Μετά το θάνατο της Stadia, ο αντιπρόεδρος Bill Harrison αποχωρεί από την Google – Ars Technica

Μεγέθυνση / Ο Μπιλ Χάρισον ανακοίνωσε το Stadia στον κόσμο.

Το Google Stadia και όλα τα σχετικά έργα του είναι νεκρά, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσει ο επικεφαλής του τμήματος Bill Harrison. Business Insider Ο Χάρισον φέρεται να έχει αποχωρήσει από την Google. Το ρεπορτάζ λέει ότι έφυγε τον Ιανουάριο, αλλά Harrison’s LinkedIn Ενημερώθηκε μόνο τις τελευταίες ημέρες ότι έφυγε από την Google τον Απρίλιο. Ο Χάρισον εργάστηκε στα Stadia για πέντε χρόνια.

Ο CEO της Google Sundar Pichai, όχι η Google Gaming κλώτσησε Η πλατφόρμα παιχνιδιών της Google έκανε το ντεμπούτο της δηλώνοντας στο πλήθος, “Δεν είμαι μεγάλος παίκτης”. Ως αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Stadia, ο Harrison θα πρέπει να φέρει την αξιοπιστία του gaming στην Google. Ο Χάρισον είναι βετεράνος του κλάδου, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν για τις εκδόσεις κονσόλας παιχνιδιών της Microsoft και της Sony, επομένως η εμπειρία του είναι να συνάπτει συμφωνίες με προγραμματιστές παιχνιδιών, ε. Συναρπαστικός Αθλητική κοινότητα.

Τις πρώτες μέρες, ο Χάρισον ήταν το πρόσωπο της Stadia. Κατά την αρχική ανακοίνωση του 2019, ο Χάρισον ανέβηκε στη σκηνή Μετά Παρακαλώ να ανακοινώσει το Stadia στον κόσμο, περιγράφοντας τη βασική προϋπόθεση και πώς η Stadia θα είναι “το μέλλον του αθλητισμού”. Όταν τα πράγματα άρχισαν να πάνε νότια, ο Χάρισον σταμάτησε να εμφανίζεται σε βίντεο. Σταμάτησε να κάνει tweet, και γενικά εξαφανίστηκε. Ο Χάρισον έγινε είδηση ​​το 2021, όταν η Google σκότωσε το μοναδικό στούντιο παιχνιδιών πρώτου μέρους της Stadia, το τμήμα Games & Entertainment, μετά από 1,5 χρόνο. Χάρισον αναφέρεται Είπε στην ομάδα ότι «κάνουν μεγάλη πρόοδο» μια εβδομάδα πριν απολυθούν, κάτι που, σύμφωνα με τον Kotaku, ήταν μέρος του «μη ειλικρινούς και ανοιχτού χαρακτήρα της ηγεσίας με τους προγραμματιστές της εταιρείας». Ανακοίνωσε επίσης τον θάνατο της Stadia σε μια ανάρτηση στο blog.

READ  Ο ράπερ Coolio πέθανε από υπερβολική δόση φεντανύλης, λέει ο μάνατζερ

Δεν μπορούμε να πούμε πόσο αποτελεσματικά είναι τα στελέχη όταν είμαστε εκτός εταιρείας, αλλά ο Χάρισον εντάχθηκε στην Google με κακή φήμη στους παίκτες. Οι προηγούμενοι βασικοί εκτελεστικοί του ρόλοι επέβλεψαν την κυκλοφορία του PlayStation 3 της Sony και των Xbox One και Kinect της Microsoft. Αυτές οι δύο είναι οι χειρότερες συναινετικές εκδόσεις κονσόλας από κάθε εταιρεία και προεδρεύουν στη ζωή και τον θάνατο της Stadia. Δεν βοηθάει Η τρομερή φήμη του Χάρισον.

Με τον Χάρισον να φύγει, το Stadia νεκρό και το Cloud Pivot φέρεται να σκοτώθηκε με το Stadia, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το άλλοτε φιλόδοξο gaming project της Google.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *