Ο Tamar Hamlin του Bills αναπνέει μόνος του και μιλάει με τους συμπαίκτες του, επευφημώντας τους για τον τελικό της κανονικής περιόδου της Κυριακής



CNN

Τέσσερις μέρες μετά την συγκλονιστική καρδιακή ανακοπή του στο γήπεδο, ο Μπάφαλο Μπιλς προστατεύει τον Τάμαρ Χάμλιν Αναπνεύστε μόνοι σας και συνομιλία με την οικογένεια, τους γιατρούς και τους συμπαίκτες – θετικές ανακοινώσεις που οι παίκτες του Bills λένε ότι θα τους ενισχύσουν για τον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου με τους New England Patriots.

«Για να τον ακούσουμε να μας μιλάει, αυτό είναι το παν, αυτό χρειαζόμαστε», είπε ο Dion Dawkins, ο επιθετικός lineman των Bills, σχετικά με τη βιντεοκλήση της ομάδας την Παρασκευή με τον Hamlin, ο οποίος εξακολουθεί να αναρρώνει σε νοσοκομείο του Σινσινάτι.

Ο Χάμλιν -ο οποίος ήταν αναίσθητος και τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα αφού κατέρρευσε τη Δευτέρα- ξύπνησε αργότερα αυτή την εβδομάδα και μπόρεσε να αφαιρέσει τον αναπνευστικό του σωλήνα μέχρι την Παρασκευή το πρωί, είπαν οι γιατροί.

«Σας αγαπώ παιδιά», είπε ο 24χρονος στην ομάδα του μέσω FaceTime την Παρασκευή, είπε ο επικεφαλής προπονητής Σον ΜακΝτέρμοτ, καθώς ο Χάμλιν σταύρωσε τα χέρια του και έκανε τη χειρονομία του σε σχήμα καρδιάς κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Από την κατάρρευσή του κατά τη διάρκεια του αγώνα «Monday Night Football» μεταξύ των Bills και Cincinnati Bengals, ο Hamlin «κάνει αξιοσημείωτη πρόοδο στην ανάρρωσή του» και «η νευρολογική του λειτουργία παραμένει ανέπαφη», ανέφεραν οι Bills. Το έγραψε στο Twitter Παρασκευή, επικαλούμενος τους γιατρούς του.

Ο Ντόκινς περιέγραψε ένα συγκινητικό «roller coaster» για την ομάδα αυτή την εβδομάδα, καθώς παρακολουθούσε σοκαρισμένος καθώς ο Χάμλιν έπαιρνε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στο γήπεδο και τον μετέφεραν από το γήπεδο με ασθενοφόρο. Αλλά είπε ότι τα νέα για τη σημαντική βελτίωση του Hamlin “θα μας τροφοδοτήσουν σίγουρα” για την κυριακάτικη σύγκρουση της ομάδας εναντίον των Patriots.

READ  Μέχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί 9 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Τραμπ Τζακ Σμιθ

«Ο ενθουσιασμός ήταν όμορφος, ήταν εκπληκτικός», είπε για την κλήση με τον Χάμλιν. «Μας έδωσε πολλή ενέργεια και ένα πολύ φωτεινό, υψηλό πνεύμα – όπως θέλετε πείτε το – και μας έδωσε να δούμε το πρόσωπο αυτού του άντρα».

Ο δήμαρχος του Μπάφαλο, Μπάιρον Μπράουν, δήλωσε ότι η συνεχιζόμενη ανάκαμψη του Χάμλιν είναι «ενθαρρυντικά νέα» για την πόλη του Μπάφαλο, η οποία έχει πληγεί από πολλές τραγωδίες πρόσφατα. Ρατσιστικοί μαζικοί πυροβολισμοί Και τουλάχιστον η άγρια ​​χιονοθύελλα που άφησε πίσω της 41 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κομητεία Έρι.

«Αυτό που συνέβη στον Tamar Hamlin, ο τραυματισμός του, μια άλλη γροθιά στην πόλη του Buffalo και το να τον δούμε να αναρρώνει τόσο εντυπωσιακά είναι σίγουρα ενθαρρυντικό σε όλη την κοινότητά μας και σε ολόκληρη τη χώρα», είπε ο Brown στην Kate Bolduan του CNN την Παρασκευή.

Αφού το παιχνίδι έκτακτης ανάγκης του Hamlin παρακολουθήθηκε ζωντανά από εκατομμύρια, ένα κύμα υποστήριξης εμφανίστηκε από θαυμαστές και αγνώστους σε όλη τη χώρα, πολλοί από τους οποίους αγόρασαν τη φανέλα του ή του έκαναν δωρεά. Φιλανθρωπικό Ταμείο του Καταπιστεύματος, η οποία έφτασε τα 8 εκατομμύρια δολάρια που συγκεντρώθηκαν από το πρωί του Σαββάτου. Ομάδες σε όλο το NFL έχουν επίσης συσπειρωθεί πίσω από τον παίκτη Bills φορώντας το Νο. 3, φωτίζοντας στάδια και πίνακες αποτελεσμάτων και μοιράζοντας λόγια αλληλεγγύης.

Οι εκδηλώσεις υποστήριξης θα συνεχιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς το πρωτάθλημα προετοιμάζεται για μια συναισθηματική επιστροφή στους τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου το Σάββατο και την Κυριακή. Το NFL σχεδιάζει να τιμήσει τον Hamlin πριν από κάθε παιχνίδι.

READ  Σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται «αυστηρή παρακολούθηση» της βοήθειας

Το NFL ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο αγώνας Bills-Bengals – ο οποίος αναβλήθηκε αρχικά το βράδυ της Δευτέρας – δεν θα ξαναρχίσει ή δεν θα ανανεωθεί.

Η ακύρωση δεν έχει καμία επίδραση στο ποιες ομάδες προκρίνονται στα πλέι οφ, καθώς τόσο οι Bills όσο και οι Bengals έχουν ήδη κερδίσει θέσεις. Αλλά η διαφορά στον αριθμό των αγώνων που παίχτηκαν ώθησε το πρωτάθλημα να το αναγνωρίσει Πρωτοφανείς ρυθμίσεις Για την postseason με βάση τον τρόπο με τον οποίο οι Bills και Bengals έχουν σπαρθεί και τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Καθώς οι παίκτες προχωρούν στην τελευταία εβδομάδα της κανονικής περιόδου, το NFL έχει ανακοινώσει διάφορους τρόπους με τους οποίους οι ομάδες μπορούν να τιμήσουν τον Hamlin πριν από αυτούς τους τελικούς, συμπεριλαμβανομένου του να κρατούν μια “στιγμή υποστήριξης” πριν από τους αγώνες ή να σκιαγραφούν ένα “3” στη γραμμή των 30 γιάρδων. Κόκκινα ή μπλε χρώματα λογαριασμών.

Οι παίκτες μπορούν να φορούν μπλουζάκια με το «Love for Tamar 3» κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και οι Bills θα φορούν μπαλώματα «3» στις φανέλες τους, ανέφερε το NFL.

Ο γενικός διευθυντής του Bills, Brandon Beane – ο οποίος έμεινε στο Σινσινάτι μετά την αναβολή του αγώνα για να είναι με τον Hamlin και την οικογένειά του – επαίνεσε το μήνυμα της ενιαίας υποστήριξης σε όλο το πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα, σημειώνοντας πόσο ανταγωνιστικό είναι το παιχνίδι.

«Ναι, θα πάμε σε πόλεμο. Αλλά τελικά, η ζωή είναι η νούμερο ένα μάχη», είπε ο Bean την Παρασκευή. «Το να βλέπεις την ενότητα των παικτών, των προπονητών, των (γενικών διευθυντών), των ιδιοκτητών, των φιλάθλων είναι ανήκουστο. Αλλά νομίζω ότι είναι καλό φως. Ρίχνει υπέροχο φως στο NFL. Το NFL είναι πραγματικά μια οικογένεια.

READ  Ο εκλογικός αντίπαλος του Ερντογάν στην Τουρκία λέει ότι «προηγούμαστε»

Η Ένωση Παικτών NFL ανακήρυξε τον Hamlin MVP της Κοινότητας την Εβδομάδα 18, ανακοινώνοντας ότι ο οργανισμός θα δωρίσει 10.000 $ στο Ίδρυμα Chasing M.

Ο Philadelphia Eagles που τρέχει πίσω τον Miles Sanders, ο οποίος μπόρεσε να συνομιλήσει μέσω βίντεο με τον Hamlin, είπε: “Ξέρεις ότι είσαι το πιο διάσημο άτομο στον κόσμο αυτή τη στιγμή;”

Ο Χάμλιν απάντησε: «Αλλά όχι για τους σωστούς λόγους», είπε ο Σάντερς, ο οποίος είπε στον Χάμλιν: «Είσαι ευλογημένος, αδερφέ, δεν ξέρεις πόσο ευλογημένος είσαι».

Ο Σάντερς περιγράφει τον Χάμλιν ως τον καλύτερο φίλο του και είπε ότι οι δυο τους μιλούσαν μετά από κάθε παιχνίδι Ο δημοσιογράφος του NFL Network James Palmer.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *