Κυκλοφόρησε ο μοναδικός ρόλος του πρίγκιπα Χάρι στη στέψη του βασιλιά Καρόλου | Παγκόσμια νέα

Ο ρόλος του πρίγκιπα Χάρι στη στέψη του πατέρα του Καρόλου τον επόμενο μήνα έρχεται καθώς πρόκειται να παραστεί στην ιστορική τελετή μόνος χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ. Ο πρίγκιπας Χάρι θα παίξει έναν ελάχιστο ρόλο στην τελετή και αυτός και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θα εμφανιστούν καν μαζί στην κάμερα, ανέφερε η Mirror.

Πρίγκιπας Χάρι: Ο πρίγκιπας Χάρι φεύγει από τη βασιλική αυλή στο Λονδίνο. (AP)

Διαβάστε περισσότερα: Ο «πνευματικός μέντορας» της Μέγκαν λέει ότι αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι «αγωνίζονται αυτή τη στιγμή»

Ο πρίγκιπας Χάρι θα καθίσει με άλλα μη εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας – την πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίπισσα Ευγενία και τους συζύγους τους – που δεν εργάζονται από τα βασιλικά μέλη. Δεν θα λάβει μέρος στη βασιλική πομπή ή στην πομπή στέψης από και προς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ούτε ο πρίγκιπας Χάρι θα βρίσκεται στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, ανέφερε η έκθεση.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήξερε ότι η ιστορική περίσταση θα ήταν «η πιο σημαντική μέρα» της ζωής του βασιλιά Καρόλου, έτσι ήθελε να παραστεί στην τελετή, ανέφερε η έκθεση, αλλά ήθελε να συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ πριν από τη στέψη.

Διαβάστε περισσότερα: Ο άντρας που πέταξε αυγά στον βασιλιά Κάρολο ήταν ένοχος. Τιμωρήθηκε…

“Ο Χάρι είναι πολύ ξεκάθαρος και η θέση του είναι αταλάντευτη – αν νιώσει ότι η ατμόσφαιρα θα είναι τόσο τοξική όσο ήταν κατά τη διάρκεια του πλατινένιου ιωβηλαίου και της κηδείας της βασίλισσας, δεν θα έρθει. Λέγεται ότι θέλει να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του και αυτό είναι η κλήση τους, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει αλλάξει», ανέφερε η The Mirror.

Το παλάτι επιβεβαίωσε την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας: «Το παλάτι του Μπάκιγχαμ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στην τελετή στέψης στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου. Η Δούκισσα του Sussex θα βρεθεί στην Καλιφόρνια μαζί με τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet.

READ  CarMax, Nike, Paramount και πολλά άλλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *