Ο Jeff Schell, Διευθύνων Σύμβουλος της NBCUniversal, παραιτήθηκε μετά την έρευνα

Ο 57χρονος κ. Η σοκαριστική αποχώρηση του Shell σηματοδοτεί ένα πρόσωπο για εκείνον μετά από μια καριέρα δεκαετιών. Ένας μυστικός της Comcast, ο κ. Ο Schell ανέβαινε σταθερά στις τάξεις της καλωδιακής εταιρείας που έγινε κολοσσός των μέσων ενημέρωσης, και έγινε διευθύνων σύμβουλος της NBCUniversal το 2020 όταν ο προκάτοχός του, Steve Burke, παραιτήθηκε.

Πριν γίνει κορυφαίο στέλεχος, ο κ. Η Shell κατείχε αρκετές ανώτερες θέσεις στο τμήμα μέσων ενημέρωσης. Το 2013, επιλέχθηκε να ηγηθεί των Universal Film Studios, τα οποία η Comcast απέκτησε πρόσφατα σε ένα μεγάλο συμβόλαιο με την GE, διαδεχόμενος τον μακροχρόνιο στέλεχος της Universal, Ron Mayer, ο οποίος έφυγε από την εταιρεία το 2020. Εκβίαση χρημάτων που σχετίζονται με προηγούμενες εξωσυζυγικές σχέσεις.

Κύριος. Kavanagh, στα 57, Mr. Ο Roberts επέστρεψε σε έναν στενό έμπιστο του οποίου η μετοχή στην Comcast αυξήθηκε σταθερά από τότε που εντάχθηκε στην εταιρεία το 2015. Πέρυσι, ο κ. Ο Kavanagh διορίστηκε πρόεδρος της Comcast — το τρίτο πρόσωπο που κατείχε αυτή τη θέση. Στην ιστορία της εταιρείας – και ο κ. Ο Ρόμπερτς θεωρείται ευρέως εσωτερικά ως ένας πιθανός εσωτερικός υποψήφιος για να τον διαδεχθεί ως διευθύνων σύμβουλος.

Πριν την ξαφνική αναχώρησή του την Κυριακή, ο κ. Η κατάσταση της Shell ήταν κατά καιρούς αβέβαιη. Πέρυσι, η Comcast συζήτησε τη συγχώνευση της NBCUniversal με την Electronic Arts, μια συμφωνία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέο ρόλο για τον κ. Schell στην Comcast, σύμφωνα με δύο άτομα που γνωρίζουν τις συνομιλίες. Τελικά, αυτή η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε ποτέ και ο κ. Η Shell συνέχισε ως επικεφαλής του τμήματος μέσων ενημέρωσης.

READ  Domingo German, η πιο ατελής στάμνα παιχνιδιού των Yankees

Το Peacock, η υπηρεσία ροής της NBCUniversal, έχει αποκτήσει κάποια δυναμική τους τελευταίους μήνες, αλλά παραμένει μικρό σε σύγκριση με τις αντίστοιχες. Το Peacock έχει περισσότερους από 20 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή, σημαντικά λιγότερους από το Netflix (232 εκατομμύρια) ή τα HBO Max και Discovery+ της Warner Bros. Discovery (96 εκατομμύρια). Ορισμένες επιχειρήσεις ροής μεγάλων εταιρειών πολυμέσων εξακολουθούν να χάνουν χρήματα και το Peacock δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχασε περίπου 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι και προβλέπεται να χάσει άλλα 3 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *