Περισσότερες από 1.000 πτήσεις ακυρώθηκαν καθώς η χιονοθύελλα πλήττει τον νότο

Περισσότερες από 1.000 πτήσεις από και προς τις ΗΠΑ ακυρώθηκαν την Τρίτη ως απειλή. Χιονοθύελλα Περιστρεφόμενα τμήματα του νότου.

Καθώς η καταιγίδα επικεντρώθηκε στη μητροπολιτική περιοχή Ντάλας-Φορτ Γουόρθ, η περιοχή επλήγη σκληρά από ταξιδιωτικά προβλήματα, με 742 πτήσεις που ακυρώθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ, σύμφωνα με διαδικτυακό πρόγραμμα παρακολούθησης πτήσεων. FlightAware.

Η περιοχή ανήκει και στα δύο Αμερικάνικες αερογραμμές Και Southwest Airlines Μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης, τουλάχιστον 512 Οι πτήσεις Southwest αναφέρονται ως ακυρωμένες μαζί με 427 πτήσεις της American Airlines. Τουλάχιστον 263 Σύμφωνα με την FlightAware, οι πτήσεις της Southwest καθυστέρησαν, ενώ 329 πτήσεις της American Airlines αναφέρθηκαν επίσης ως καθυστερημένες.

ο Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας Τα διεθνή αεροδρόμια Dallas-Fort Worth και Memphis International προειδοποίησαν για παγωμένη βροχή και πάγο που θα μπορούσαν να επιβραδύνουν τις πτήσεις.

Οι ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της κομητείας Όστιν-Τράβις αναφέρουν ότι ένα άτομο έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα πολλών οχημάτων στο Ώστιν που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες.

«Όλες οι συγκρούσεις στις οποίες ανταποκρινόμαστε αυτή τη στιγμή σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες», είπε ένας εκπρόσωπος στο NBC News. «Ουσιαστικά, όλοι οι υπερυψωμένοι δρόμοι και οι υπερβάσεις στην περιοχή του Όστιν και της κομητείας Τράβις καλύπτονται από πάγο».

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η χιονοθύελλα αναμενόταν να είναι «μακράς διαρκείας και σημαντική» και «να συνεχίσει να επηρεάζει μια μεγάλη περιοχή από τις νότιες πεδιάδες μέχρι την κοιλάδα του Τενεσί».

Η «επικίνδυνη» χιονοθύελλα αναμένεται να συνεχιστεί τουλάχιστον νωρίς την Πέμπτη, φέρνοντας ψυχρούς ανέμους, παγωμένη βροχή και χιόνι μαζί με διαταραχές στις μετακινήσεις και καθυστερήσεις.

READ  Soyuz MS-23: Η Ρωσία εκτοξεύει διαστημόπλοιο αντικατάστασης για αστροναύτες μετά από διαρροή ψυκτικού

Η μετεωρολογική υπηρεσία είπε ότι «είναι πιθανές συσκευασίες χιονιού μεγαλύτερες από 0,25» από το δυτικό Τέξας έως το δυτικό Τενεσί. Αυτή η ποσότητα πάγου θα οδηγήσει σε επικίνδυνες συνθήκες ταξιδιού, ζημιές στα δέντρα και διάσπαρτες διακοπές ρεύματος σε περιοχές που έχουν πληγεί σοβαρά.

Στρατιώτες από το 142ο Πυροβολικό Πεδίου στο Lowell, Ark., γενναίος κακός καιρός 30 Ιανουαρίου.Εθνοφρουρά του Αρκάνσας

Περίπου μισή ίντσα χιονιού ή περισσότερο αναμένεται από το δυτικό Τέξας έως το Αρκάνσας, κάτι που θα οδηγήσει σε «δόλιες» ταξιδιωτικές συνθήκες, ανέφερε η μετεωρολογική υπηρεσία.

Προειδοποιήσεις για χιονοθύελλα, προειδοποιήσεις για χειμερινή καταιγίδα και προειδοποιήσεις για χειμερινές καιρικές συνθήκες έχουν εκδοθεί στις πληγείσες περιοχές, προειδοποιώντας τους ταξιδιώτες να ελέγχουν την κατάσταση του δρόμου και να οδηγούν με εξαιρετική προσοχή πριν κατευθυνθούν οπουδήποτε.

Στο Forth Worth, η υπηρεσία ασθενοφόρων απάντησε σε 142 ατυχήματα με μηχανοκίνητα οχήματα μέσα σε 24 ώρες από τη χειμερινή καταιγίδα Medstar, 19 από τα οποία συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, δήλωσε ο εκπρόσωπος Matt Zawatsky. Δεκαέξι από αυτά τα ατυχήματα ήταν ατυχήματα ανατροπής.

Το MedStar απάντησε επίσης σε οκτώ υποθερμικούς ασθενείς. Επτά ασθενείς μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, πέντε σε κρίσιμη κατάσταση. Επιπλέον, εννέα ασθενείς τραυματίστηκαν αφού γλίστρησαν στον πάγο, ανέφερε η υπηρεσία ασθενοφόρου.

Οι ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της κομητείας Όστιν-Τράβις δήλωσαν ότι δύο άτομα υπέστησαν «απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα» σε ατύχημα πολλών οχημάτων στο Όστιν λόγω «πάγου». Κελάδημα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ενθαρρύνουν τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και εκτός δρόμων.

Ο κρύος αέρας αναμένεται να φέρει θερμοκρασίες κάτω του μέσου όρου και ψύχους ανέμου στις κεντρικές και δυτικές ΗΠΑ, φέρνοντας μια ψύχρα στη μέση της μάζας, ανέφερε η μετεωρολογική υπηρεσία.

READ  Οι αρχές λένε ότι ο δράστης του Αϊντάχο είναι ύποπτος και οι δύο κρατούμενοι βρίσκονται υπό κράτηση μετά από ανθρωποκυνηγητό.

Προειδοποιήσεις και προειδοποιήσεις για κρύο ανέμου έχουν εκδοθεί σε όλες τις κεντρικές και βόρειες πεδιάδες και την Intermountain West.

Κόλιν Σίλι Συνεισέφερε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *