Ο Carlos Correa συμφώνησε σε συμβόλαιο 200 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Twins

Δεκ. Στις 21, οι Μετς ανακοινώθηκαν από πολλούς ως οι νικητές της offseason μετά την υπογραφή του Carlos Correa, ενός από τους καλύτερους infielders στο μπέιζμπολ. Συμβόλαιο 12 ετών, αξίας 315 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Μετς, που πέτυχαν 101 αγώνες το 2022, πρόσθεσαν έναν σούπερ σταρ σε αυτό που ήλπιζαν ότι θα ήταν η τελευταία τους σεζόν στην ομάδα. Ο ιδιοκτήτης Steven A. Κοέν Παζλ πρωταθλήματος.

Η συμφωνία του Mets, η οποία ήρθε μετά το 13ετές συμβόλαιο του Correa, ύψους 350 εκατομμυρίων δολαρίων με τους San Francisco Giants, αποσφραγίστηκε μια εβδομάδα πριν, «εν αναμονή μιας φυσικής» γλώσσας συμβολαίου που συχνά διαβάζεται ως «όροι και προϋποθέσεις» σε έναν ιστότοπο. .

Είκοσι μέρες αργότερα, ο 28χρονος Κορέα αποχώρησε από τη συμφωνία. Την Τρίτη, υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Minnesota Twins, όπου έπαιξε την περασμένη σεζόν. Άτομο που γνωρίζει τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων επιβεβαίωσε τη συμφωνία του Κορέα με το δίδυμο υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Εκκρεμεί και συμβόλαιο διπλού. Οπότε όλοι πρέπει να περιμένουν μέχρι να τελειώσει.

Η συμφωνία του Correa με τους Giants θα ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη αυτή τη σεζόν. Σύμφωνα με το Spotrak. Η συμφωνία του με τους Μετς θα ήταν η τρίτη μεγαλύτερη. Όμως και οι δύο ομάδες συνελήφθησαν μετά από φυσική εξέταση και από τις δύο ομάδες. Αντί να επαναδιαπραγματευτεί αυτά τα συμβόλαια, ο Κορέα αποδέχθηκε μια συμφωνία με τη Μινεσότα που του εγγυάται πολύ λιγότερα χρήματα συνολικά, αλλά τον πληρώνει σημαντικά περισσότερα ετησίως.

Με τη συμφωνία, ο Correa θα ακολουθεί μόνο τον Francisco Lindor των Mets σε μέσο μισθό, αλλά η συμφωνία του είναι μικρότερη σε συνολική αξία από ό,τι συμφώνησαν ο Trea Turner (11 χρόνια, 300 εκατομμύρια δολάρια με τη Philadelphia) και ο Xander σε αυτήν την εκτός σεζόν. Μπόγκαρτς (11 χρόνια, 280 εκατομμύρια δολάρια με το Σαν Ντιέγκο).

Στο νέο του συμβόλαιο με τους Twins, ο Κορέα θα αμείβεται κατά μέσο όρο 33.333.333 δολάρια ανά σεζόν σε διάστημα έξι ετών και θα μπορούσε να αυξήσει τα κέρδη του στα 245 εκατομμύρια δολάρια σε επτά χρόνια, φτάνοντας ορισμένα κριτήρια, σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει τις διαπραγματεύσεις. Υπάρχουν επιλογές κατοχύρωσης ενσωματωμένες στο συμβόλαιο για να προστατεύσουν την ομάδα και να ωφελήσουν τον παίκτη, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων κανονικής περιόδου και μετά τη σεζόν.

Πρώτον, οι Twins πρέπει να ολοκληρώσουν τη συμφωνία, η οποία, δεδομένης της μέχρι τώρα εκτός σεζόν της Κορέας, δεν είναι καθόλου εγγυημένη.

Όχι ιδιαίτερα. Στο παρελθόν, πελάτες του Scott Boras, όπως ο Ivan Rodriguez, ο JD Drew και ο Magglio Ordóñez, έχουν συμφωνήσει σε συμβόλαια που περιέχουν ομάδες προστασίας γλώσσας μετά από ιατρικά προβλήματα, ενώ πληρώνουν ανταγωνιστικούς μισθούς παικτών.

READ  Ο τραγουδιστής των «All By Myself» και «Hungry Eyes» Έρικ Κάρμεν πέθανε σε ηλικία 74 ετών

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, ο Κοέν απευθύνθηκε στην υπογραφή πριν ολοκληρωθεί – κάτι για το οποίο αναμφίβολα μετανιώνει.

«Χρειαζόμασταν ένα ακόμη πράγμα, και αυτό ήταν», είπε ο Κοέν είπε ο Jon Heyman της New York Post την ημέρα που έγινε η συμφωνία. “Ήταν σημαντικό. Μας βάζει στην κορυφή.”

Ο Heyman αργότερα ανέφερε ότι οι Mets πούλησαν 1 εκατομμύριο δολάρια σε εισιτήρια την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα νέα για την Κορέα.

Από τότε, οι Μετς δεν έχουν συζητήσει τη συμφωνία. Μετά από όλο τον ενθουσιασμό στις 21 Δεκεμβρίου, η ομάδα επέστρεψε από εκεί που ξεκίνησε όσον αφορά την ενδεκάδα της.

Οι Giants είχαν προγραμματίσει μια συνέντευξη Τύπου στις 20 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσουν τον Κορέα στους δημοσιογράφους. Αλλά ακυρώθηκε εκείνη την ημέρα, με εικασίες ότι κάτι τους είχε ανησυχήσει για τη φυσική του εξέταση.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι Mets ανέφεραν και ο ατζέντης του Correa, Scott Boras, απέρριψε κάθε υπόδειξη ότι ο Correa είχε προβλήματα υγείας, Λένε οι New York Times “Οι ιατρικές γνωματεύσεις είναι αυτές που είναι – απόψεις.”

Οι γίγαντες έκαναν το ασυνήθιστο βήμα να εκδόσουν μια δήλωση σχετικά με μια συμφωνία που καταρρέει.

«Όπως έχει δηλώσει δημόσια ο Scott Boras, η αποκάλυψη εμπιστευτικών ιατρικών πληροφοριών απαγορεύεται, αλλά τα αποτελέσματα της φυσικής εξέτασης του Carlos διέφεραν», ανέφερε μια δήλωση που αποδίδεται στον Farhan Zaidi, τον πρόεδρο των επιχειρήσεων μπέιζμπολ της ομάδας. «Θέλουμε το καλύτερο για τον Κάρλος».

Περισσότερα αργότερα Αντιμετώπισε περαιτέρω το ζήτημα Σε μια τηλεδιάσκεψη με τους δημοσιογράφους του Beat, η ομάδα διαφώνησε με την ιδέα ότι ο Κορέα και ο Μπόρας είχαν τυφλωθεί από τις ανησυχίες τους.

Ποτέ δεν ντρέπεται, ο Μπόρας ήταν χαρούμενος να μιλήσει στους δημοσιογράφους μόλις βρήκε ένα σημείο προσγείωσης για τον Κορέα μετά τα προβλήματά του με τους Γίγαντες.

«Προετοίμαζε τον εαυτό του για ένα νέο μέρος στη ζωή του και μετά υπήρξαν καθυστερήσεις και έπρεπε να περάσεις από μια άλλη μετάβαση», είπε ο Μπόρας. είπε στους Times Η απόφαση του Κορέα να φύγει από τους Γίγαντες. «Αλλά είναι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκε στο Mets».

Ο Μπόρας περιέγραψε λεπτομερώς το τηλεφώνημά του με τον Κοέν και απέρριψε τις ανησυχίες ότι οι Μετς θα είχαν προβλήματα με τις ιατρικές πληροφορίες του Κορέα. Έκτοτε, δεν έχει σχολιάσει δημόσια τη συμφωνία του Μετς.

READ  Το αεροπλάνο συνετρίβη στο Truckee κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας στη Βόρεια Καλιφόρνια

Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Η μακροσκελής απάντηση είναι μεγάλη.

Σχεδόν όλες οι εικασίες και οι αναφορές ανώνυμων πηγών επικεντρώνονται στην κατάσταση του κάτω δεξιού ποδιού του Κορέα. Το 2014, δύο χρόνια αφότου ο Χιούστον τον επέλεξε Η Νο 1 επιλογή στο ντραφτ, ο Κορέα ευδοκιμούσε για την Κατηγορία Α Λάνκαστερ όταν μια δυσάρεστη ολίσθηση στην τρίτη βάση έπιασε την ακίδα του στο χώμα. Ο Κορέα, τότε 19 ετών, μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου.

Αυτό που αρχικά είχε διαγνωστεί ως τραυματισμός στον αστράγαλο κατέληξε να είναι ένα κάταγμα περόνης, το οποίο περιγράφηκε ως μικρή συνδεσμική βλάβη. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο τέλος της σεζόν πέντε ημέρες μετά τον τραυματισμό και ο Jeff Luhnow, τότε γενικός διευθυντής του Astros, Είπε η ομάδα Ο Κορέα αναμένεται «να επιστρέψει εκεί που ήταν όταν τραυματίστηκε».

Σίγουρα φαινόταν να συμβαίνει. Το 2015, η Correa ξεκίνησε τη σεζόν με την Class AA Corpus Christi και προβιβάστηκε στην κατηγορία AAA Fresno μετά από 29 αγώνες. Ευδοκίμησε και εκεί και κλήθηκε στο Άστρος μετά από 24 αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο των ανηλίκων. Στο Χιούστον, χτύπησε το 0,279 με 22 παιχνίδια στο σπίτι και 14 κλεμμένες βάσεις σε 99 παιχνίδια και επισκίασε τον Λίντερ, τον στενό του φίλο που έπαιζε τότε για το Κλίβελαντ, στην Αμερικανική Λίγκα. Πρωτάρης της χρονιάς.

Ενώ ο Κορέα έχασε σημαντικό χρόνο με τραυματισμούς το 2017, το 2018 και το 2019, κανένα από αυτά τα διαλείμματα δεν αφορούσε το δεξί του πόδι. Ήταν ο πιο ανθεκτικός από την αρχή της σεζόν του 2020, παίζοντας σε 342 από τους 384 αγώνες της ομάδας του στην κανονική περίοδο. Πέρα από την προηγούμενη επέμβαση στο πόδι, η φυσική του εξέταση δεν αποκάλυψε άλλες ανησυχίες, αν υπάρχουν.

Ως επί το πλείστον. Ο παλιός τραυματισμός και το πώς αποκαταστάθηκε επανήλθε για λίγο την περασμένη σεζόν όταν ο Κορέα έπαιξε για τους Twins. Στις 20 Σεπτεμβρίου, επιχείρησε ένα δεύτερο κλέψιμο και τον σημάδεψαν, με αποτέλεσμα να κουτσαίνει. Μετά το παιχνίδι, δεν ανησυχούσε για τον εαυτό του.

«Μου χτύπησε το πιάτο», Κορέα είπε στους δημοσιογράφους. “Έκανα χειρουργική επέμβαση και το χτύπησε. Κάπως μουδιασμένο συναίσθημα. Δόνηση. Έτσι περίμενα να ηρεμήσει. Ήταν λίγο τρομακτικό, αλλά όταν μετακινήθηκα ήξερα ότι θα ήταν καλό.

Σίγουρα, επέστρεψε στην ενδεκάδα την επόμενη μέρα και δεν έχασε χρόνο ως αποτέλεσμα της ολίσθησης.

Ασυνήθιστα μεγάλα συμβόλαια Όπως παραδέχτηκε ο Correa με τους Giants and Mets, υπάρχει τεράστιος κίνδυνος. Καθώς ο παίκτης μεγαλώνει, το να πηγαίνεις σε κάποιον με γνωστό πρόβλημα που μπορεί να περιορίσει την κινητικότητα του παίκτη, αυξάνει αυτόν τον κίνδυνο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για έναν παίκτη όπως ο Κορέα, που αντλεί την αξία του από την άμυνα και την αθλητικότητά του.

READ  Το "Some Like It Hot" προηγείται στις υποψηφιότητες για το 2023 Tony με 13 υποψηφιότητες

Η γλώσσα του συμβολαίου και οι προσαρμογές ασφάλισης μπορεί να αυξήσουν τον αυξημένο παράγοντα κινδύνου, αλλά ο Μπόρας απομακρύνθηκε από τους Giants και μετά τους Mets όταν ήθελαν να αλλάξουν τους όρους.

Αντίθετα, η Correa θα επιστρέψει στη Μινεσότα, η οποία περιλαμβάνει περισσότερη γλώσσα για πιθανά προβλήματα υγείας. Δηλαδή, αν προχωρήσει η συμφωνία θα το κάνει.

Οχι!

Για όλα τα χρήματα που ξόδεψε ο Κοέν αυτή τη σεζόν εκτός σεζόν – οι φόροι μισθοδοσίας και πολυτελείας του Mets αναμενόταν να φτάσουν τα 500 εκατομμύρια δολάρια το 2023 – η επίθεση της ομάδας δεν βελτιώθηκε πολύ εκτός από τον Κορέα. Ο τρίτος παίκτης βάσης Εντουάρντο Εσκομπάρ, ο οποίος πέτυχε 20 αγώνες εντός έδρας την πρώτη του χρονιά με τους Μετς, εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο, όπως και ο δεύτερος βασικός Τζεφ ΜακΝιλ. Πρωταθλητής NL batting Τελευταία σεζόν. Και ο Λίντορ, αν και δεν ήταν τόσο δυνατός παίκτης όσο ο Κορέα, αναμενόταν να είναι λίγος.

Επομένως, το να μην υπογράψεις τον Κορέα είναι ένα πλήγμα για τους Μετς, αλλά δεν αφήνει τρύπα στη σύνθεση τους.

Βραχυπρόθεσμα, ναι. Ο Correa δεν πέτυχε ποτέ 30 homers ούτε σημείωσε 100 run σε μια σεζόν. Ποτέ δεν έκλεψε 20 βάσεις ούτε κέρδισε βραβείο πολυτιμότερου παίκτη. Αλλά έχει αποδειχθεί εξαιρετικά πολύτιμος όταν είναι υγιής με τον σταθερά σταθερό μέσο όρο του, την ικανότητά του να σχεδιάζει βόλτες, το καλό του baserunning και την άμυνά του.

Σε τρεις σεζόν στις οποίες έπαιξε τουλάχιστον 130 παιχνίδια, είχε μέσο όρο 7,0, 7,2 και 5,4, σύμφωνα με τον τύπο αναφοράς του Baseball. Αυτά τα στατιστικά βρίσκονται στο κατώφλι του παιχνιδιού σε επίπεδο MVP. Ως αποτέλεσμα του σφαιρικού του παιχνιδιού, το Baseball Reference τον βαθμολογεί Το πιο πολύτιμο shortstop στο μπέιζμπολ από το 2015 Έχει παίξει λιγότερα παιχνίδια από τους Lindor και Bogaerts, οι οποίοι είναι δεύτεροι και τρίτοι σε αυτή τη λίστα.

Ούτε θέμα ταλέντου Ηγετικες ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, με την Κορέα. Ο κίνδυνος για τα Δίδυμα είναι εξ ολοκλήρου τυλιγμένος στο αν το σώμα του Κορέα θα αντέξει για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Τελικά, αυτός ο κίνδυνος ήταν πολύ μεγάλος για τους Giants and Mets.

Ντέιβιντ Βαλντστάιν Και Τάιλερ Κέπνερ Έκθεση που συνέβαλε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *