Ο προπονητής των Suns Bear, Monty Williams, αποχωρεί στους ημιτελικούς, σύμφωνα με πηγές: Τι πήγε στραβά στο Phoenix;

Οι Σανς χωρίζουν τους δρόμους τους με τον προπονητή Μόντι Γουίλιαμς μετά από τέσσερις σεζόν, ανέφεραν πηγές του πρωταθλήματος Αθλητικός το Σάββατο. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Οι Σανς έπεσαν στους Νάγκετς σε έξι αγώνες στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας, χάνοντας τον αγώνα 6 σε ένα χτύπημα 25 πόντων.
  • Ο Φίνιξ έφτασε στους Τελικούς του ΝΒΑ του 2021 μετά από μια σεζόν στην οποία η Γουίλιαμς οδήγησε την ομάδα σε ένα σερί 17 νικών.
  • Οι Σανς πήγαν με 194-115 στην κανονική περίοδο και 27-19 στην postseason υπό τον Ουίλιαμς.

ΑθλητικόςΆμεση ανάλυση:

Τι πήγε στραβά?

Οι Σανς δεν πρόκειται να κερδίσουν τον τίτλο αυτή τη σεζόν. Ο πάγκος τους είναι ανεπαρκής και η άμυνά τους αμφισβητείται. Η υγεία τους υπέφερε. Εξάλλου, χρειάζονταν περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουν χημεία με τον Kevin Durant. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν δικαιολογούσε την κατάρρευση του Game 6, όπου έπεσαν στο παιχνίδι αποκλεισμού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η Γουίλιαμς έχει κάνει σπουδαία πράγματα στο Φοίνιξ, βγάζοντας τους Σανς από μια δεκαετή ξηρασία στα πλέι οφ και τους οδήγησε στους τελικούς του NBA του 2021. Αλλά τα δεινά του Phoenix για την πρόσφατη postseason πέφτουν πάνω του. Οι Σανς ήταν αρκετά καλοί για να κατακτήσουν τον τίτλο το 2022, αλλά έχασαν από τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Ντάλας στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας.

Αυτή τη σεζόν, ο Williams είχε την αρχική του πεντάδα και την εκ περιτροπής οκτώ παιχνίδια πριν από τα πλέι οφ. Στη συνέχεια, μόλις καταλήξαμε σε κάτι, το άλλαξε στο παιχνίδι 1 του πρώτου γύρου. Έπαιξε τον Durant και τον Devin Booker για αρκετά λεπτά. Η περιστροφή του άλλαζε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο Γουίλιαμς έφτασε στην έρημο ακριβώς στην ώρα του. Είναι αυτό που χρειάζεται η οργάνωση. Αλλά μερικές φορές, για να φτάσουμε ψηλότερα, χρειάζεται μια νέα φωνή και κατεύθυνση. — Χάλερ

Πώς αλλάζουν τα σημάδια θητείας του Matt Ishbia

Ο Mat Ishbia από ενεχυροδανειστής έγινε δισεκατομμυριούχος στον κλάδο των στεγαστικών δανείων. Το ονομάζει «να είσαι στα ζιζάνια». Αυτή είναι η διαδικασία του, η πορεία του προς την επιτυχία. Δεν ξέρει άλλο τρόπο. Ως πρωτοετής franchise του NBA, δεν αποτελεί έκπληξη που κάνει αλλαγές. Κατά την εισαγωγή, η Ishbia είπε ότι θα αφιερώσει το χρόνο της και θα παρατηρήσει.

READ  Με την προσθήκη του Fred VanVleet, οι Houston Rockets προσγειώνουν τον ηγέτη τους

Όμως ο στενός του φίλος και πρώην προπονητής και στέλεχος του NBA, Isiah Thomas, ήταν δίπλα του σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ και οι αγώνες του μπάσκετ είναι στην τηλεθέαση. Ο Durant ανταλλάχθηκε για να βοηθήσει τον Phoenix να κερδίσει το πρώτο του πρωτάθλημα. Είναι μια τολμηρή κίνηση που συνοδεύεται από ημερομηνία λήξης. Αν και ο Μπούκερ είναι νέος, μόλις 26 ετών, ο Ντουράντ κλείνει τα 35 τον Σεπτέμβριο. Το παράθυρο του πρωταθλήματος των Suns δεν θα είναι ανοιχτό για πολύ ακόμη. Ο Ishbia δεν περίμενε. — Χάλερ

Ιστορία

Επιλογή του πρώτου γύρου της Νέας Υόρκης το 1994, ο Ουίλιαμς άρχισε να προπονεί στους Σπερς τη σεζόν 2004–05 μετά από εννέα χρόνια καριέρας.

Ο πρώτος του ρόλος προπονητή ήρθε με τη Νέα Ορλεάνη το 2010, με αποτέλεσμα δύο εμφανίσεις στα πλέι οφ σε πέντε σεζόν πριν απολυθεί.

Προσλήφθηκε από τους Σανς το 2019 με πενταετές συμβόλαιο, καθώς ο Φίνιξ ερχόταν από μια σεζόν 19 νικών. Σε λιγότερο από τρία χρόνια οδήγησε τους Suns σε μια σεζόν με 64 νίκες ως franchise.

Οι Σανς είχαν φιλοδοξίες πρωταθλητισμού αφού μοίρασαν τον Ντουράντ στην προθεσμία του εμπορίου. Ο Φοίνιξ ολοκλήρωσε επίσης τη σεζόν 2021-22 με παρόμοια ήττα από τους Μάβερικς στους ημιτελικούς.

Απαιτείται ανάγνωση

(Φωτογραφία: Mark J. Repilas / USA Today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *