Προπονητής ρακέτας Ime Udoka: Η αντιμετώπιση του «βάσανου» μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην προπόνηση

Ο νέος προπονητής των Ρόκετς, Ίμε Ουντόκα, είπε στους δημοσιογράφους ότι η αντιμετώπιση του «βάσανου» θα τον βοηθήσει «να είναι καλύτερος προπονητής και ηγέτης», όπως τον παρουσίασε επίσημα από το Χιούστον την Τετάρτη.

  • Ο πρώην προπονητής των Σέλτικς, ο οποίος έχει αποβληθεί από την ομάδα για τη σεζόν 2022-23, είπε ότι έμεινε στη δήλωσή του τον Σεπτέμβριο για την κατάσταση και τώρα έχει «μεγάλη λύπη». Αυτή η πειθαρχία προέκυψε από τη στενή σχέση της Udoka με μια γυναίκα μέλος της οργάνωσης της Βοστώνης. Αθλητικός έχουν αναφερθεί.
  • Ο ιδιοκτήτης των Rockets, Τίλμαν Φερτίτα, δήλωσε ότι το ΝΒΑ ήταν «πολύ άνετα» με το Χιούστον να προσλαμβάνει τον Ουντόκα ως προπονητή του. “Είμαστε ένας κόσμος που συγχωρεί. Όποιος δεν συγχωρεί, τότε ντροπή του”, πρόσθεσε η Fertitta.
  • Όσον αφορά τις προτεραιότητες του δικαστηρίου, ο Udoka είπε ότι όλοι είναι ευθυγραμμισμένοι με το “τι (προσπαθούν) να επιτύχουν”.

ο ΑθλητικόςΆμεση ανάλυση:

Πώς αντιμετώπισε ο Udoka την αναστολή;

Ήταν η στιγμή που περίμεναν οι Σέλτικς και όλοι γύρω από το ΝΒΑ. Όταν έκαναν τη συνέντευξη Τύπου όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, η ηγεσία της Βοστώνης απέφυγε να πει οτιδήποτε ουσιαστικό για την κατάσταση, και ο Udoka και οι Rockets είχαν την ευκαιρία να κάνουν το ίδιο.

Αλλά η Udoka χτυπά πολλά από τα απαραίτητα σημάδια για να εδραιώσει την αυθεντικότητά της ως διαφανούς και υπεύθυνου ηγέτη. Περιέγραψε τα πολλά πράγματα που έκανε στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της αναστολής του για να διορθώσει πράγματα στη ζωή του. Αναγνώρισε και πάλι ότι ήταν δικαίωμα της Βοστώνης να χωρίσει μαζί του και ότι ήταν στο χέρι του να ανταποκριθεί στις πράξεις του, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να καθίσει εκεί σήμερα και να λογοδοτήσει.

READ  Ο Χάρι και η Μέγκαν «κοντά στην καταστροφή» σε κυνηγητό αυτοκινήτου - εκπρόσωπος

Το κύριο ελάττωμα ήταν στις εισαγωγικές του παρατηρήσεις, αναφερόμενος σε μια γραπτή δήλωση που κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου, στην οποία ζήτησε συγγνώμη για την απογοήτευση των παικτών, των φιλάθλων, της οργάνωσης και της οικογένειάς του. Ο Udoka διευκρίνισε ότι είχε ζητήσει συγγνώμη από πολλούς ανθρώπους στη ζωή του και ότι τώρα λυπάται πολύ, αλλά δεν επανέλαβε συγκεκριμένα και βασικά λόγια από τη γραπτή του δήλωση στην πρώτη του ευκαιρία να απευθυνθεί στο κοινό. Οι γυναίκες της Celtic οργάνωσης που άδικα πιάστηκαν στο σκάνδαλο αξίζουν μια ζωντανή συγγνώμη στην κάμερα, αλλά πήραν γραπτή δήλωση.

Στο τέλος, ο Udoka ζωγραφίζει μια εικόνα κάποιου που έχει μετανιώσει και έχει εργαστεί για να κάνει τα πράγματα καλύτερα για τους συναδέλφους, τους φίλους και την οικογένεια. Οι Rockets ήταν έτοιμοι να το υποστηρίξουν. Υπάρχουν κατανοητοί νομικοί λόγοι και λόγοι προστασίας της ιδιωτικής ζωής για τους οποίους η Udoka δεν λέει σε όλους τη δική της πλευρά της ιστορίας. Όμως, ενώ προστατεύει τον εαυτό του και τους άμεσα εμπλεκόμενους, έχει κάποιο κόστος για άλλους που επηρεάζονται από τις πράξεις του. — Weiss

Πώς προέκυψε ο Udoka;

Όλα τα μέρη αρνήθηκαν να μπουν στις ακριβείς λεπτομέρειες που οδήγησαν στον αποκλεισμό του Ουντόκα από τους Σέλτικς, αλλά ο Ουντόκα ανέλαβε την πλήρη ευθύνη και την ευθύνη για τις πράξεις του. Συμμετείχε σε εκπαίδευση ευαισθησίας και ηγεσίας, καθώς και σε συμβουλευτική για εκείνη και τον γιο της, για να βελτιώσουν περαιτέρω τη σχέση τους. Κοιτάζοντας μπροστά, ο Udoka ήταν αισιόδοξος και ειλικρινής για το νεανικό ρόστερ του Χιούστον και τι να περιμένουμε.

READ  Η Βόρεια Κορέα χαρακτήρισε την αποτυχημένη εκτόξευση δορυφόρου «τη μεγαλύτερη αποτυχία»

Ο Udoka είπε ότι οι νέοι δεν μένουν για κάποιο λόγο, και παρόλο που υπάρχει μια καμπύλη μάθησης στην πορεία, μπαίνει σε ένα αποδυτήριο και προσπαθεί να αλλάξει την κουλτούρα. Οι Rockets έχουν πέσει θύματα κακών συνηθειών και ενός σερί ήττων τα τελευταία τρία χρόνια, και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να διορθωθούν και να αντιστραφούν ορισμένα από αυτά τα λάθη. — Ειναι εκει

Τι αντίκτυπο μπορεί να έχει στο ρόστερ;

Οι Rockets έχουν περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια σε αποθήκη και σχεδιάζουν να προσθέσουν ποιοτικούς ελεύθερους παράγοντες για να ενισχύσουν αυτό το ρόστερ. Ο Udoka ακουγόταν ενθουσιασμένος με τα σουτ, το playmaking και την προοπτική να προσθέσει μεγάλους άνδρες στη σύνθεση. Επαίνεσε παίκτες όπως ο Τζέιλεν Γκριν και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ που κάθονταν στην πρώτη σειρά και εξήγησε τι τον τράβηξε σε αυτή την ομάδα. Με βάση τη δουλειά του με τους Jaylen Brown και Jayson Tatum, περιμένω από αυτόν να δουλέψει με τους νεαρούς backline του Houston και να χτυπήσει στο έδαφος.

Ο Ουντόκα έχει χτίσει την επιτυχία του στην άμυνα, που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Χιούστον. Εάν οι Ρόκετς δεν μπορούν να αλλάξουν τη σύνθεση αυτής της ομάδας σε δωρεάν πρακτορεία, μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να το διορθώσουν. Αλλά επειδή μίλησε για κουλτούρα, υπευθυνότητα και σκληρότητα, οι νέοι παίκτες πρέπει να ξέρουν τι θα κάνουν από αυτό το σημείο και μετά. — Ειναι εκει

Τι άλλο είπαν;

Ο Udoka, 45 ετών, μίλησε για την ανοικοδόμηση του Χιούστον: «Η νεότητα δεν είναι δικαιολογία. Θα αγκαλιάσουμε τη νεολαία, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία», είπε, προσθέτοντας ότι η σκοποβολή είναι πολύτιμη και θα θελήσουν να το αντιμετωπίσουν με δωρεάν πρακτορεία.

READ  Η Caitlin Clark και η Iowa κέρδισαν τη Νότια Καρολίνα στο Final Four

Απευθυνόμενος στην έξοδό του στη Βοστώνη, ο Ουντόκα είπε: «Ο ρόλος μου σε αυτό είναι να αναλάβω την ευθύνη και την ευθύνη από μέρους μου. (Οι Σέλτικς) είχαν μια επιλογή να πάρουν μια απόφαση και ακολούθησαν αυτόν τον δρόμο. Η δουλειά μου είναι να το κατέχω, να αναλαμβάνω την ευθύνη και να εκτελώ την αναστολή. Έπρεπε να το κατέχω ειλικρινά.

“Ήμουν ειλικρινής και ανοιχτός για αυτό που έκανα πέρυσι. Πώς οι ενέργειές σας έχουν συνέπειες. Μπορώ να είμαι ένα καλό παράδειγμα αυτού”, πρόσθεσε ο Udoka. “Αλλά ταυτόχρονα, πώς μπορείτε να ξεπεράσετε αυτές τις αντιξοότητες και να βγείτε στο άλλη πλευρά.”

Ο Γενικός Διευθυντής Ράφαελ Στόουν είπε ότι ως μέρος της διαδικασίας πρόσληψης, η ομάδα “έκανε τη δέουσα επιμέλεια για κάθε υποψήφιο, όχι μόνο για τον Ουντόκα. … Νιώσαμε άνετα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ότι αυτή ήταν η σωστή πρόσληψη.”

Ο Ουντόκα είπε ότι «υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι πολύ ελκυστικά σε αυτή τη δουλειά» και ότι «το κενό είναι μεγάλο πράγμα». Είπε επίσης ότι μέρος της διαδικασίας εύρεσης βοηθών θα είναι οι συνεντεύξεις από υπαλλήλους στο Χιούστον.

Απαιτείται ανάγνωση

(Φωτογραφία: Kyle Terada / USA Today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *