Οι οικοδεσπότες του «GMA3» της Amy Robach και ο DJ Holmes αποχωρούν από το ABC μετά από αναφερόμενο ειδύλλιο


Νέα Υόρκη
CNN

Ο DJ Holmes και η Amy Robach, παρουσιαστές της τρίτης ώρας του κορυφαίου πρωινού σόου του ABC “Good Morning America”, αποχωρούν από το ABC News, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικτύου Kim Godwin σε ένα σημείωμα προς τους υπαλλήλους το βράδυ της Παρασκευής.

“Ξέρω ότι αυτό αποσπά την προσοχή για πολλούς από εμάς, αλλά μην ξεχνάτε όλη τη σπουδαία δουλειά που κάνει το ABC News το νούμερο 1 ειδησεογραφικό δίκτυο στην Αμερική, και όλα αυτά οφείλονται σε εσάς”, έγραψε ο Godwin στο σημείωμα. «Θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για την υπομονή και τον επαγγελματισμό σας αυτό το διάστημα», μέσω του CNN.

Η απόφαση για το ποιος θα συνδιοργανώσει το “GMA3” και το “20/20” του ABC — το οποίο συνδιοργανώνει ο Robach — θα έρθει αργότερα, είπε ο Godwin.

«Μετά από πολλές εποικοδομητικές συζητήσεις με την Amy Robach και τον TJ Holmes σχετικά με διαφορετικές επιλογές, όλοι συμφωνήσαμε ότι η μετάβαση από το ABC News ήταν προς το συμφέρον όλων», δήλωσε εκπρόσωπος του ABC σε δήλωση το βράδυ της Παρασκευής. «Αναγνωρίζουμε το ταλέντο και την αφοσίωσή τους όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχαριστούμε για τη συνεισφορά τους».

Το δίκτυο βρίσκεται σε συνομιλίες με τους παρουσιαστές του “GMA3” αυτή την εβδομάδα σχετικά με την έξοδο και οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο, δήλωσε άτομο που γνωρίζει το θέμα. Η τελική συμφωνία θα μπορούσε να επιτευχθεί μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής.

«Υπάρχει πολλή απογοήτευση από όλες τις πλευρές που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν καλύτερα», είπε το άτομο.

Αφού η Daily Mail ανέφερε ότι ο Χολμς και ο Ρόμπαχ είχαν ρομαντική σχέση τον περασμένο μήνα, ήταν όλοι έξω.

READ  Η SpaceX θα εκτοξεύσει 21 δορυφόρους Starlink V2 στις 19 Απριλίου

Σε ένα σημείωμα που στάλθηκε στους υπαλλήλους του δικτύου εκείνη την εποχή, ο πρόεδρος του ABC News, Κιμ Γκόντγουιν, ανακοίνωσε ότι οι παρουσιαστές θα παραμείνουν εκτός εκπομπής εν αναμονή του αποτελέσματος μιας εσωτερικής αναθεώρησης.

Ο Godwin χαρακτήρισε το θέμα «εσωτερική και εξωτερική απόσπαση της προσοχής» και ζήτησε από τους υπαλλήλους να μην «κουτσομπολεύουν» για το θέμα ενώ βρίσκονται στη δουλειά.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει προβληθεί στο “GMA3”, έχουν συμπληρώσει ένα εκ περιτροπής καστ παρουσιαστών για τους Roebuck και Holmes.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *