Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προηγείται των Νάγκετς 4 εναντίον 4 στους Λέικερς που πρέπει να κερδίσουν. Ζωντανές ενημερώσεις, βαθμολογίες, πώς να παρακολουθήσετε, τηλεόραση

Το στατιστικό είναι πανταχού παρόν σε αυτούς τους τελικούς του συνεδρίου: Καμία ομάδα δεν έχει επιστρέψει ποτέ από ένα έλλειμμα 3-0 στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Οι Λος Άντζελες Λέικερς αντιμετωπίζουν μια τέτοια τρύπα στον αγώνα 4 το βράδυ της Δευτέρας στο Ντένβερ. Οι Ντένβερ Νάγκετς δεν έχουν σαρώσει ποτέ αντίπαλο στα πλέι οφ.

«Γνωρίζουμε ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι ένα ακόμη τεστ», είπε ο Τζαμάλ Μάρεϊ. Σύμφωνα με το Associated Press. «Θα βγουν πιο επιθετικοί. [Anthony Davis] Πιο επιθετικό. Ο ΛεΜπρόν [James] θα είναι πιο επιθετικό, οπότε το πλήθος θα είναι μεγαλύτερο».

Σε μια σεζόν όπου η Δυτική Περιφέρεια δεν έχει ολοκληρωθεί ποτέ πλήρως, οι Νάγκετς έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και έχουν αποδείξει την κυριαρχία τους σε όλους τους παίκτες.

«Εννοώ, ποτέ δεν αμφέβαλα για την ομάδα μου», είπε ο Νίκολα Γιόκιτς. Σύμφωνα με το Associated Press. «Έχουμε μερικούς καλούς παίκτες που μπορούν να ανέβουν την κατάλληλη στιγμή και αυτό κάναμε».

Ο επιθετικός των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, σουτάρει εναντίον των Ντένβερ Νάγκετς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του 4ου αγώνα των τελικών της Δυτικής Διάσκεψης μπάσκετ του NBA, Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, στο Λος Άντζελες. (AP Photo/Mark J. Terrill)

Πώς να παρακολουθήσετε τους Νάγκετς στους Λέικερς

ΠΟΥ: Οχι. Νο. 1-seed Denver Nuggets στους 7-seed Los Angeles Lakers

Τι: Τελικοί Δυτικής Περιφέρειας, Αγώνας 4 (προηγούνται οι Νάγκετς, 3-0)

Οπου: Crypto.com Arena, Λος Άντζελες

Οταν: 8:30 μ.μ. ET Δευτέρα

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ESPN

Ακολουθήστε ζωντανές ενημερώσεις των Denver Nuggets στο Los Angeles Lakers

Ακούστε το podcast Paul Don’t Lie στο Yahoo Sports

READ  Δήλωση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν σχετικά με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την ελάφρυνση του φοιτητικού δανείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *