Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπαινίσσεται την απόσυρσή του μετά την αποτυχία στο WCF: «Πολλά να σκεφτώ»

Ο αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, διατύπωσε την ιδέα της αποχώρησης μετά την ήττα των Λέικερς στο τέλος της σεζόν στο Game 4 από τους Ντένβερ Νάγκετς τη Δευτέρα. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Ο Τζέιμς ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα λέγοντας: “Έχω πολλά να σκεφτώ… Προσωπικά, έχω πολλά να σκεφτώ καθώς γίνομαι καλύτερος στο μπάσκετ”.
  • Ο 38χρονος είχε 40 πόντους στην ήττα της Δευτέρας από το LA, συμπεριλαμβανομένων 31 στο πρώτο ημίχρονο. Έπαιξε όλα εκτός από τα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου, βοηθώντας το Λος Άντζελες να πάρει προβάδισμα 15 πόντων στο ημίχρονο και ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.
  • Ο Τζέιμς και οι Λέικερς αποκλείστηκαν στην ήττα με 113-111 από τους Νάγκετς, φτάνοντας στους πρώτους τελικούς του ΝΒΑ.

ΑθλητικόςΆμεση ανάλυση:

Τι να πει κανείς με τα σχόλια του ΛεΜπρόν

Ο Τζέιμς άφησε τα φρύδια του στο τέλος της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, υπονοώντας την πιθανότητα να αποσυρθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Τα σχόλια του Τζέιμς τον περασμένο χρόνο ότι έπαιζε για πολλά ακόμη χρόνια και τελικά έπαιζε με ή εναντίον του μεγαλύτερου γιου του Μπρόνι και του συμπαίκτη του Ντένις Σρόντερ, ο Τζέιμς είπε σε γερμανικό έντυπο ότι θέλει να γίνει σαν τον Τομ Μπρέιντι και να παίξει μέχρι τα 45 του. Αυτό φαίνεται σαν μια πρόωρη συζήτηση. Σε πραγματικό χρόνο, ο Τζέιμς ένιωθε σαν να μεταδίδει απλώς τις σκέψεις του.

Επιπλέον, είναι διαβόητος για την πίεση των ομάδων του μέσω των μέσων ενημέρωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και αυτή θα μπορούσε να είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις όπου ο Τζέιμς θέλει οι Λέικερς να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ την επόμενη σεζόν. Παρά το γεγονός ότι έφτασαν στους Τελικούς της Δυτικής Διάσκεψης, οι Λέικερς δεν δέχτηκαν μεγάλη επίθεση στο 4ο παιχνίδι από κανέναν άλλο εκτός από τον Άντονι Ντέιβις, τον Όστιν Ριβς και τον Σρόντερ.

READ  Ο Joey Chestnut κερδίζει τον ανδρικό διαγωνισμό φαγητού χοτ ντογκ την 4η Ιουλίου με 62 χοτ ντογκ και ψωμάκια

Έχουν την επιλογή να υπογράψουν ή να ανταλλάξουν για τον Kyrie Irving αυτή τη εκτός σεζόν, τον οποίο ώθησε τους Lakers να αποκτήσουν στην εμπορική προθεσμία της 9ης Φεβρουαρίου και κάθισε στην αυλή στο Game 4 στη δεύτερη εμφάνιση των Lakers σε ένα παιχνίδι postseason. Ωστόσο, η δραματική εμφάνιση του Τζέιμς υπόσχεται να είναι άλλη μια καθηλωτική εκτός εποχής για τους Λέικερς. — ψύλλος

Πήγαινε βαθύτερα

Το σχόλιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς για την αποχώρηση προκαλεί αβεβαιότητα για το μέλλον των Λέικερς

Ιστορία

Η ήττα της Δευτέρας σήμανε το τέλος της 20ης σεζόν του Τζέιμς στο ΝΒΑ και την πέμπτη με τους Λέικερς. Ο Τζέιμς κέρδισε για τρίτη φορά στην καριέρα του στα πλέι οφ στο ΝΒΑ.

Ο 19 φορές All-Star μπήκε στον αγώνα 4, έχοντας κατά μέσο όρο 23,5 πόντους με 9,9 ριμπάουντ και 6,3 ασίστ ανά παιχνίδι αυτή τη σεζόν.

Νωρίτερα φέτος, ο Τζέιμς – τέσσερις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ και πολυτιμότερος παίκτης – πέρασε από το Hall of Famer Kareem Abdul-Jabbar για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του NBA.

Ο Τζέιμς έχει συμβόλαιο με τους Λέικερς μέχρι τη σεζόν 2024-25.

Απαιτείται ανάγνωση

(Φωτογραφία: Wally Scalige/Los Angeles Times μέσω Getty Images)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *