Το Πίτσμπουργκ σχεδιάζει τον Τζόι Πόρτερ Τζούνιορ, γιο του θρύλου του Στίλερς

Ο Τζόι Πόρτερ ήταν ένα αστέρι στους Πίτσμπουργκ Στίλερς. Ήταν ένα μεγάλο μέρος σε μερικές από τις καλύτερες άμυνες των Steelers τη δεκαετία του 2000 και ήταν βασικό μέρος ενός πρωταθλητή Super Bowl.

Δεν υπήρχαν πολλές επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα από τους Steelers για τον Joey Porter Jr. το βράδυ της Παρασκευής.

Οι Steelers πήραν τον Porter, έναν ταλαντούχο cornerback από το Penn State, με την πρώτη επιλογή του δεύτερου γύρου να αποκτήθηκε σε ανταλλαγή με τους Chicago Bears που έστειλε τον δέκτη του Pittsburgh, Chase Claypool.

Ο Πόρτερ είναι ο παλιός αριθμός του μπαμπά του. Το να μην μπορείς να φορέσεις τη φανέλα των 55 είναι πολύ κακό γιατί εκεί θα στήσουν οπαδοί των Steelers.

Το Penn State cornerback Joey Porter Jr. επιλέχθηκε από τους Pittsburgh Steelers στο NFL Draft. (AP Photo/Barry Rieger)

Ο μεγαλύτερος Πόρτερ έπαιξε 13 σεζόν στο NFL, τις πρώτες οκτώ με τους Steelers. Ήταν ένας σκληρός εξωτερικός αμυντικός με 98 απολύσεις καριέρας και έκανε τέσσερα Pro Bowls. Αφού επιλέχτηκε στον τρίτο γύρο είχε αυτή την εκπληκτική καριέρα. Ο Πόρτερ Τζούνιορ ήταν απογοητευμένος που παραβλήθηκε στον πρώτο γύρο, αφού αναμενόταν να πάει εκεί, αλλά θα μπορούσε να έχει μια σπουδαία καριέρα ως επιλογή δεύτερου γύρου. Ο πατέρας του μπορεί να του το πει.

Οι Steelers θα μπορούσαν ενδεχομένως να ανταλλάξουν από την πρώτη επιλογή του δεύτερου γύρου. Το πέρασαν για να πάρουν έναν κόρνερ που θα μπορούσε εύκολα να χωρέσει στον πρώτο γύρο αυτού του ντραφτ. Αν μπορέσει να πλησιάσει την επιτυχία του πατέρα του στο Πίτσμπουργκ, θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή.

READ  Οι ασιατικές αγορές αναμείχθηκαν καθώς η Κίνα μείωσε τα βασικά επιτόκια δανεισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *