Στοχεύστε στην κατάργηση ορισμένων LGBTQ στοιχείων μετά από αντιδράσεις πελατών

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 23 Μαΐου (Reuters) – Η Target, η οποία παρουσίασε τη συλλογή Pride στις αρχές Μαΐου, αποσύρει ορισμένα από τα προϊόντα από τα καταστήματά της μετά την αντίδραση των πελατών, λέγοντας ότι εργάζεται για την προστασία της ασφάλειας των εργαζομένων, δήλωσε η εταιρεία στο Reuters την Τρίτη. .

Η Target Corp (TGT.N) προσφέρει περισσότερα από 2.000 προϊόντα ως μέρος της συλλογής Pride, συμπεριλαμβανομένων ενδυμάτων, βιβλίων, μουσικής και επίπλων σπιτιού. Περιλαμβάνει κούπες “Gender Fluid”, ημερολόγια “Queer All Year” και βιβλία για παιδιά ηλικίας 2-8 ετών με τίτλους “Bye Bye, Binary”, “Bride 1,2,3” και “I’m Not A Girl”.

«Από την κυκλοφορία της φετινής συλλογής, αντιμετωπίσαμε απειλές που επηρεάζουν την ασφάλεια και την ευημερία των μελών της ομάδας μας κατά την εργασία», ανέφερε η Target σε μια δήλωση.

«Δεδομένων αυτών των ασταθών συνθηκών, κάνουμε αλλαγές στα σχέδιά μας, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης αντικειμένων που βρίσκονται στο επίκεντρο της πιο σημαντικής συμπεριφοράς συγκρούσεων», δήλωσε ο λιανοπωλητής με έδρα τη Μινεάπολη.

Η Target γιορτάζει τον Μήνα Υπερηφάνειας για πάνω από μια δεκαετία. Ωστόσο, η φετινή συλλογή οδήγησε σε αύξηση των συγκρούσεων μεταξύ πελατών και υπαλλήλων και περιστατικά με εμπορεύματα Pride που πετάχτηκαν στο πάτωμα, δήλωσε η εκπρόσωπος του Target, Kayla Castaneda.

Η κίνηση του Target ακολουθεί μια συντηρητική αντίδραση κατά της Bud Light, η οποία η ζυθοποιία Anheuser-Busch προώθησε την μπύρα τον περασμένο μήνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον transgender influencer Dylan Mulvaney.

Η Target αφαιρεί τα προϊόντα που ανακαλούνται από όλα τα καταστήματά της στις ΗΠΑ και τον ιστότοπό της, είπε ο Castaneda.

READ  Συμφωνία για την αποφυγή παύσης των εχθροπραξιών στην εσωτερική ασφάλεια

Ενώ διάφορα προϊόντα της Pride Collection βρίσκονται υπό εξέταση, μόνο η μάρκα LGBTQ Abprallen, η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο για τη σχέση της με τον Βρετανό σχεδιαστή Eric Cornell, αφαιρείται τώρα.

Ο Cornell αντιμετώπισε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το σχεδιασμό εμπορευμάτων με εικόνες πενταγράμμων, κερασφόρων κρανίων και άλλων σατανικών προϊόντων.

Μια αναζήτηση για εμπορεύματα Abprallen στο Target.com την Τρίτη επέστρεψε αποτελέσματα “0”.

Στιγμιότυπα οθόνης και δημοσιεύσεις
Σε εκδηλώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Target πούλησε προηγουμένως ένα πουλόβερ με σλόγκαν 25 $ με τις λέξεις “Cure Transphobia Not Trans People” και μια τσάντα 18 $ “Too Queer for Here”.

Η Target εξετάζει επίσης ορισμένα τρανς μαγιό και παιδικά είδη, είπε ο Castaneda, αλλά δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις για αυτά τα προϊόντα.

Για παράδειγμα, ένα μαγιό που πωλείται στο γυναικείο τμήμα έχει τεθεί υπό έλεγχο επειδή η εφαρμογή του περιγράφεται ως «φιλικό προς την πάπια», υπογραμμίζοντας την ικανότητά του να αντιμετωπίζει τα ανδρικά γεννητικά όργανα.

Ένα Fox News Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ Ορισμένα καταστήματα Target στις νότιες πολιτείες δήλωσαν νωρίτερα την Τρίτη ότι αφαιρούσαν εμπορεύματα που σχετίζονται με το Pride από τις βιτρίνες. Ένας υπάλληλος σε ένα κατάστημα Target στο Αρκάνσας είπε στο Reuters ότι το κατάστημα είχε μια βαθιά βουτιά στα μαγιό που σχετίζονται με το Pride.

«Παλιότερα είχαμε μαγιό μπροστά… αλλά τώρα είναι σε μια τυχαία περιοχή πίσω», είπε η υπάλληλος, που δεν θέλησε να κατονομαστεί. «Ξεκινήσαμε να μετατοπίζουμε τα αποθέματα την Κυριακή».

Η έκθεση του Siddharth Gavel στη Νέα Υόρκη. Επιμέλεια: Leslie Adler

Τα Πρότυπά μας: Αρχές εμπιστοσύνης της Thomson Reuters.

READ  Ηλιακή έκλειψη 2024: Εκατομμύρια άνθρωποι στη Βόρεια Αμερική θα δουν αυτό που υπόσχεται να είναι μια υπερπαραγωγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *