Το “Avatar 2” βρίσκεται στην κορυφή του box office του “Avatar”, το “A Man Called Otto” ξεπερνά το “Airplane” – The Hollywood Reporter

Θεατρικό έργο του Μαρκ Φόρστερ Ένας άντρας που τον λένε Ότο – Έδρασε Τομ Χανκς – Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ κάνει δυναμικές δουλειές στις διακοπές Ταμείο εισιτηρίων κινηματογράφου Μια πολύ αναγκαία επιτυχία για ταινίες που μοιάζουν με ενήλικες.

Η κυκλοφορία της Sony αναμένεται να φτάσει τα 15 εκατομμύρια δολάρια το σαββατοκύριακο σε 2.802 κινηματογραφικές αίθουσες, αρκετά για να κορυφωθούν οι νέες ευρείες προσφορές. ΑεροπλάνοΈπαιξε σε ταινία δράσης Τζέραρντ Μπάτλερ. Οθων Αφού ανοίξει σε επιλεγμένες αίθουσες στα ταμεία στο τέλος της χρονιάς, επεκτείνεται πανελλαδικά. Έλαβε A CinemaScore για έντονες κριτικές.

Αεροπλάνο, από το Lionsgate, προβλέπεται να συγκεντρώσει 11,6 εκατομμύρια δολάρια σε τέσσερις ημέρες από 3.023 αίθουσες. Η ταινία ξεπερνά τις προσδοκίες με ένα σινεμά B+ από τους σινεφίλ.

Και οι δύο ταινίες αντλούν περισσότερη δύναμη από καταναλωτές άνω των 45 ετών.

Και οι δύο ταινίες βλέπουν την τέταρτη και την πέμπτη θέση. Κρατώντας το Νο. 1 είναι η δύναμη του Τζέιμς Κάμερον Avatar: Waterway, που ξεπέρασε τις τετραήμερες διακοπές με έσοδα 38,5 εκατομμυρίων δολαρίων από 4.045 αίθουσες. Η Disney and the 20th Century tentpole θα τελειώσει το εγχώριο σύνολο της Δευτέρας στα 570 εκατομμύρια δολάρια.

μέχρι την Κυριακή, υδάτινος δρόμος Θα είχε εισπράξει 1,89 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 1,33 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο εξωτερικό. Τη Δευτέρα, το συνολικό ποσό παγκοσμίως αναμένεται να φτάσει τα 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα εισοδήματα όλων των εποχών.

Προσφορά τρόμου M3GAN Το δεύτερο Σαββατοκύριακο της, κέρδισε 21,2 εκατομμύρια δολάρια σε τέσσερις ημέρες από 3.605 τοποθεσίες. Αυτό θα έθετε το συνολικό ποσό της ταινίας τη Δευτέρα στα 58,7 εκατομμύρια δολάρια έναντι ενός κανονικού προϋπολογισμού 12 εκατομμυρίων δολαρίων. M3GAN Από τα Universal, Blumhouse και Atomic Monster.

READ  Τα συνεργεία αρχίζουν να καθαρίζουν τη σκηνή της κατάρρευσης του αυτοκινητόδρομου Philadelphia I-95

Η Universal θα πάρει την τρίτη θέση στο chart με την οικογενειακή ταινία Puss in Boots: The Last WishΑναμένεται να κερδίσει 17,3 εκατομμύρια δολάρια σε τέσσερις ημέρες από 3.687 κινηματογραφικές αίθουσες, ξεπερνώντας τα 100 εκατομμύρια δολάρια στο εσωτερικό και ολοκληρώνοντας τη Δευτέρα με ένα σύνολο στη Βόρεια Αμερική 110,3 εκατομμύρια δολάρια.

Μεταξύ άλλων νέων πανελλαδικών προσφορών, Ένα πάρτι στο σπίτι — το οποίο έκανε το ντεμπούτο του αρχικά στο HBO Max — τερμάτισε έκτη με 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε τέσσερις ημέρες από 1.300 κινηματογραφικές αίθουσες. Παραγωγός της ταινίας είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος έχει επίσης ρόλο στην κωμωδία Redux.

Η πλοκή του διαβόλου Πέφτει στο ντεμπούτο του με προβλεπόμενο τετραήμερο άνοιγμα 670.000 $.

Οι αριθμοί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα.

Ιαν. 15, 7:45 π.μ: Ενημερώθηκε με αναθεωρημένες αξιολογήσεις.

Αυτή η ιστορία δημοσιεύτηκε αρχικά στις 14 Ιανουαρίου στις 8:51 π.μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *