Ο Jimmy Butler, Heat Stun Bucks έστησαν αναμέτρηση με τους Old Rival Knicks

ΜΙΛΟΥΟΥΚΙ — Εξακολουθώντας να κρατά τον μπλε Σάρπι του στη συνέντευξή του μετά τον αγώνα, ο προπονητής των Μαϊάμι Χιτ, Erik Spoelstra, ανέβαλε όταν του ζητήθηκε να πει λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό παιχνίδι που σώζει παιχνίδι, αλλά ρώτησε γενναία λίγο πριν ο Τζίμι Μπάτλερ κάνει το απίστευτο.

«Άφησα την ιστορία να πει γιατί είχα μια διαφορετική εκδοχή της», είπε ο Spoelstra. «Και με κοίταξε νεκρό στα μάτια…»

Και ο Μπάτλερ ξεκαθάρισε.

«Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις λέξεις στην τηλεόραση», είπε ο φύλακας των Heat Kyle Lowry. «Αλλά είχε δύο κοχύλια. Και αυτοί στ. Δούλεψε.”

Ήταν ένα παιχνίδι που εξασκούσε η Heat. Το Μαϊάμι κατέπληξε το Χιούστον σε μια παρόμοια κίνηση του τελευταίου δευτερολέπτου τον Φεβρουάριο. Αλλά το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο Fiserv Forum, ο Spoelstra ήθελε να πει κάτι.

«Επρόκειτο να κάνω μια διαφορετική εκδοχή του», είπε ο Spoelstra, «και εκείνος (ο Μπάτλερ) είπε, «Όχι, άσε με να είμαι αυτός ο τύπος».

Δύο νύχτες αφότου ισοφάρισε το αριστούργημα του ρεκόρ, 56 πόντων στο 4ο παιχνίδι, ο Μπάτλερ ολοκλήρωσε τη δουλειά και το Μαϊάμι έστειλε στο σπίτι τους Μιλγουόκι Μπακς με τη νίκη με 128-126 στην παράταση στο 5ο παιχνίδι της σειράς πλέι οφ.

Πολλά συνέβησαν εδώ σε αυτήν την εκπληκτική σειρά-κλίντσερ. Αλλά κανένα παιχνίδι δεν συνόψιζε πώς ο Μπάτλερ διέλυσε τους Μπακς και κυριάρχησε, ή όπως στο τελευταίο παιχνίδι του Μαϊάμι, πώς οι Χιτ τους έσπρωξαν πέρα ​​από τον έκτο νούμερο 8 για να κερδίσουν μια σειρά από τον πρώτο γύρο στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Gabe Vincent ήταν ο εισερχόμενος. Έμειναν μόνο 2,1 δευτερόλεπτα. Το Μαϊάμι ακολουθείται από δύο. Ο σταρ των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, με το σκελετό του 6 πόδια 11 και το άνοιγμα των φτερών του 7 πόδια 3, σκέπασε τον Βίνσεντ στα πλάγια των 6 ποδιών. Ο Βίνσεντ σταμάτησε στον πάγκο των Μπακς, έκανε δύο βήματα πίσω και προσευχήθηκε στον αέρα. Ο Μπάτλερ εξακολουθούσε να αιωρείται ελεύθερα.

«Εννοώ ότι ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον πλανήτη», είπε ο Σπόελστρα για τον γκαρντ των Μπακς. “Λοιπόν, αν πρόκειται να πετάξεις κάτι τέτοιο, θα είναι ακριβές, και καλύτερα να έχεις έναν τύπο τύπου Megatron που μπορεί να πάει εκεί, να επικοινωνήσει λίγο και μετά να βρει έναν τρόπο. να είναι στο καλάθι.

«Αλλά αυτό είναι ένα είδος JP.

Ο Μπάτλερ έτρεξε κάτω από το χείλος σε μια εγκάρσια οθόνη του Max Struss, κουλουριάστηκε πίσω στη λωρίδα και πέρασε από τον Vincent για ένα πέρασμα με δύο χέρια, πάνω από το κεφάλι.

READ  Γέφυρα Κριμαίας: Έκτακτη κατάσταση έχει αναφερθεί στη γέφυρα που συνδέει τη χερσόνησο με τη Ρωσία

“Πρέπει να πετάξω τη μπάλα εκεί”, είπε ο Βίνσεντ. “Ο Γιάννης είναι πάνω μου. Ποιος άλλος θα πηδήξει με τον Τζίμι για να την πάρει; (Μπαμ Αντεμπάγιο); Είναι στην ομάδα μας. Για μένα, ήταν εύκολο. Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τζίμι.

«Τρέξαμε κάτι παρόμοιο πριν και το βύθισε. Σκέφτηκα να το πάρω στον Γιάννη. Αυτό ήταν το δύσκολο. Μόλις έκανα δυο βήματα πίσω και το έδωσα στον Τζίμι, εκείνος φρόντισε τα υπόλοιπα.

Ο Μπάτλερ είδε το φως της ημέρας πίσω από την πτέρυγα του Χόλιντεϊ και του Μπακς, Πατ Κόνατον, στο δεξί μπλοκ. Ανάλογα με τον κωδικό περιοχής σας, αρπάζει την μπάλα από τον αέρα με το ένα χέρι ενώ τον πιάνει ή τον σπρώχνει ο Connaughton. Σε μία κίνηση, ενώ έπεφτε πίσω, ο Μπάτλερ χτύπησε τον καρπό του και έκανε ένα απίστευτο σουτ με 0,5 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη ρύθμιση.

«Ήταν μια τέλεια πάσα από τον Γκέιμπ», είπε ο Σπόελστρα. «Ο Gabe έκανε ένα παρόμοιο πέρασμα νωρίτερα στη σεζόν. Αλλά ο Τζίμι είχε μια απίστευτη απόδοση.

Η κατοχή σταμάτησε το δεύτερο συνεχόμενο ράλι των Heat στο τέταρτο τρίμηνο. Στο 4ο παιχνίδι, το Μαϊάμι κέρδισε από το έλλειμμα 14 πόντων. Στο 5ο παιχνίδι, οι Μπακς είχαν πλεονέκτημα 16 πόντων στην τελευταία περίοδο. Οι Χιτ κράτησαν τους Μπακς στο 3-από-19 σουτ στο τέταρτο δεκάλεπτο, περιορίζοντας τους σε μόλις ένα γκολ από το πεδίο στα πρώτα οκτώ λεπτά της περιόδου.

Ο Μπάτλερ σημείωσε 14 από τους 42 πόντους του στο τέταρτο δεκάλεπτο, οδηγώντας τους Χιτ να γυρίσουν το παιχνίδι στο 32-16 στο καρέ. Στον τελευταίο κάδο των κανονισμών, έδειξε το είδος των έξυπνων που μιλάει ο Spoelstra μετά το παιχνίδι 4. Όπως το περιέγραψε ο Μπάτλερ, ακουγόταν σαν να ετοιμαζόταν για ολόκληρη τη σειρά.

«Όλη η σειρά για αυτό το θέμα, θα μπορούσες να πεις ότι ο Zuru δεν έβγαλε σώμα από μέσα μου», είπε ο Butler. “Δεν πρόκειται να μειώσει τη διαφορά. Δεν πρόκειται να τα κάνει όλα αυτά. Έτσι είπα, “Κάθε φορά που στρίβω σε αυτή τη γωνία, σας εγγυώμαι ότι θα κλειδώσει και θα κάνει πίσω. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να μείνει πίσω”. ‘

READ  Σχολεία του Λος Άντζελες και 30.000 εργαζόμενοι κατέληξαν σε δοκιμαστική συμφωνία μετά την απεργία

“Με εμπιστεύτηκε (ο Σπόελστρα) σε εκείνο το σημείο, όπως το έκανε τόσες φορές. “

Οι μέσοι όροι του Μπάτλερ σε αυτή τη σειρά μοιάζουν με κάτι βγαλμένο από βιντεοπαιχνίδι, σίγουρα δεν είναι ο τύπος των αριθμών που κανονικά θα μάζεψε κανείς απέναντι σε ένα φαβορί στο πρωτάθλημα που θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Τερμάτισε με μέσους όρους 37,6 πόντους, 6,0 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 1,8 κλεψίματα. Είχε κατά μέσο όρο 23,8 βολές, αλλά σούταρε 59,7 τοις εκατό, εκ των οποίων το 44,4 τοις εκατό σε 5,4 τρίποντα.

“Είμαι σε ένα αυλάκι. Είμαι σε ρυθμό”, είπε ο Μπάτλερ. “Σουτάρω απίστευτα τη μπάλα αυτή τη σειρά. Αλλά νιώθω ότι είναι όλα σουτ που μπορώ να κάνω και οι συμπαίκτες μου το κρατούν λέγοντάς μου να σουτάρω τη μπάλα περισσότερο και να τη χτυπήσω.” Ήταν αυτό που ήταν. Αλλά ανεξάρτητα από το εάν σκόραρα, αν αμυνόμουν, αν έκανα ριμπάουντ, οτιδήποτε άλλο, έπρεπε να κερδίσουμε. Νίκη με κάθε κόστος. Το κάναμε .

Ακολουθεί μια σειρά δεύτερου γύρου εναντίον των αντιπάλων New York Knicks. Το παιχνίδι 1 έχει οριστεί για την Κυριακή το μεσημέρι (ET).

Αλλά οι Heat δεν προχώρησαν χωρίς να έχουν μεγάλες συνεισφορές πάνω-κάτω στο ρόστερ τους. Ο κατάλογος είναι μακρύς με όλα όσα μπορείτε να φτάσετε εδώ στο Μαϊάμι.

Πριν από δύο εβδομάδες, οι Heat ήταν στα πρόθυρα της αποχώρησης από τον αγώνα play-in. Συγκεντρώθηκαν και προκρίθηκαν στα πλέι οφ ως 8ος σπόρος. Επωφελήθηκαν από το γεγονός ότι ο Αντετοκούνμπο έχασε το μεγαλύτερο μέρος των τριών πρώτων αγώνων αυτής της σειράς. Αλλά άντεξαν την απώλεια του Tyler Hero από ένα σπασμένο καρπό στο τέλος της σεζόν στο Game 1 και τον Victor Oladipo από έναν τραυματισμό στο γόνατο στο Game 3.

Την Τετάρτη, οι Χιτ αντιμετώπισαν επιθέσεις του Μπακς στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο. Το Μιλγουόκι επικράτησε του Μαϊάμι με 69-50 στις μεσαίες περιόδους.

Ο Vincent είπε: “Δεν νομίζω ότι έχουμε χάσει ποτέ την πίστη μας στον εαυτό μας.” Και ήμασταν σίγουροι για την ικανότητά μας να εκτελέσουμε την επέκταση. Είχαμε πολλά κλειστά παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Ξέρουμε ότι αν το κόψουμε σε 10 ή έξι μπορούμε να πετύχουμε ένα σερί.

Το Μαϊάμι είχε τον δεύτερο αγώνα συμπλέκτη της κανονικής περιόδου με 54 τρεξίματα. Οι Χιτ πήγαν με 32-22 σε αυτά τα παιχνίδια. Η 22η στην κατάταξη άμυνα της ομάδας μετά το All Star αποδείχθηκε ότι ήταν η χειρότερη του NBA στον συμπλέκτη, κρατώντας τους αντιπάλους στους 87,2 πόντους ανά 100 κατοχές. Οι Χιτ δεν είναι άγνωστοι με το να κερδίζονται στα δύο τελευταία παιχνίδια με τους Μπακς.

READ  Ο βασικός παίκτης των Blue Jays, Alec Manoa, επιτρέπει 11 χτυπήματα στο 1ο παιχνίδι για ανηλίκους

«Είναι μία από αυτές τις εποχές για οποιονδήποτε λόγο», είπε ο Spoelstra. “Περάσαμε πολλές αντιξοότητες. Παιδιά μέσα και έξω από τη σύνθεση. Όλα αυτά τα παιχνίδια clutch. Κλειστά παιχνίδια. Πρέπει να περάσουμε από τα πλέι οφ. Αισθάνομαι ότι ήταν το τέλος της σειράς του δεύτερου γύρου μας.

“Όποιος κι αν είναι ο λόγος – και αυτό είναι που πάντα ελπίζετε – όλες αυτές οι εμπειρίες έχουν φέρει αυτήν την ομάδα πιο κοντά και συνδέουν. Παρακάτω, είναι ένα παράδειγμα των πολλών κακουχιών και ανδρών που έχουμε να δείξουμε.

Οι Heat δεν ξεπέρασαν απλώς τα ραγδαία ράλι και τα διψήφια ελλείμματα. Ξεπέρασαν το τεράστιο πλεονέκτημα μεγέθους των Bucs και την τεράστια διαφορά του Milwaukee στις ελεύθερες βολές. Ο Αντετοκούνμπο και ο Μπρουκ Λόπεζ παίζουν εκ περιτροπής bully ball, σουτάρουν πάνω από ανερχόμενους και κοντούς αμυντικούς της Heat. Το μπροστινό γήπεδο συνδυάστηκε για 56 πόντους σε βολές 21 από 38. Ο Αντετοκούνμπο επιχείρησε περισσότερα και παραλίγο να κάνει περισσότερα από τους Χιτ, με 23 ελεύθερες βολές. Το Μιλγουόκι έκανε 28 στα 45 από τη γραμμή του φάουλ και ο Αντετοκούνμπο τερμάτισε 10 στα 23. Οι Heat ήταν 11-από-17.

Φέρουν το ζεστό χέρι του Κρις Μίντλετον. Ο αιχμηρός σουτέρ των Μπακς σημείωσε 17 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και 11 στο τρίτο. Αλλά κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου και της παράτασης, ο Middleton συγκέντρωσε μόλις πέντε πόντους με σουτ 0-από-5.

Και το Μαϊάμι άντεξε άσχημα προβλήματα. Οι Kevin Love, Adebayo και Lowry δέχθηκαν φάουλ την Τετάρτη. Ο Love ήταν και πάλι μεγάλος με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ. Το triple-double 20 πόντων, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ του Adebayo στο τέταρτο δεκάλεπτο και η παράταση δεν λένε την πλήρη ιστορία του πώς ο Αντετοκούνμπο άλλαξε τη χροιά του παιχνιδιού. Ο Λόουρι έδωσε τους 10 πόντους που χρειαζόταν από τον πάγκο με έγκαιρα σουτ.

Η προσθήκη Heat συνέχισε να παίζει.

“Ήμασταν στην πορεία. Ποτέ πολύ ψηλά. Ποτέ πολύ χαμηλά”, είπε ο Lowry.

«Έχουμε τον Τζίμι Μπάτλερ».


Σχετική ακρόαση

(Φωτογραφία Jimmy Butler: Stacey Revere/Getty Images)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *