Ο ΛεΜπρόν προετοιμάζεται για την «επόμενη πρόκληση» μετά τη νίκη των Λέικερς στο 3ο παιχνίδι

Ντέιβ ΜακΜέναμινΣυντάκτης προσωπικού του ESPN7 Μαΐου 2023, 02:29 π.μ. ET4 λεπτά διάβασμα

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ — Η νίκη των Λέικερς στο 3ο παιχνίδι με 127-97 επί των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς το Σάββατο σήμαινε ότι το Λος Άντζελες ξεκίνησε τη δεύτερη συνεχόμενη σειρά του με νίκη, ακολουθούμενη από μια ήττα και μετά άλλη μια νίκη για να το κάνει δύο. 1.

Το Λος Άντζελες έχασε με 27 την Πέμπτη και κέρδισε με 30 δύο ημέρες αργότερα — και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προτρέπει τους συμπαίκτες του να αγνοήσουν τον θόρυβο που βγαίνει μετά το αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

«Για τους νέους που δεν έχουν συμμετάσχει στην postseason ή δεν είχαν μεγάλη εμπειρία στην postseason, μείνετε μακριά από την τηλεόραση και τα social media», συμβουλεύει ο James αφού σημείωσε 21 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και οκτώ. βοηθάει. “Κερδίζεις ένα παιχνίδι και όλοι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, χάνεις ένα παιχνίδι και σου ρίχνουν χώμα. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Απλώς εκπαιδεύει το μυαλό σου για την επόμενη πρόκληση. Και “Ποια είναι η επόμενη πρόκληση; Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, παίξαμε καλά. Εντάξει, ωραία, αλλά πήραμε άλλο ένα τη Δευτέρα.

Ο Άντονι Ντέιβις έχει γίνει το πρόσωπο των σκαμπανεβάσματα της μετά τη σεζόν των Λέικερς, με ορισμένους οπαδούς να προτείνουν το παρατσούκλι του, AD, είναι “Εναλλακτικές ημέρες” λόγω της διακύμανσης από το βράδυ στο παιχνίδι του.

Μέσα από μόλις εννέα παιχνίδια μέχρι στιγμής — ένα μικρό μέγεθος δείγματος σε σύγκριση με τη συνέπεια που έδειξε σε 56 αγώνες κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, όπου είχε μέσο όρο 25,9 πόντους, 12,5 ριμπάουντ και 2,0 τάπες — ο Ντέιβις συνέχισε να παίζει ζεστά και κρύα το Σάββατο.

READ  Το μπλε πουλί του Twitter πέταξε μέσα καθώς ο Καστούρι είπε ότι το λογότυπο X είναι εδώ

Ξεκίνησε το σερί με 30 πόντους και 23 ριμπάουντ σε 1 νίκη. Έχασε το 2ο παιχνίδι με 11 και 7 σερί. Τότε ήταν 25 πόντους και 13 ριμπάουντ στο 3ο παιχνίδι.

Ο Ντέιβις είπε ότι αφού οι Λέικερς πήγαν με 6-3 στα πλέι οφ — 10 νίκες μακριά από έναν τίτλο — δεν έχει ακούσει καμία κριτική για την απόδοσή του και δεν πιστεύει ότι η προσέγγισή του διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οι αριθμοί του είναι εκεί.

«Δεν είμαι στα social media», είπε ο Ντέιβις. «Οι συμπαίκτες μου δεν μιλούν γι’ αυτό, ο κύκλος μου, ο στενός μου κύκλος δεν μιλάει γι’ αυτό, οπότε δεν μιλάω γι’ αυτό. [heard about it]. Αυτό είναι τρέλα».

Ο Ντέιβις ήταν 7 στα 10 από το γήπεδο και 11 στα 12 από τη γραμμή φάουλ στο παιχνίδι 3. Ήταν 5-για-11 από το γήπεδο (1-για-1 στις ελεύθερες βολές) στον Αγώνα 2 και 11-για-19 (8-για-8 στις ελεύθερες βολές) στο παιχνίδι 1.

“Τα ίδια σουτ όπως στο 1ο παιχνίδι, τα ίδια σουτ στο παιχνίδι 2. Έκανα το παιχνίδι 1 και έχασα το παιχνίδι 2”, είπε. «Τα ίδια σουτ που έκανα στο παιχνίδι 2, είχα και στο 3ο παιχνίδι. Και έχασα στο παιχνίδι 2, έκανα στο παιχνίδι 3. Έτσι, το κοιτάζω γιατί έχασα σουτ. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό.

«Ξέρω, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου, βάζω τα πάντα στο πάτωμα και μπορώ να το κάνω».

Η μεγαλύτερη αλλαγή στην προσέγγιση των Λέικερς στο 3ο Παιχνίδι ήταν όταν ο προπονητής Ντάργουιν Χαμ έβαλε τον Λόνι Γουόκερ IV να ξεπεράσει τον Τρόι Μπράουν Τζούνιορ και τον Μάλικ Μπίσλι στην εναλλαγή του. Ο Γουόκερ, ο οποίος έπαιξε συνολικά 27 λεπτά στα πλέι οφ του Σαββάτου, σημείωσε 12 πόντους σε σουτ 4-προς-6 σε 25 λεπτά, πρόσθεσε τέσσερα ριμπάουντ και δύο κλεψίματα.

READ  Το σχολείο της Φλόριντα περιορίζει την πρόσβαση στο ποίημα έναρξης της Amanda Gorman μετά από παράπονα γονέων

Η μεγαλύτερη διαφορά στην απόδοση των Λέικερς ήταν η περιμετρική τους άμυνα. Αφού επέτρεψαν στους Γουόριορς να κάνουν 42 τρίποντα στα δύο πρώτα παιχνίδια — τα περισσότερα τρίποντα σε δύο παιχνίδια για να ξεκινήσει μια σειρά — το Γκόλντεν Στέιτ έκανε 13 στα 44 (29,5%) στο 3ο παιχνίδι.

«Είμαστε μια από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες στο πρωτάθλημα, αν όχι η καλύτερη», είπε ο Τζέιμς, επαναλαμβάνοντας την ίδια γραμμή που είπε μετά την ήττα στο 2ο παιχνίδι. “Και για να φτάσουμε τις δυνατότητές μας, πρέπει να αμυνθούμε σε υψηλό επίπεδο. Και δεν υπάρχει ομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα που να σε δοκιμάζει περισσότερο από το Γκόλντεν Στέιτ.”

Ξεκινώντας με τους πρώτους 11 πόντους στο πρώτο τέταρτο, συμπεριλαμβανομένων 21 πόντους από τον D’Angelo Russell σε σουτ 8-προς-13, οι Lakers ήξεραν ότι τίποτα στο Game 3 δεν μπορούσε να εγγυηθεί τι θα συνέβαινε στο παιχνίδι της Δευτέρας. 4 αυτού του ημιτελικού της Δυτικής Διάσκεψης στο Λος Άντζελες ή του 5ου αγώνα την Τετάρτη στο Σαν Φρανσίσκο ή πέρα.

Με την πρόκριση στα πλέι οφ, οι Λέικερς μπορούν να ελέγξουν το παιχνίδι τους με ενέργεια, προσπάθεια και επείγουσα ανάγκη, όπως κηρύττει ο Χαμ από τότε που αγωνιζόταν να αναπληρώσει το ξεκίνημα 2-10 της σεζόν.

Οι πυροβολισμοί πέφτουν. Οι βολές θα χαθούν. Τα πόδια των παικτών είναι φρέσκα το ένα παιχνίδι και κουρασμένα το επόμενο.

Ωστόσο, όπως είπαν οι Τζέιμς και Ντέιβις το Σάββατο, η νοοτροπία των Λέικερς είναι σταθερή αρκεί να παραμείνουν πειθαρχημένοι.

“Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, το έλλειμμα, ανεξάρτητα από το τι κερδίζουμε, το 30 δεν αντιπροσωπεύει το ποια είναι στην πραγματικότητα η ομάδα. Η απώλεια του παιχνιδιού 2 δεν αντιπροσωπεύει αυτό που είμαστε”, είπε ο Hamm. «Θα είναι μια μάχη μέχρι το τέλος».

READ  Ανακοινώθηκαν οι αρχικοί του NBA All-Star 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *