Χιόνι, ανάμειξη, άνεμος πιθανός με το Νορβηγό Πάσχα

Ένα ήσυχο τέντωμα το Σαββατοκύριακο προτού όλα τα βλέμματα στραφούν σε ένα μεγάλο Νερό Πάσχα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. >> Διαδραστικό Ραντάρ | TRAFFIC TRACKER Η Κυριακή θα είναι λίγο θυελλώδης, αλλά φωτεινός και ζεστός. Η απογευματινή θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς. Δυνατότητα καταιγίδας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας Ένα μακροπρόθεσμο βόρειο Πάσχα είναι πιθανό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. >> Παρακολουθήστε την ωριαία πρόγνωση Οι καταιγίδες ξεκινούν τη Δευτέρα το απόγευμα. Χιόνι αναμένεται για πολλούς, αλλά ο θερμότερος αέρας κοντά στις ακτές θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια περίοδο βροχών ή πρόωρης ανάμειξης καθώς η καταιγίδα κινείται αργά τη Δευτέρα. Μέχρι νωρίς την Τρίτη, ο κρύος αέρας θα αντικαταστήσει τις υπόλοιπες βροχές και θα αναμειχθεί με το χιόνι. Χιόνια θα πέφτουν κατά διαστήματα όλη την Τρίτη. Δύσκολες συνθήκες μετακίνησης αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια της καταιγίδας. Οι ισχυροί άνεμοι προκαλούν επίσης μεγάλη ανησυχία καθώς η καταιγίδα εντείνεται στη Νέα Αγγλία. Πιθανές ριπές ανέμου άνω των 30 MPH, με υψηλότερες ριπές κατά μήκος της ακτής. Πιθανή ανατροπή με χερσαίους ανέμους. Θα παρακολουθούμε δύο υψηλές παλίρροιες την Τρίτη — η μία στις 4 π.μ. και η άλλη στις 5 μ.μ. Η πυκνότητα του χιονιού αναμένεται να είναι πυκνή και υγρή. Αυτό, μαζί με τους ισχυρούς ανέμους, ενδέχεται να οδηγήσει σε κατά τόπους διακοπές ρεύματος. Τα πληρώματα του Storm Watch 9 θα έχουν περισσότερες ενημερώσεις όλο το Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβανομένης μιας λεπτομερούς ματιάς στις αναμενόμενες ποσότητες χιονιού. Προσέξτε τον καιρό: Κατεβάστε την εφαρμογή WMUR για συσκευές Apple ή Android και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις push. Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις καιρού με βάση τη γεωγραφική σας θέση ή/και έως τρεις ταχυδρομικούς κώδικες. Επιπλέον, μπορείτε να ειδοποιηθείτε όταν βροχοπτώσεις πλήττουν την περιοχή σας. Ακολουθήστε την ομάδα του Storm Watch 9 στα Social Media: Mike Haddad: Facebook | TwitterKevin Skarupa: Facebook | TwitterHayley LaPoint: Facebook | Twitter Jacqueline Thomas: Facebook | Twitter Matt Hoenig: Facebook | Κελάδημα

READ  Nashville I-40: Μικρό αεροπορικό δυστύχημα σκοτώνει αρκετούς και αναγκάζει να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος

Ένα ήσυχο τέντωμα το Σαββατοκύριακο προτού όλα τα βλέμματα στραφούν σε ένα μεγάλο Νερό Πάσχα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

>> Διαδραστικό Ραντάρ | Επόπτης Κυκλοφορίας

Η Κυριακή θα είναι λίγο θυελλώδης, αλλά φωτεινός και ζεστός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο έως τους 40 βαθμούς το απόγευμα.

Καταιγίδες είναι πιθανές στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Ένα μακρύτερο ούτε το Πάσχα είναι πιθανό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

>> Παρακολουθήστε την πρόβλεψη ώρα προς ώρα

Το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται καταιγίδα. Χιόνι αναμένεται για πολλούς, αλλά ο θερμότερος αέρας κοντά στις ακτές θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια περίοδο βροχών ή πρόωρης ανάμειξης καθώς η καταιγίδα κινείται αργά τη Δευτέρα.

Μέχρι νωρίς την Τρίτη, ο κρύος αέρας θα αντικαταστήσει τις υπόλοιπες βροχές και θα αναμειχθεί με το χιόνι. Χιόνια θα πέφτουν κατά διαστήματα όλη την Τρίτη. Δύσκολες συνθήκες μετακίνησης αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια της καταιγίδας.

Οι ισχυροί άνεμοι προκαλούν επίσης μεγάλη ανησυχία καθώς η καταιγίδα εντείνεται στη Νέα Αγγλία. Πιθανές ριπές ανέμου άνω των 30 MPH, με υψηλότερες ριπές κατά μήκος της ακτής. Πιθανή ανατροπή με χερσαίους ανέμους. Θα παρακολουθούμε δύο υψηλές παλίρροιες την Τρίτη – η μία στις 4 π.μ. και η άλλη στις 5 μ.μ.

Οι συνθήκες χιονόπτωσης αναμένεται να είναι έντονες και υγρές. Αυτό, μαζί με τους ισχυρούς ανέμους, μπορεί να οδηγήσει σε διακοπές ρεύματος κατά τόπους.

Η ομάδα του Storm Watch 9 θα έχει περισσότερες ενημερώσεις όλο το Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβανομένης μιας λεπτομερούς ματιάς στις αναμενόμενες ποσότητες χιονιού.

Be Weather Alert: Κατεβάστε την εφαρμογή WMUR μήλο Ή Android Ενεργοποιήστε τις συσκευές και τις ειδοποιήσεις push. Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις καιρού με βάση τη γεωγραφική σας θέση ή/και έως τρεις ταχυδρομικούς κώδικες. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε όταν έρχονται βροχοπτώσεις στην περιοχή σας.

Ακολουθήστε την ομάδα του Storm Watch 9 στα social media:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *