Το «Avatar: The Way of Water» έχει ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office



CNN

Όπως συνέβαινε τόσο συχνά σε όλη την απαράμιλλη καριέρα του, Τζέιμς Κάμερον Έγραψε κινηματογραφική ιστορία και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το πολυαναμενόμενο “Avatar: The Way of Water” του έχει πλέον εισπράξει 2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως Προθεσμία.

Μετά τη συλλογή της ταινίας στο box office αυτό το Σαββατοκύριακο, η ταινία κατέχει τη θέση Νο. 1 για έκτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο από την κυκλοφορία της τον Δεκέμβριο.

Το CNN επικοινώνησε με τα Disney Studios, τα οποία είναι παραγωγοί του “Avatar: The Way of Water”, για να σχολιάσουν τα πρόσφατα οικονομικά επιτεύγματα της ταινίας.

Το «Avatar: The Way of Water» είναι η συνέχεια του εξωγήινου έπους του Cameron του 2009 «Avatar», που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των ταινιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Box Office Mojo.

Η άλλη ταινία του Κάμερον βρίσκεται επίσης στο κλαμπ των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων — ο «Τιτανικός» του 1997. Μόνο τρεις ταινίες είναι μέρος αυτού του κλαμπ: το “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” του 2015, το “Avengers: Infinity War” του 2018 και ένα χρόνο αργότερα, το “Avengers: Endgame”.

Επομένως, ο Κάμερον είναι ο μόνος σκηνοθέτης που μπορεί να καυχηθεί ότι τρεις από τις ταινίες του είναι μία από τις έξι ταινίες με εισπράξεις άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και μεταξύ των κορυφαίων έξι ταινιών με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών.

Ο σκηνοθέτης σχεδιάζει να κυκλοφορήσει Τουλάχιστον άλλοι τρεις Οι συνέχειες του “Avatar” προχωρούν.

READ  Ο Τραμπ είπε ότι θα συλληφθεί την Τρίτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *