Ο Lance Reddick, πρωταγωνιστής των «The Wire» και «John Wick», πέθανε σε ηλικία 60 ετών.

Ο Λανς Ρέντικ, ο οποίος έγινε γνωστός παίζοντας τον αρχηγό της αστυνομίας στο αστυνομικό δράμα της Βαλτιμόρης “The Wire” και αργότερα πρωταγωνίστησε στο franchise ταινιών “John Wick” και στη σειρά “Bosch” της Amazon, πέθανε την Παρασκευή. Είναι 60 ετών.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τη δημοσιογράφο του Mia Hansen. Δεν δόθηκε λόγος.

Ο υπολοχαγός Σέντρικ Ντάνιελς, ο κύριος επικεφαλής της ερευνητικής μονάδας για το “The Wire”, κ. Ο Reddick κέρδισε ευρεία προσοχή, η επιτυχημένη σειρά του HBO, που επαινείται για τη ρεαλιστική και συχνά σκληρή απεικόνιση της αστυνομίας, του εγκλήματος, της εκπαίδευσης και άλλων πτυχών της ζωής. Πρεμιέρα στη Βαλτιμόρη, 2 Ιουνίου 2002.

Κύριος. Ο Ρέντικ εμφανίστηκε ως Φίλιπ Μπρόιλς στο δράμα της Fox “Fringe”, ως Στρατηγός Κόλφιλντ στο “White House Down” και ως αστυνομικός Ίρβιν Ίρβινγκ σε περισσότερα από 60 επεισόδια της αστυνομικής εκπομπής του Λος Άντζελες “Bosch”. Τα μυθιστορήματα του Χάρι Μπος του Μάικλ Κόνελι.

Εργάστηκε επίσης σε βιντεοπαιχνίδια, με πιο αξιοσημείωτο το Horizon Zero Dawn και το sequel του, και το franchise Destiny.

Το 2019, ο κ. Ο Reddick λέει, “Το εύρος είναι πάντα αυτό για το οποίο προσπαθώ. Οι χαρακτήρες που υποδύομαι, ακόμη και στην ποικιλομορφία τους, είναι πολύ έντονοι. Αλλά είναι όλοι πολύ διαφορετικοί τύποι.

Έχει επιζήσει από τη σύζυγό του, Stephanie Reddick? μια κόρη, η Yvonne Nicole Reddick. και έναν γιο, τον Christopher Reddick.

Σύντομα θα εμφανιστεί πλήρης νεκρολογία.

READ  Ο Jack Dorsey λέει ότι ο Elon Musk δεν έπρεπε να είχε αγοράσει το Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *