Οι Patriots είναι σε θέση να προσθέσουν το αγαπημένο του Bill Belichick μετά τις περικοπές των Titans

Του Keegan Stiefel
3 ώρες πριν

Η απόφαση των Tennessee Titans να κόψουν τέσσερις παίκτες την Τετάρτη έβαλε πολλούς σε σκέψεις. Ειδικά οι οπαδοί των New England Patriots.

Το Tennessee φέρεται να μείωσε τον πλατύ δέκτη Robert Woods, τον kicker Randy Bullock και τον linebacker Zach Cunningham σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος. Περισσότερα από 38 εκατομμύρια δολάρια Στο δωμάτιο του καπακιού, σύμφωνα με τον Tom Pelissero του NFL Media.

Χρειαζόμενοι αναβάθμιση στο τάκλιν, οι Patriots συνδέθηκαν αμέσως με την Eleven ως δυνητικός παίκτης για να χτυπήσει το άχρηστο σωρό αυτή την εκτός σεζόν. Ωστόσο, οι οπαδοί της Νέας Αγγλίας μπορεί να θέλουν να δουν μια από τις άλλες περικοπές.

Ο Κάνινγκχαμ, ο οποίος έπαιξε σε μόλις 10 παιχνίδια σε δύο σεζόν με τους Τιτάνες, ήταν κάποτε αγαπημένος του προπονητή των Patriots, Bill Belichick.

Στο pro day του Cunningham το 2017, όταν ο linebacker έβγαινε από το Vanderbilt, ο Belichick πήρε τον έλεγχο μιας προπόνησης πριν από το ντραφτ και το έδωσε στον Commodore. Οδηγίες ένας προς έναν. Ο Κάνινγκχαμ θα συμμετάσχει σε μια ταινία με τον Μπέλιτσικ πριν από την προπόνηση.

«Το να βρίσκομαι στο ίδιο δωμάτιο με έναν άντρα που έβλεπα να μεγαλώνω, να με ψήνει στα κάρβουνα και να μου κάνει ερωτήσεις για την άμυνά μας και τα πάντα, ήταν σίγουρα μια τρελή εμπειρία για μένα», είπε ο Cunningham στον Zach του NESN στην ημέρα του επαγγελματία. Πηδαλιούχος λέμβου.

Οι Patriots δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να μπουν στο ντραφτ Κάνινγκχαμ, καθώς έλαβε 26 θέσεις (Νο. 57 συνολικά για τους Χιούστον Τέξανς) πριν από την πρώτη επιλογή των Patriots σε εκείνο το ντραφτ. Ο Κάνινγκχαμ θα έπαιζε καλά για τους Τεξανούς, υπογράφοντας τελικά μια τετραετή επέκταση, ύψους 58 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα κυκλοφορούσε το 2021 πριν υπογράψει με τους Τιτάνες.

READ  Rosenthal: Θα παίξει ο Shohei Ohtani με τις ΗΠΑ στον τελικό του WBC; Η Ιαπωνία δεν απάντησε

Οι Patriots δεν έκαναν κίνηση για αυτόν τότε, αλλά τώρα έχουν άλλη μια ευκαιρία να αρπάξουν τον Cunningham. Η Νέα Αγγλία έχει δημιουργήσει πραγματικά έναν συμπαγή πυρήνα γραμμών, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια άλλη επιλογή εκτός μπάλας δίπλα στον Jawan Bentley.

Και φτηνά, η τρίτη φορά θα μπορούσε να είναι η γοητεία για το σωματείο Belichick-Cunningham.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *