Ο γιατρός του Jeremy Renner αποκαλύπτει ότι ο Snowblow ήταν χιλιοστά μακριά από το ζωτικό του όργανο

Ο κ. Ρένερ θα χρειάζεται αποκατάσταση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ ενεπλάκη σε ένα φρικτό ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν προσπάθησε να σώσει τον ανιψιό του όταν καταπλακώθηκε από το χιόνι στο σπίτι του στη Νεβάδα. Ο ηθοποιός είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι πίστευε ότι τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που μπορεί να μην επιζήσει. Τώρα, ένας γιατρός που θεραπεύει τον σταρ του «Χόκεϊ» μίλησε για τα τραύματά του και είπε ότι ο ηθοποιός έχει διανύσει πολύ δρόμο στο δρόμο της ανάρρωσης.

Μίλησε ο αθλητικός γιατρός της Χειροπρακτικής Dr Christopher Vincent CNN Αποδείχθηκε ότι ένα κύριο νεύρο ή ένα ζωτικό όργανο απείχε χιλιοστά από το να χτυπηθεί από το μηχάνημα. «Όσο ατυχής κι αν ήταν που είχε έναν τόσο τραγικό τραυματισμό, ήταν πολύ τυχερός που ήταν εκεί που ήταν τα τραύματα», είπε.

Είπε επίσης στο ρεπορτάζ: «Το πιέζει και είναι αποφασισμένος όχι μόνο να ανακάμψει πραγματικά, αλλά να επιστρέψει πιο δυνατός και καλύτερος από πριν».

Ο κ. Ρένερ μπορεί να χρειάζεται αποκατάσταση για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά οι γιατροί πιστεύουν ότι ο υποψήφιος για Όσκαρ σταρ των ταινιών «Avengers» της Marvel είναι πρόθυμος να ξεπεράσει τους τραυματισμούς και τους μώλωπες.

Πρόσφατα, σε μια συνέντευξη στο Good Morning America, ο ηθοποιός μίλησε για το τι συνέβη αφού έτρεξε μέσα από επτά τόνους χιονιού. “Αν ήμουν μόνος, θα ήταν ένας φρικτός τρόπος να πεθάνω. Φυσικά και θα είχα. Φυσικά”, είπε στο κλιπ.

“Μα δεν είμαι μόνος. Αυτός είναι ο ανιψιός μου. Γλυκιά Άλεξ”, συνέχισε με δάκρυα στα μάτια.

READ  Ο Mitch McConnell νοσηλεύτηκε μετά την κατάρρευση στο ξενοδοχείο

Ο κύριος Ρένερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά όταν έφτασε εκεί, δεν ήταν σίγουρος αν θα τα κατάφερνε. «Γράφω λοιπόν σημειώσεις στο τηλέφωνό μου (που είναι) τα τελευταία μου λόγια προς την οικογένειά μου», είπε, καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η σταρ του «The Hurt Locker» είπε επίσης ότι «θα τα ξανακάνει όλα από την αρχή» γιατί παρά τα πάντα, έσωσε τον ανιψιό της. Το ατύχημα τον άφησε με περισσότερα από 30 σπασμένα κόκαλα, ωστόσο, ο ηθοποιός είπε, “Επέλεξα να επιβιώσω. Δεν πρόκειται να με σκοτώσει. Δεν υπάρχει περίπτωση.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *