Το Colts QB Anthony Richardson κάνει μεγάλη ταλάντευση

Οι Indianapolis Colts μπορεί επιτέλους να αναρρώνουν από το hangover του Andrew Luck.

Όταν ο Luck αποσύρθηκε, οι Colts άρχισαν να ακολουθούν τον δρόμο της απόκτησης παικτών δεύτερης ευκαιρίας στο τέλος της καριέρας τους, ελπίζοντας να πάρουν κάτι από αυτούς και να προχωρήσουν. Ο Matt Ryan δυσκολεύτηκε άσχημα την περασμένη σεζόν και οι Colts τον πήραν στην 4η θέση συνολικά στο NFL Draft του 2023. Ήρθε επιτέλους η ώρα να διορθώσουμε τη θέση του τέταρτου.

Πες το αυτό για την επιλογή των Πουλαριών: Δεν το έπαιξαν με ασφάλεια.

Το εύρος των αποφάσεων του Άντονι Ρίτσαρντσον είναι τόσο ευρύ όσο οποιουδήποτε στρατηγού… ίσως ποτέ. Θα ήταν πραγματικά έκπληξη σε κανέναν αν ο Richardson παρέδιδε όλα τα σωματικά του χαρίσματα παγκόσμιας κλάσης σε μια ή δύο σεζόν MVP; Ή, θα ήταν τεράστιο σοκ εάν ο Richardson, με και τα 13 ξεκινήματα στο κολέγιο και με πολλές ερωτήσεις σχετικά με την ετοιμότητά του για το NFL, δεν αναπτύξει αυτές τις εντυπωσιακές δεξιότητες και εγκαταλείψει γρήγορα το πρωτάθλημα;

Όλα φαίνονται πιθανά με αυτό το ζευγάρι. Αυτό είναι που το κάνει διασκεδαστικό. Εάν πρόκειται να επενδύσετε σε έναν στρατηγό, μπορείτε επίσης να το κάνετε με κάποιον με ένα πραγματικά ελίτ ανώτατο όριο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Richardson το έχει.

Ο στρατηγός της Φλόριντα, Άντονι Ρίτσαρντσον, πανηγυρίζει με τον Επίτροπο του NFL, Ρότζερ Γκούντελ, αφού επιλέχτηκε με την τέταρτη συνολική επιλογή στο ντραφτ του NFL από τους Ινδιανάπολις Κολτς. (AP Photo/Jeff Roberson)

Τη στιγμή που ο Richardson έγινε ντραφτ, έγινε αναμφισβήτητα ο πιο επιβλητικός στρατηγός του NFL. Μπορεί να είχε την καλύτερη προπόνηση συνδυασμού που είχε ποτέ ένας στρατηγός. Έτρεξε μια διαδρομή 4,43 40 γιάρδων στα 6 πόδια-4, 244 λίβρες. Έστησε Κοινή εγγραφή Ισοπαλίασε το συνδυασμένο ρεκόρ με κάθετο άλμα 40 1/2 ίντσες και άλμα σε πλάτος 10 πόδια 9. Έχει ένα ελίτ μπράτσο και έσπευσε για 1.116 γιάρδες και 12 touchdown σε 161 προσπάθειες στο κολέγιο. Σωματικά, δεν τίθεται θέμα για τον Richardson. Ο GM των Colts Chris Ballard είπε ότι η ομάδα αποφάσισε ότι ήταν ο στόχος πριν από ένα μήνα. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί.

“Μπορεί να το γυρίσει”, ο νέος προπονητής των Colts Shane Steisen Είπε στα μέσα ενημέρωσης μετά την επιλογή. «Έχει μεγάλο χέρι».

Εάν το παιχνίδι των στρατηγών είναι ένα φυσικό μοντέλο, τα Πουλάρια θα ρυθμιστούν για λίγο. Αλλά αυτό δεν είναι όλη η ιστορία. Ο Richardson έχει προβλήματα με τους μηχανικούς του που έχουν οδηγήσει σε ανακρίβειες. Οι περισσότεροι ανακριβείς στρατηγοί κολεγίων δεν κάνουν τεράστια άλματα σε αυτόν τον τομέα στο NFL, αλλά ο Τζος Άλεν το έκανε, και τώρα αυτό θα μπορούσε να είναι το νέο πρότυπο για τις ομάδες επιθυμιών.

READ  FDIC: PR-23-2023 26/3/2023

“Ένα πράγμα που βλέπουμε στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή είναι παιδιά, μπορείτε να δουλέψετε και να τους κάνετε πιο ακριβείς”, είπε ο Μπάλαρντ. “Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τα πόδια, τα βασικά και κάποια πράγματα. Νομίζω ότι βλέπεις παιδιά να πηδούν σε αυτό το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι τον βλέπεις να πηδά.”

Ο Richardson δεν θα έχει πολύ χρόνο να καθίσει και να μεγαλώσει. Οι Πουλαράδες έχουν τον Gardner Minshue II ως γέφυρα QB και ο Μπάλαρντ προσπάθησε να κηρύξει λίγη υπομονή στον ακατέργαστο πρωτάρη – «Μην περιμένετε να είναι ο Σούπερμαν από την πρώτη μέρα», είπε ο Μπάλαρντ, προσθέτοντας ότι ορισμένοι στρατηγοί το δέχονται. Μια ή περισσότερες σεζόν είναι στα σκαριά — αλλά οι θαυμαστές δεν θα έχουν πολλή υπομονή. Οι τέταρτες συνολικές επιλογές δεν αρκούν συχνά για μια πλήρη σεζόν. Καθώς επιδεικνύει το ταλέντο του στις προπονήσεις και στα παιχνίδια προετοιμασίας, θα είναι δύσκολο να αντισταθείς στο να τον βάλεις στην ενδεκάδα. Οι Colts έχουν περισσότερο ταλέντο από τις περισσότερες ομάδες στην πρώτη πεντάδα, και αν ξεκινήσουν αργά αυτή τη σεζόν με τον Minshue, θα είναι δύσκολο να είναι υπομονετικοί.

Ο Ρίτσαρντσον είναι ο σπάνιος εκλεκτός της πρώτης πεντάδας που πρέπει να μείνει για μια ολόκληρη σεζόν ως στρατηγός. Το τεστ για τα Πουλάρια είναι πόσο καιρό μπορούν να περιμένουν για να τον κάνουν βασικό.

«Θα μεγαλώσει όπως όλοι οι άλλοι», είπε ο Μπάλαρντ. «Αλλά θα τον βοηθήσουμε, θα τον φέρουμε και θα είναι καλός παίκτης».

Είναι μια επιλογή που αλλάζει το franchise για τους Colts. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Εδώ είναι οι νικητές και οι ηττημένοι του πρώτου γύρου του ντραφτ του NFL:

Νικητές

Philadelphia Eagles: Οι Eagles ήταν η καλύτερη ομάδα στην κανονική περίοδο του NFL του 2022 και έφτασαν πολύ κοντά στο να κερδίσουν ένα Super Bowl. Την Πέμπτη ίσως πήραν τον καλύτερο παίκτη στο ντραφτ.

Οι Eagles ανέβηκαν μία θέση από το Νο. 10 στο Νο. 9 για να φτάσουν στο ντραφτ του αμυντικού άκρου της Τζόρτζια, Τζέιλεν Κάρτερ. Οι Eagles κατέκτησαν τη 10η θέση γενικής στο περσινό ντραφτ λόγω ενός ανταλλάγματος με τους New Orleans Saints. Ο Κάρτερ είχε προβλήματα εκτός γηπέδου – δεν ζήτησε να διεκδικήσει μια απερίσκεπτη αγωγή οδήγησης και αγώνα μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που οδήγησε στον θάνατο του επιθετικού της Τζόρτζια Ντέβιν Γουίλοκ και του προσωπικού στρατολόγησης Τσάντλερ ΛεΚρόι – και μια τρομερή επαγγελματική πρακτική. Κάποιες ομάδες απομακρύνθηκαν από αυτόν. Γλίστρησε λίγο και οι αετοί όρμησαν.

Οι Eagles πρόσθεσαν τον Nolan Smith, έναν αθλητικό υπερασπιστή από τη Γεωργία, στην πρώτη επτάδα με την 30η συνολική επιλογή.

Αλλά ο Κάρτερ θα μπορούσε να φτιάξει ή να σπάσει το πρόχειρο μάθημα της Φιλαδέλφειας. Κατά καιρούς την περασμένη σεζόν, ο Carter προβλήθηκε ως ο καλύτερος παίκτης στη φετινή κατηγορία ντραφτ. Είναι μεγάλος τάκλερ που μπορεί να έχει κυρίαρχες διατάσεις. Υπάρχουν ακόμα πολλές ερωτήσεις γι ‘αυτόν τώρα, αλλά οι Eagles θα μπορούσαν να στοιχηματίσουν με τα καλά του. Ταιριάζει την ανάγκη τους στο εσωτερικό της αμυντικής γραμμής. Αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να είναι μια μεγάλη κίνηση για τη Φιλαδέλφεια.

READ  Ο ΛεΜπρόν προετοιμάζεται για την «επόμενη πρόκληση» μετά τη νίκη των Λέικερς στο 3ο παιχνίδι

Καρδινάλιοι της Αριζόνα: Η βραδιά των Καρδιναλίων δεν ξεκίνησε καλά. Πριν ξεκινήσει το ντραφτ, εμφανίστηκαν αναφορές ότι είχαν παρενοχλήσει παράνομα τον Τζόναθαν Κάνον ενώ μιλούσαν για τον επόμενο προπονητή και έπρεπε να κάνουν εμπόριο με τους Φιλαδέλφεια Αετοί.

Το βράδυ τους ήταν καλό.

Οι Cardinals έκαναν μια έξυπνη ανταλλαγή που άλλαζε το παιχνίδι με τους Houston Texans, οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να ανέβουν στην τρίτη γενική επιλογή για τον επιθετικό Will Anderson Jr στην Αλαμπάμα. Οι Cardinals έλαβαν μια επιλογή πρώτου γύρου το 2024. , κάτι που θα ήταν υπέροχο αν οι Τεξανοί δεν έκαναν τεράστια βήματα αυτή τη σεζόν. Οποιοδήποτε σχέδιο αξίας γράφημα Οι Καρδινάλιοι κέρδισαν αυτό το εμπόριο αποφασιστικά. Θα ζήσουν πρώτα αυτό το επιπλέον (το οποίο Οι Τεξανοί ήταν η επιλογή(δεν αποκτήθηκε από τους Cleveland Browns στο εμπόριο Deshaun Watson), που θα ήταν η πρώτη συνολική επιλογή εάν το Χιούστον δυσκολευτεί ξανά.

Στη συνέχεια, οι Καρδινάλιοι κατετάγησαν και πάλι όχι. Περνώντας στο Νο. 6, η Πολιτεία του Οχάιο απέκτησε τον επιθετικό παίκτη Parris Johnson Jr., ένα τάκλιν με το οποίο είχαν συνδεθεί τις ημέρες πριν από το ντραφτ. Οι Καρδινάλιοι χρειάζονται πολύ ταλέντο και ο νέος γενικός διευθυντής Μόντι Όσενφορτ είναι υπεύθυνος για την ανασυγκρότηση του ρόστερ. Ο πρώτος γύρος του πρώτου του ντραφτ πήγε καλά.

Lamar Jackson and the Ravens: Η είδηση ​​της παράτασης του Τζάκσον ήρθε λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το ντραφτ, αλλά έκανε και τις δύο πλευρές νικήτριες τη νύχτα του ντραφτ.

Ο Τζάκσον έλαβε ένα συμβόλαιο που τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του NFL. Οι Ravens ανέκτησαν το franchise τους. Η Βαλτιμόρη μπορεί να μπει στο ντραφτ με ξεκάθαρο μυαλό για αυτήν την κατεύθυνση αντί να αναρωτιέται πώς πάει το franchise. Είχαν το ξεκάθαρο όταν πήραν τον δέκτη του Boston College Zay Flowers με την 22η συνολική επιλογή. Είναι μια καλή επιλογή για να πάει με την πρόσφατη προσθήκη Odell Beckham Jr., και ο Jackson έγραψε στο Twitter τον ενθουσιασμό του για την επιλογή του Flowers ακόμη και πριν ανακοινωθεί.

Ήταν μια καλή μέρα για τον Τζάκσον και τους Κοράκια πριν ακόμα ξεκινήσει το ντραφτ.

ηττημένοι

Will Lewis: Θυμόμαστε τους στρατηγούς που έπρεπε να περιμένουν λίγο για να επιλεγούν. Η πτώση του Levi’s draft ήταν μεγάλη και θα τη θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Ο Levis έλαβε κάποιο (κυρίως περιττό) buzz ως πρώτη ή δεύτερη επιλογή στο ντραφτ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Μετά έπεσε. Ομάδες με ανάγκη για τέταρτο πέρασαν πάνω του. Ομάδες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ένα αναπτυξιακό QB πίσω από τον βετεράνο βασικό τους, όπως οι Seattle Seahawks και οι Detroit Lions, έχουν περάσει πολλές φορές.

READ  Ένα μείγμα RNA και βιταμίνης Β3 έχει βρεθεί σε δείγματα από αστεροειδείς κοντά στη Γη

Ο Lewis έχει τα ελαττώματά του, αλλά ήταν εκπληκτικό να τον βλέπεις να πέφτει τόσο μακριά όσο έκανε.

Οι αρνητές υποχωρούν: Όταν κάποιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτείνει να επιστρέψετε στον πρώτο γύρο, τα ίδια επιχειρήματα προβάλλονται σχετικά με την αξία της θέσης. Δύο ομάδες στις πρώτες 12 επιλογές αγνόησαν αυτή την κραυγή.

Bijaon Robinson στους Atlanta Falcons στον αρ. Ο 8 εικάζεται για λίγο, και δεν είναι έκπληξη που τον επέλεξαν οι Falcons. Αυτή η επιλογή τέθηκε υπό αμφισβήτηση επειδή οι Falcons πήραν μια σταθερή σεζόν rookie από την περσινή επιλογή του πέμπτου γύρου, τον Tyler Algier, και έχουν περισσότερες ανάγκες. Ο Robinson είναι μια καλή προοπτική, αλλά μια αμφισβητήσιμη επιλογή.

Ο Jahmir Gibbs ήταν μια έκπληξη για τους Detroit Lions στο Νο. 12. Οι Lions υπέγραψαν τον David Montgomery και απέκτησαν τον De’Andre Swift. Εάν τα Lions διορθώσουν την άμυνα και πάρουν έναν αμυντικό παίκτη όπως ο Jalen Carter ή ο Tyree Wilson, θα πρέπει να ανταλλάξουν από το Νο. 6. Ο αριθμός που αγόρασαν. Με τη 12η επιλογή, ο 199-λίβρα τρέξιμο πίσω έλειπε μια αδυναμία στο ρόστερ. Ο Γκιμπς είναι ένας διασκεδαστικός πλέι μέικερ, αλλά ήταν μια επιλογή έκπληξη.

Και οι δύο επιλογές υπόκεινται σε μεγάλη κριτική. Τουλάχιστον όμως τα running back αντιμάχονται την ιδέα ότι έχουν υποτιμηθεί πλήρως στο σύγχρονο NFL.

Φαρδιοί δέκτες, κοντά στοπ και σφιχτά άκρα: Τις εβδομάδες πριν από το ντραφτ, ειπώθηκε μερικές φορές ότι η φετινή κλάση πρόχειρων δεκτών δεν ήταν τόσο καλή όσο τις τελευταίες. Τούτου λεχθέντος, η σφιχτή τάξη ήταν καλή.

Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να βγει από το ταμπλό ένας παίκτης την Πέμπτη.

Ο Τζάκσον Σμιθ-Ντζίκμπα της Πολιτείας του Οχάιο ήταν ο συναινετικός WR1 στην κατηγορία, αλλά πήγε αργότερα από τα περισσότερα προβαλλόμενα προσχέδια. Λίγες ομάδες που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν έναν δέκτη πέρασαν πάνω του. Είχε τραυματισμό το 2022 και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που άντεξε μέχρι την 20η επιλογή όταν τον πήραν οι Seattle Seahawks. Ξεκίνησε ένα τρέξιμο. Ο δέκτης TCU Quentin Johnston πήγε στους Los Angeles Chargers με την επόμενη επιλογή. Ο δέκτης του Boston College Jay Flowers πήγε στο Νο. 22 στους Ravens. Ο Τζόρνταν Άντισον του USC πήγε στο Νο. 23 στους Μινεσότα Βίκινγκς. Έτσι οι δέκτες συσσωρεύτηκαν ξεκινώντας από την 20η επιλογή.

Τα στενά άκρα περίμεναν λίγο. Όταν τελικά κάποιος ξεκίνησε, ήταν ένα καλό σημείο προσγείωσης. Ο Dalton Kincaid πήγε στους Buffalo Bills με την 25η επιλογή.

Δεν ήταν μια κακή βραδιά για δέκτες και στενά άκρα. Αλλά αυτό δεν είναι το όφελος που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *