Ο ράπερ Coolio πέθανε από υπερβολική δόση φεντανύλης, λέει ο μάνατζερ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, 6 Απριλίου (Reuters) – Ο βραβευμένος με Grammy ράπερ Coolio, 59 ετών, πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης έξι μήνες αφότου ο μουσικός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι ενός φίλου του στο Λος Άντζελες, είπε ο μάνατζέρ του την Πέμπτη.

Γεννημένος στον Ortiz Leon Ivy Jr., ο Coolio έγινε γνωστός από το ομώνυμο άλμπουμ του 1995, “Gangsta’s Paradise”.

Το τραγούδι, που εμφανίστηκε στην ταινία “Dangerous Minds”, ήταν μια τεράστια επιτυχία και κέρδισε το βραβείο Grammy για την καλύτερη ραπ σόλο ερμηνεία την επόμενη χρονιά.

Ο μάνατζερ του Coolio Jarez Posey είπε στην οικογένεια του ράπερ την Πέμπτη μέσω του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες ότι ο τραγουδιστής πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του Reuters για σχόλιο.

Ο Posey είπε ότι τα παιδιά του ράπερ σχεδιάζουν να τιμήσουν τον πατέρα τους σε μελλοντικά ντοκιμαντέρ και κινηματογραφικά έργα.

Γεννημένος στην Πενσυλβάνια το 1963, ο Coolio άρχισε να παίζει ως μέρος της σκηνής hip-hop της Δυτικής Ακτής αφού μετακόμισε στο Compton της Καλιφόρνια.

Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ “It Takes a Thief” το 1994, σημειώνοντας μια πρώτη δεκάδα με το σινγκλ “Lakeside”.

Αναφέρθηκε από τη Lisa Rich. Επιμέλεια Sandra Maler

Τα Πρότυπά μας: Αρχές εμπιστοσύνης της Thomson Reuters.

READ  Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στο Ίντερ Μαϊάμι καθώς η MLS επιβεβαιώνει το συμβόλαιο. Κυκλοφόρησε την Κυριακή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *