφέ τσάντα σχεδιαστή Michael Kors και στη συνέχεια «πετάχτηκε από το κινούμενο όχημα του υπόπτου», είπε η αστυνομία.

Το κουτάβι, ένα καφέ μικτή ράτσα οκτώ εβδομάδων με ένα μπλε μάτι και ένα καστανό μάτι, “από θαύμα… βγήκε αβλαβές και διασώθηκε από τους… αστυνομικούς”, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα.

Το κουτάβι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο καταφύγιο South Los Angeles Animal Services. Η υπηρεσία κρατά τον σκύλο εν αναμονή της έρευνας για το αν το ζώο «εγκαταλείφθηκε» κατά τη διάρκεια της καταδίωξης και δεν είναι διαθέσιμο για υιοθεσία, τουλάχιστον όχι ακόμη, πρόσθεσε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Η καταδίωξη τελικά έληξε γύρω στις 14:00 όταν ο οδηγός και ο συνεπιβάτης πήδηξαν από το αυτοκίνητο σε κατοικημένη οδό. Ο ύποπτος προσπάθησε να τρέξει σε ένα σπίτι, αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς που τον ακολούθησαν σχετικά γρήγορα, ανέφερε η αστυνομία.

Οι αρχές συνέλαβαν τρία άτομα για την υπόθεση: τους 27χρονους Gustavo Alvarez και Lynette Moreno και την 25χρονη Michelle Zamudio.

READ  Με την προσθήκη του Fred VanVleet, οι Houston Rockets προσγειώνουν τον ηγέτη τους
Αποφύγετε παλαιότερες διαφημίσεις σε ενημερωτικά δελτία

Ο Alvarez κρατείται χωρίς εγγύηση με τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία αυτοκινήτου. Ο Moreno συνελήφθη επειδή φέρεται να έστησε ένα δεύτερο όχημα απόδρασης και κρατήθηκε ως αξεσουάρ σε κακούργημα και απόδραση. Η εγγύηση του ορίστηκε στα 67.5000 δολάρια.

Ο Zamudio, ο οποίος λέγεται ότι είναι ο οδηγός του δεύτερου οχήματος απόδρασης, κρίθηκε για απόδραση και η εγγύηση του ορίστηκε στα 75.000 δολάρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *