Το «Guardians of the Galaxy 3» κάνει το ντεμπούτο του στα 114 εκατομμύρια δολάρια – Ποικιλία

«Guardians of the Galaxy Vol. 3», η ολοκλήρωση της τριλογίας της Marvel, που άνοιξε με $114 εκατομμύρια στο εγχώριο ντεμπούτο της στο box office.

Αυτές οι πωλήσεις εισιτηρίων κατατάχθηκαν ως το δεύτερο μεγαλύτερο Σαββατοκύριακο έναρξης της χρονιάς πίσω από το “The Super Mario Bros. Movie”, με 146 εκατομμύρια δολάρια. Παρά τα υψηλά νούμερα, η ταινία έχασε ελάχιστα τις προσδοκίες κατά 120 εκατομμύρια δολάρια και έπεσε πίσω από τον προκάτοχό της, το 2017 «Guardians of the Galaxy Vol. 2” με 146 εκατομμύρια δολάρια. Είναι μια βελτίωση του πρώτου “Guardians of the Galaxy”, που άνοιξε στα 94 εκατομμύρια δολάρια το 2014 και σύστησε στον κόσμο τον Star-Lord του Chris Pratt και τους φίλους του.

Στο διεθνές box office, το «Guardians of the Galaxy Vol. Η 3″ πρόσθεσε 168 εκατομμύρια δολάρια από 52 αγορές, ανεβάζοντας τον παγκόσμιο απολογισμό της στα 282 εκατομμύρια δολάρια. Στην Κίνα, κάποτε μια μεγάλη περιοχή για τη Marvel, αλλά ολοένα και πιο εχθρική με τις περισσότερες ταινίες του Χόλιγουντ, η τριλογία των κόμικς απέφερε εισπράξεις καλύτερα από το αναμενόμενο 28 εκατομμύρια δολάρια στην αρχή.

“Ο 3ος τόμος ξεκινά την καλοκαιρινή σεζόν των ταινιών με το “Fast X” στις 19 Μαΐου και το “The Little Mermaid” στις 26 Μαΐου, οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες. Το σίκουελ των υπερήρωων της Disney θα πρέπει να συμβαδίζει με αυτά τα tentpoles. Fellow MCU Η δόση “Ant. -Man and the Wasp: Quantum of Solace” έφτασε τα 106 εκατομμύρια δολάρια νωρίτερα αυτό το έτος πριν καταρρεύσει αμέσως στο box office. Δεν κατάφερε να φτάσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, τελειώνοντας την τριλογία με χαμηλούς τόνους και σηματοδοτώντας ότι το Marvel Cinematic Universe της Disney αγωνίζεται να διατηρήσει τη λάμψη του ως franchise της λίστας A. Ενίσχυσε την ιστορία.

READ  Εθνική Ημέρα Ντόνατ 2023 στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης: Προσφορές και δωρεάν

David A., ο οποίος διευθύνει την εταιρεία συμβούλων ταινιών Franchise Entertainment Research. «Θυμήσου», λέει ο Γκρος. «Για τους υπερήρωες, ο μέσος όρος είναι στρατοσφαιρικός».

Ο Gunn επέστρεψε για να γράψει και να σκηνοθετήσει το «Vol. 3», η τελευταία του ταινία της Marvel πριν αναλάβει τη βασιλεία στο αντίπαλο στούντιο κόμικς DC. Στο παρελθόν, οι ταινίες «Guardians» ήταν πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες στο box office. Η πρώτη ταινία ολοκλήρωσε τις κινηματογραφικές αίθουσες της με 333 εκατομμύρια δολάρια εγχώρια και 773 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ η συνέχεια έφτασε τα 389 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά και τα 863 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το “Vol. 3” θα σπάσει τα ρεκόρ μέχρι να βγει από τους κινηματογράφους, αλλά αυτό δεν είναι πλέον εγγυημένο. Ωστόσο, το στούντιο ελπίζει ότι το “A” CinemaScore της ταινίας και το 81% θετικό από στόμα σε στόμα στο Rotten Tomatoes θα οδηγήσουν σε αυτό.

Σε άλλο σημείο του εγχώριου box office, το «Guardians of the Galaxy Vol. 3” ολοκλήρωσε τη βασιλεία τεσσάρων εβδομάδων στο box office της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Universal και της Illumination, “The Super Mario Bros. Movie”, η οποία έπεσε στη δεύτερη θέση με $18,6 εκατομμύρια από 3.909 κινηματογραφικές αίθουσες. Ήταν η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις της χρονιάς με 518 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά και 1,15 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Ένας άλλος νεοφερμένος, η ρομαντική κωμωδία της Sony «Love Again», απέτυχε με 2,4 εκατομμύρια δολάρια από 2.703 τοποθεσίες. Με πρωταγωνίστρια την Priyanka Chopra Jonas και μουσική από την Celine Dion, η ταινία έλαβε «Β» CinemaScore και 13% στο Rotten Tomatoes, κάτι που δεν υποδηλώνει μακροζωία στις αίθουσες. Ευτυχώς, κόστισε μόνο 9 εκατομμύρια δολάρια.

READ  Ο Λόγκαν Πολ μπαίνει στο ματς με τον Σεθ Ρόλινς στο zipline

Το “Again Love” κατέκτησε την πέμπτη θέση πίσω από τα κατεχόμενα, το σίκουελ τρόμου “Evil Dead Rise” και η λογοτεχνική προσαρμογή “Are You God? It’s Me, Margaret.

Το υπερφυσικό σίκουελ τρόμου της Warner Bros και της New Line «Evil Dead Rises» τερμάτισε τρίτο στο τρίτο Σαββατοκύριακο με $5,7 εκατομμύρια από 3.036 κινηματογραφικές αίθουσες. Υπήρξε μια καλή ερμηνεύτρια στο box office, με εισπράξεις 54 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βόρεια Αμερική και 110 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Κάνοντας αυτές τις επιστροφές ακόμα πιο γλυκές, η ταινία με προϋπολογισμό 15 εκατομμυρίων δολαρίων σχεδιάστηκε να προβληθεί στο HBO Max πριν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οχι. 4, η προσαρμογή του Lionsgate του θεμελιώδους μυθιστορήματος της Τζούντι Μπλουμ πρόσθεσε 3,38 εκατομμύρια δολάρια στο δεύτερο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας της. Δυστυχώς για την ταινία προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων δολαρίων, οι διθυραμβικές κριτικές της δεν μεταφράστηκαν σε πωλήσεις εισιτηρίων. Μέχρι σήμερα έχει εισπράξει μόλις 12,6 εκατομμύρια δολάρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *