Ο Kawhi Leonard των Clippers διαγνώστηκε με σχισμένο μηνίσκο: Ποιο είναι το πιθανό χρονοδιάγραμμα ανάρρωσής του;

Ο σταρ των Κλίπερς, Κάουι Λέοναρντ, διαγνώστηκε με σχισμένο μηνίσκο στο δεξί γόνατο, ανέφεραν πηγές του πρωταθλήματος. Αθλητικός. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Ο Λέοναρντ έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια της ήττας του Φοίνιξ στον πρώτο γύρο από το Λος Άντζελες.
  • Στα δύο πρώτα παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 34,5 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 6,0 ασίστ σε 40 λεπτά ανά αγώνα.
  • Ο Λέοναρντ τραυματίστηκε στο ίδιο γόνατο στα πλέι οφ του 2021 και αργότερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να το επισκευάσει, με αποτέλεσμα να του κοστίσει τη σεζόν 2021-22.

ΑθλητικόςΆμεση ανάλυση:

Τι σημαίνει αυτό για τους Κλίπερς

Ο Λέοναρντ περίμενε δύο χρόνια για να επιστρέψει στη μετα-σεζόν του ΝΒΑ, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την επιδιόρθωση του σχισμένου δεξιού ΠΧΣ πριν από τη μετά τη σεζόν του 2021. Είναι λυπηρό να βλέπεις τον Λέοναρντ να αντιμετωπίζει έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, τουλάχιστον.

Φυσικά, άλλοι έχουν πει περισσότερα από λιγότερα. Θα ήταν γελοίο για οποιονδήποτε να περιμένει από τον Leonard, ο οποίος αντιμετώπιζε επίσης τενοντοπάθεια του τετρακέφαλου, να παίξει με τέτοιου είδους τραυματισμό. Ο Paul George, αντιμετωπίζοντας τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο, είπε ότι όσοι πίστευαν ότι ο Leonard έκατσε «επιτίθενται στον χαρακτήρα του», ενώ απηχούσε την εξήγηση της ομάδας ότι ο Leonard τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και έπαιξε τον τραυματισμό στο Game 2. .

Οι Clippers έχουν μια ιστορία να μην λένε πολλά για τη σοβαρότητα των τραυματισμών του Leonard παρά μόνο μετά από μια μετα-σεζόν. Ένα διάστρεμμα στο γόνατο πριν από δύο χρόνια αποδείχθηκε ότι ήταν ένα σχισμένο ACL που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Τώρα, το «διαστρέμμα στο δεξί γόνατο» του Λέοναρντ είναι το είδος του τραυματισμού που συνήθως χρειάζονται μήνες για να επουλωθεί.

READ  Συμφωνία για την αποφυγή παύσης των εχθροπραξιών στην εσωτερική ασφάλεια

Το καλύτερο σενάριο είναι ότι ο Λέοναρντ θα είναι έτοιμος να ξαναρχίσει τις μπασκετικές δραστηριότητες σε έναν έως δύο μήνες, επιτρέποντάς του να περάσει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού προετοιμάζοντας την επόμενη σεζόν. Όμως θα προκύψουν και πάλι ερωτήματα σχετικά με την ικανότητά του να παίξει τη σεζόν 2023-24, καθώς το γόνατό του θα ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε θεραπεία είναι κατάλληλη. — Μάρεϊ

Ιστορία

Αφού κέρδισαν το Game 1 πίσω από τους 38 πόντους του Leonard, οι Clippers πολέμησαν τους Suns στο Game 2 με τους 31 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και επτά ασίστ. Χωρίς τον Λέοναρντ για τα τρία τελευταία παιχνίδια, το Λος Άντζελες δεν είχε απάντηση για τους αστέρες του Φοίνιξ, Ντέβιν Μπούκερ και Κέβιν Ντουράντ, οι οποίοι είχαν κατά μέσο όρο 37,2 και 28,4 πόντους στη σειρά.

Ο 31χρονος Λέοναρντ έπαιξε 50 παιχνίδια το 2022-23 καθώς επιστρέφει σιγά σιγά από έναν τραυματισμό στο δεξί γόνατο που υπέστη κατά τη διάρκεια των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας τον Ιούλιο του 2021.

Ο συμπρωταγωνιστής των Clippers, George, έχασε όλο τον πρώτο γύρο λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Έγινε διάστρεμμα στο δεξί του γόνατο τον Μάρτιο.

Ο Τζορτζ έχασε 43 αγώνες το 2021-22 με τραυματισμό στον αγκώνα. Χωρίς τα δύο αστέρια τους στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, οι Κλίπερς πήγαν με 42-40.

Ο Λέοναρντ δεν έχει παίξει περισσότερα από 60 παιχνίδια σε μια σεζόν από το 2016-17. Θα εισέλθει στον τρίτο χρόνο του τετραετούς συμβολαίου του το 2023-24 και έχει δυνατότητα επιλογής παίκτη $48 εκατομμυρίων το 2024-25.

Απαιτείται ανάγνωση

(Φωτογραφία: Mark J. Repilas / USA Today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *