Ο Τζόναθαν Μέιτζορς κατηγορείται για επίθεση και παρενόχληση – Variety

Ο Τζόναθαν Μέιτζορς οδηγήθηκε την Κυριακή για πολλαπλές κατηγορίες επίθεσης και παρενόχλησης, σύμφωνα με το γραφείο του Μανχάταν DA.

Στην καταγγελία, η ανώνυμη γυναίκα κατήγορος λέει ότι η κατηγορούμενη «την χτύπησε στο πρόσωπο με ένα ανοιχτό χέρι, προκαλώντας σημαντικό πόνο και μια γρατσουνιά πίσω από το αυτί της». Ισχυρίζεται επίσης ότι «έβαλε το χέρι του στο λαιμό, προκαλώντας μώλωπες και σημαντικό πόνο».

Ο Majors συνελήφθη το Σάββατο στο Μανχάταν σε σχέση με «εσωτερική διαμάχη». Κατηγορήθηκε για πολλαπλές κατηγορίες επίθεσης τρίτου βαθμού, τρεις κατηγορίες απόπειρας επίθεσης σε τρίτο βαθμό, μία κατηγορία για βαριά παρενόχληση σε δεύτερο βαθμό και μία κατηγορία για παρενόχληση σε δεύτερο βαθμό.

Το γραφείο του DA λέει ότι ένας δικαστής απελευθέρωσε τον Majors με δική του αναγνώριση και παρείχε περιορισμένη υπεράσπιση.

Ο δικηγόρος του αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας «Ο Τζόναθαν Μέιτζορς είναι εντελώς αθώος και μπορεί να έπεσε θύμα καυγά με μια γυναίκα που γνώριζε». Η ποινική δικηγόρος του Priya Chaudhary πρόσθεσε: «Συγκεντρώνουμε γρήγορα αποδεικτικά στοιχεία και τα υποβάλλουμε στον District Collector με την προσδοκία ότι όλες οι κατηγορίες θα αποσυρθούν αμέσως».

Ο Chaudhary λέει επίσης ότι υπάρχουν βίντεο από το όχημα όπου φέρεται να συνέβη το περιστατικό, μαρτυρίες από τον οδηγό και περαστικούς και δύο γραπτές δηλώσεις της γυναίκας που αρνούνται τους ισχυρισμούς.

Ένας εκπρόσωπος της Majors αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς. «Δεν έχει κάνει τίποτα κακό», είπε ο δημοσιογράφος του Ποικιλία τέλος εβδομάδας. «Ανυπομονούμε να καθαρίσουμε το όνομά του και να το ξεκαθαρίσουμε αυτό».

Οι Majors εμφανίστηκαν πρόσφατα στο “Creed III” και το “Ant-Man and the Wasp: Quantummania”. Κέρδισε επίσης αναγνώριση για το «Magazine Dreams», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Sundance και εξαγοράστηκε από την Searchlight Pictures. Κυκλοφορεί στις 8 Δεκεμβρίου.

READ  Οι αμερικανικές μετοχές είναι μικτές καθώς οι traders σταματούν την πιθανότητα αύξησης των επιτοκίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *