Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς και το NYPD απηύθυναν αντιδράσεις σε viral βίντεο με αστυνομικούς που τραβήχτηκαν μετά τη συναυλία του Ντρέικ στο Θέατρο Απόλλων του Χάρλεμ

ΧΑΡΛΕΜ, Μανχάταν (WABC) — Πλάνα από το NYPD που απαθανάτισε βίντεο με άτομα που έφευγαν από μια συναυλία του Drake στο Apollo Theatre στο Χάρλεμ δημιούργησαν φρενίτιδα στο Twitter το Σαββατοκύριακο, αλλά το τμήμα επιμένει ότι δεν είναι έτσι.

“Αυτό είναι ένα υπέροχο γεγονός. Ο Drake πίσω στο Apollo! Το θέλουμε. Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή της αστυνομίας και της κοινότητάς μας”, δήλωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς.

Ήταν ένα επικό Σαββατοκύριακο στον Απόλλωνα. Ο Drake εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον ιστορικό χώρο.

Μετά τη συναυλία της Κυριακής το βράδυ, οι θαυμαστές πλησίασαν περίπου δώδεκα αξιωματικούς του NYPD.

Το κλιπ των πέντε δευτερολέπτων έγινε viral, με 20 εκατομμύρια προβολές και καταμέτρηση, και οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του Twitter, εξοργίστηκαν με τις τακτικές παρακολούθησης της Νέας Υόρκης.

“Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Το Twitter δεν είναι αληθινό, είναι απλά ανθρωπάκια που πηγαινοέρχονται συνέχεια και μιλάνε μεταξύ τους”, είπε ο Άνταμς.

Διαβάστε περισσότερα | Γυναίκα ομολογεί ένοχη για κλοπή του τζακ ποτ του 1 εκατομμυρίου δολαρίων του ξαδέρφου του στην Πολιτειακή Λοταρία της Νέας Υόρκης

Σε δήλωση στο Eyewitness News, το NYPD είπε ότι ο αξιωματικός με το μπλε σακάκι με την κάμερα ήταν από την 28η Ομάδα Social Media και τραβούσε βίντεο για μια επερχόμενη ανάρτηση στο Twitter που υπογράμμιζε τα γεγονότα της τοπικής κοινότητας. Το βίντεο δεν θα χρησιμοποιηθεί για κανέναν άλλο σκοπό.

Είπαν ότι το τελικό βίντεο για τη συναυλία του Drake θα είναι παρόμοιο με το βίντεο από το Toy Drive του Δεκεμβρίου.

READ  Η τράπεζα Silvergate που εστιάζει στην κρυπτογράφηση σχεδιάζει να συνεχίσει να αποκρούει τις επιθέσεις από την FTX

Το 28th Precinct δημοσιεύει στιγμιότυπα τοπικών εκδηλώσεων που προσπαθούν να προωθήσουν μια θετική σχέση μεταξύ της κοινότητας και του NYPD.

«Όταν οι άνθρωποι κάθονται στο σπίτι στη γωνία του δωματίου προσπαθώντας να βρουν έναν λόγο να χωρίσουν το NYPD από τους καθημερινούς Νεοϋορκέζους, αυτό θα πουν», είπε ο Άνταμς. “Μπράβο σε αυτόν τον υπέροχο καπετάνιο στο Νο. 28. Ξέρω την πανεπιστημιούπολη. Ξέρω αυτόν τον καπετάνιο. Είναι πολύ κοινωνικά συνειδητοποιημένος και προσανατολισμένος στην κοινότητα και τον εκτιμώ που το έκανε.”

Αλλά το κλιπ αναζωπύρωσε τις ανησυχίες που προέκυψαν την περασμένη εβδομάδα όταν η Madison Square Garden παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε την αναγνώριση προσώπου για να εξαλείψει τους ενάγοντες σε αγωγές κατά της αρένας. Αυτό ώθησε τους νομοθέτες της πολιτείας να εισαγάγουν νέο νομοσχέδιο τη Δευτέρα που θα απαγόρευε τη χρήση της αναγνώρισης προσώπου σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Ωστόσο, πολλοί Νεοϋορκέζοι εξακολουθούν να μην το αγοράζουν, καθώς το NYPD προσφέρει μια εξήγηση για το γιατί οι κάμερες βιντεοσκοπούν ανθρώπους που φεύγουν από το Apollo. Τούτου λεχθέντος, το NYPD έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει για τη βελτίωση των σχέσεων της κοινότητας.

———-

* Λάβετε νέα από πρώτο χέρι

* Περισσότερα νέα από το Μανχάταν

* Στείλτε μας μήνυμα

* Κατεβάστε την εφαρμογή abc7NY για έκτακτες ειδοποιήσεις

* Ακολουθήστε μας στο YouTube

Υποβάλετε μια συμβουλή ή μια ιδέα ιστορίας στο αυτόπτη ειδησεογραφία

Έχετε μια σημαντική συμβουλή ειδήσεων ή μια ιδέα ιστορίας που πρέπει να καλύψουμε; Στείλτε το στο Eyewitness News χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Εάν επισυνάψετε βίντεο ή φωτογραφία, Ισχύουν όροι χρήσης.

Πνευματικά δικαιώματα © 2023 WABC-TV. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

READ  Ο Πενς θυμήθηκε μια τεταμένη ανταλλαγή απόψεων με τον βοηθό Τζον Ίστμαν καθώς παραβιάστηκε το Καπιτώλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *