Το «Super Mario Bros. Movie» βαρέλια στα 678 εκατομμύρια δολάρια Παγκόσμιο Ταμείο – Προθεσμία

Ενημέρωση Κυριακής, Ενημέρωση στο πιο πρόσφατο…: Ολόκληρο το δευτεροετές σαββατοκύριακο έρχεται με περισσότερα από την προβολή του Σαββάτου, Illumination/Nintendo/Universal. Ταινία Super Mario Bros Έχει μπει αξιολόγηση $678 εκατομμύρια Η παγκόσμια ροή συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Από αυτά, 330 εκατομμύρια δολάρια από το διεθνές box office μέχρι σήμερα.

Το δεύτερο πλαίσιο στο εξωτερικό εκτιμάται στα 94,1 εκατομμύρια δολάρια από 71 αγορές. Αυτό αντιπροσωπεύει μια εκπληκτική πτώση 28% από το ντεμπούτο ρεκόρ του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Περαιτέρω…

Νωρίτερα, Σάββατο: Αφού πέρασε 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μέχρι την Πέμπτη, η Illumination/Nintendo/Universal’s Ταινία Super Mario Bros Τώρα σε εκτιμώμενο δρόμο $659 εκατομμύρια Σε όλο τον κόσμο έως την Κυριακή. Σε αυτό, έχει βαθμολογηθεί ως εκπρόσωπος διεθνών ταμείων $318,6 εκατ.

Μέχρι την Παρασκευή, το The Αδερφια Υπάρχουν $268,9 εκατ 71 από αγορές του εξωτερικού και $551,9 εκατ Παγκόσμιος. Όλο το Σαββατοκύριακο περνάμε παρακολουθώντας την παραλία $82,6 εκατ Εκτιμάται πτώση 37% από το αστρικό ντεμπούτο της τελευταίας συνεδρίας. Όπως αναφέραμε χθες, η ταινία είναι ήδη η μεγαλύτερη στούντιο κυκλοφορία του 2023.

Επίσης, ήταν το παγκόσμιο όχι. 2 ταινίες κινουμένων σχεδίων, πίσω μόνο από το Illumination/Universal. Minions: The Rise of Gru. Το ίδιο ισχύει για τους διεθνείς που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στη Μέση Ανατολή, την Κορέα και την Ιαπωνία.

Η προσαρμογή σε σκηνοθεσία Aaron Horvath/Michael Jelinek έγινε ο έκτος μεγαλύτερος τίτλος κινουμένων σχεδίων της Universal από την Κυριακή. διέρχεται τραγουδώ (634,9 εκατομμύρια δολάρια). Με τη δράση της Παρασκευής αυτό επιτεύχθηκε Εγω ο απεσιοτατος (543,9 εκατομμύρια δολάρια).

Στις ξένες αίθουσες, το Chris Pratt/Charlie Day/Anya Taylor-Joy/Seth Rogen/Jack Black-starrer είναι η Νο. 1 κυκλοφορία του 2023 σε 25 αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Αυστραλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Μεξικού, της Ολλανδίας, της Ισπανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. . . Είναι ο κορυφαίος στούντιος animation/οικογενειακός τίτλος από το 2019 σε τέσσερις αγορές: Μεξικό, Κεντρική Αμερική, Εκουαδόρ και Βενεζουέλα.

READ  Η Marquette κέρδισε με 70-68 στον ημιτελικό του UConn's BIG EAST

Σε Μεξικό, σούπερ Μάριο Η Νο. 1 ταινία της χρονιάς και τώρα το τρίτο στούντιο animation με τις περισσότερες εισπράξεις (και πάλι σε τρέχουσες τιμές). έχει προσπεράσει Rise of the Gru Και Toy Story 3. Το τοπικό cume από Παρασκευή έως Παρασκευή ανέρχεται στα 43,4 εκατομμύρια $, μια πλήρη πτώση του Σαββατοκύριακου κατά 46% σε σχέση με το αρχικό πλαίσιο.

Σε Αγγλία & Ιρλανδία, σούπερ Μάριο Είναι η μεγαλύτερη ταινία της χρονιάς με 38,6 εκατομμύρια δολάρια από την Παρασκευή. Το χθες κέρδισε 3,6 εκατομμύρια δολάρια, τη μεγαλύτερη δεύτερη Παρασκευή που έγινε ποτέ για έναν τίτλο κινουμένων σχεδίων. Η δευτεροετής συνεδρία σημειώνει πτώση 20% από το ντεμπούτο του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Γερμανία Έφτασε τα 26,9 εκατομμύρια $ (το υψηλότερο έτος έως σήμερα), Αυστραλία $16,5 εκατομμύρια και, πάλι, η μεγαλύτερη κυκλοφορία του 2023. ΜάριοΗ Πέμπτη σημείωσε άνοδο 27% και τα αλιεύματα της Παρασκευής ήταν από τα ισχυρότερα στην αγορά. Γαλλία Οι εισαγωγές μειώθηκαν μόλις 14% από το άνοιγμα σε 16,4 εκατομμύρια $ έως την Παρασκευή.

Πλήρης ανακοίνωση για τα διεθνή box office αύριο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *