Ο αδερφός του Hayden Panettiere, Johnson Panettiere, πέθανε σε ηλικία 28 ετών

Αποκλειστικός

Hayden Panettiere

Ο αδελφός Τζόνσον πέθανε σε ηλικία 28 ετών

Hayden Panettiereαδελφός του Τζόνσον Ενας φούρναρης έχει πεθάνει … Το TMZ έμαθε.

Μια οικογενειακή πηγή λέει ότι ο Τζόνσον πέθανε το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη. Η αιτία του θανάτου του είναι προς το παρόν ασαφής. Πηγές επιβολής του νόμου λένε ότι έλαβαν κλήση σε μια κατοικία γύρω στις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής. Μας λένε ότι ο θάνατος του Τζόνσον δεν είναι ύποπτος.

Ο Τζόνσον, 5 χρόνια νεότερος από τον Χέιντεν, εργάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 σε έργα όπως τα «Even Stevens», «Blue’s Clues», «Robots» και «Ice Age: The Meltdown». Είχε επίσης έναν επαναλαμβανόμενο ρόλο ως Truman X στο “The X” του Nickelodeon.

Κάποια στιγμή, ο Τζόνσον δούλεψε με τον Χέιντεν στο «Tiger Cruise» του 2004 και στο «Racing Stripes» του 2005.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες Disney Channel Original Movies και Nickelodeon κατασκευασμένες για τηλεοπτικές ταινίες, λαμβάνοντας υποψηφιότητα για το βραβείο Young Artist το 2008 για τη δουλειά του στο “The Last Day of Summer”.

Ο Τζόνσον συνέχισε να παίζει στη δεκαετία του 2010, δουλεύοντας σε παραστάσεις όπως τα “Major Crimes” και “The Walking Dead”. Συμμετείχε σε 5 ακόμη έργα την εποχή του θανάτου του.

Ο Τζόνσον είναι μόλις 28 ετών.

σκίζω



READ  Αποσπάσματα από τη σκληρή απόφαση που επιτρέπει στην DA Fannie Willis να προχωρήσει στην υπόθεση παραβίασης των εκλογών της Τζόρτζια Τραμπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *