Dow Jones Futures: Οι μετοχές αναμένουν τον πληθωρισμό του ΔΤΚ, Nvidia Chipmaker; Ο Τέσλα αναπηδά

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Dow Jones ήταν ελαφρώς υψηλότερα κατά τη διάρκεια της νύχτας, μαζί με τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του S&P 500 και του Nasdaq. Έκθεση πληθωρισμού ΔΤΚ την Τετάρτη, μαζί με βασικές εκθέσεις Delta Air Lines (DAL) και Nvidia Chipmaker Ημιαγωγός Ταϊβάν (TSM)
ΧΤο ράλι του χρηματιστηρίου ήταν γενικά υψηλότερο την Τρίτη, με τους επενδυτές να ανησυχούν για μεγάλες κινήσεις ενόψει της έκθεσης για τον πληθωρισμό του ΔΤΚ. Το εύρος είναι θετικό, αλλά πολλοί ηγέτες βρίσκονται υπό πίεση.

Nvidia (NVDA) αντιστάθμισε τα πρόσφατα χαμηλά την Τρίτη, αλλά βρήκε επίσης βασική υποστήριξη. Ήρθε ως γονέας της Google γράμματα (Google) ανακοίνωσε μια νέα εσωτερική εφαρμογή AI χρησιμοποιώντας Arm Holdings (ΜΠΡΑΤΣΟ) σχέδια, διευκολύνοντας την εξάρτηση από τα τσιπ Nvidia. Intel (INTC) κυκλοφόρησε επίσης ένα τσιπ AI για να αντιμετωπίσει την Nvidia. Οι μετοχές της Google αυξήθηκαν περαιτέρω στην περιοχή αγοράς. Η μετοχή της ARM ανέκαμψε νωρίς αλλά στη συνέχεια υποχώρησε. Η Intel είναι στα άκρα αφού έθεσε νέα χαμηλά για το 2024.

Tesla (D.S.L.A) Ο Έλον Μασκ επέκτεινε τα κέρδη στη διαφημιστική ρομποτική. Η μετοχή της Tesla χτυπά μεγάλη αντίσταση.

Οι μετοχές της Nvidia και της ARM βρίσκονται σε κίνηση IBD Leaderboard. Η Arm Holdings και η Nvidia έχουν μετοχές IBD 50. Η Nvidia έχει απόθεμα IBD Big Cap 20.

Ένα βίντεο που ενσωματώνεται σε αυτό το άρθρο εξετάζει τη δράση της αγοράς την Τρίτη και εξετάζει τη μετοχή της Nvidia, Βασιλική Καραϊβική (RCL) και Νεύτωνες (NTNX)

Έκθεση πληθωρισμού ΔΤΚ

Το Τμήμα Εργασίας θα ανακοινώσει τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή στις 8:30 π.μ. Οι τιμές καταναλωτή αναμένεται να αυξηθούν κατά 0,3% με ΔΤΚ εξαιρουμένων των τροφίμων και της ενέργειας.

Ο συνολικός πληθωρισμός ΔΤΚ αναμένεται να αυξηθεί κατά 3,5%, από 3,2% τον Φεβρουάριο και ένα χρόνο νωρίτερα. Ο πληθωρισμός του βασικού ΔΤΚ επιβραδύνθηκε στο 3,7% από 3,8%.

Τα πρακτικά της Fed για τη συνεδρίαση του Μαρτίου θα δημοσιευτούν στις 2 μ.μ. ET.

Ο δείκτης τιμών παραγωγού για τον Μάρτιο θα ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης.

Αυτές οι βασικές οικονομικές εκθέσεις έρχονται καθώς οι πιθανότητες για μείωση των ομοσπονδιακών επιτοκίων τον Ιούνιο έχουν μετατραπεί σε ανατροπή.

Dow Jones Futures Σήμερα

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Dow Jones αυξήθηκαν 0,1% έναντι της εύλογης αξίας. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του S&P 500 και του Nasdaq 100 αυξήθηκαν 0,1%.

Η έκθεση πληθωρισμού της CBI είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τις αποδόσεις των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και των αποδόσεων του Υπουργείου Οικονομικών του Dow Jones.

READ  Ο Λόγκαν Πολ μπαίνει στο ματς με τον Σεθ Ρόλινς στο zipline

Θυμηθείτε ότι η δράση μιας νύχτας στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Dow και αλλού δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε πραγματικές συναλλαγές στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του χρηματιστηρίου.


Γίνετε μέλος των ειδικών της IBD καθώς αναλύουν κορυφαίες μετοχές και αγορές στο IBD Live


Ράλι χρηματιστηρίου

Το ράλι του χρηματιστηρίου είχε μια ήρεμη συνεδρίαση την Τρίτη, αλλά οι κύριοι δείκτες ήταν είτε σταθεροί είτε οριακά καλύτεροι από ελαφρώς χαμηλότερα.

Ο Dow Jones Industrial Average έκλεισε με πτώση στις χρηματιστηριακές συναλλαγές την Τρίτη. Εν τω μεταξύ, ο δείκτης S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,1%. Ο σύνθετος Nasdaq σημείωσε άνοδο 0,3%. Ο Russell 2000 μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,3%.

Ενώ οι κύριοι δείκτες είχαν μια σχετικά ήσυχη μέρα και οι νικητές ήταν περισσότεροι από τους ηττημένους, αρκετοί ηγέτες υπέφεραν, όχι μόνο η Nvidia.

Οι μετοχές της Royal Caribbean υποχώρησαν 3,7%, κάτω από ένα σημείο αγοράς. Deckers Outdoor (ιστοσελίδα) υποχώρησε 2,4%, κλείνοντας κάτω από τη γραμμή των 50 ημερών για πρώτη φορά από τα τέλη Οκτωβρίου. Ομάδα Κάβα (CAVA) μειώνεται κατά 7,2% για τις πρώτες 10 εβδομάδες φορολογικών ελέγχων το 2024.

Αλλά πολλές μετοχές διατηρούνται καλά ή προχωρούν.

Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου υποχώρησαν 1,4% στα 85,23 δολάρια το βαρέλι.

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου υποχώρησε έξι μονάδες βάσης στο 4,365%.

ETF

Μεταξύ των αναπτυσσόμενων ETF, το iShares Expanded Technology-Software Sector ETF (ΔΕΞΑΜΕΝΗΑύξηση 0,3%. VanEck Vectors Semiconductor ETF (SMHΑύξηση 0,5%. Η μετοχή της Nvidia είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή της SMH, με σημαντικό μέλος και την Taiwan Semiconductor. Η Intel είναι επίσης στο SMH.

Αντικατοπτρίζοντας τις πιο κερδοσκοπικές μετοχές, το ARK Innovation ETF (ARKK) και το ARK Genomics ETF (ΑΡΚΓ) και οι δύο έλαβαν 1,1%. Η μετοχή της Tesla είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή στα ETF της ArcInvest.

SPDR S&P Metals & Mining ETF (XME) σημείωσε άνοδο 1,1% και το Global X US Infrastructure Development ETF (πεζοδρόμιουποχώρησε 0,5%. US Global Jets ETF (JETS) σημείωσε άνοδο 0,5%. SPDR S&P Homebuilders ETF (XHBμειώθηκε κατά 0,1%. Energy Select SPDR ETF (XLE) έκλεισε εν μέρει υψηλότερα και το Ταμείο SPDR Τομέα Υγείας (XLV) προχώρησε 0,4%

Industrial Select Sector SPDR Fund (XLIμειώθηκε κατά 0,2%. και ETF SPDR Selection Fund (45υποχώρησε 0,6%.


Χρονομετρήστε την αγορά με τη στρατηγική αγοράς ETF της IBD

READ  Πυρκαγιά μεταναστών στο Μεξικό: 39 νεκροί από πυρκαγιά σε κέντρο κράτησης κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ

Απόθεμα Nvidia

Η μετοχή της Nvidia υποχώρησε στις 830,22 μονάδες την Τετάρτη, αγγίζοντας το χαμηλότερο επίπεδο από την 1η Μαρτίου. Αλλά ο ηγέτης του τσιπ AI βρήκε υποστήριξη σε μια γραμμή 10 εβδομάδων, μειώνοντας τις απώλειες κατά 2% για να κλείσει στις 853,54. Μια ισχυρή κίνηση από τη γραμμή των 10 εβδομάδων, η πρώτη τέτοια δοκιμή από το ξεπέρασμα στις αρχές Ιανουαρίου, θα παρείχε μια ευκαιρία αγοράς. Η μετοχή της NVDA θα πρέπει να έχει σταθερή βάση με σημείο αγοράς 974 μετά από αυτήν την εβδομάδα.

Η Nvidia αντιμετωπίζει αυξανόμενο ανταγωνισμό στον χώρο της AI. Ακόμα κι αν οι μάρκες της είναι ένα βήμα παραπάνω, τα ανταγωνιστικά προϊόντα θα μειώσουν τις πωλήσεις και τις τιμές της Nvidia κατά το περιθώριο. Οι πελάτες θα θέλουν να διαφοροποιήσουν τους προμηθευτές τσιπ AI για να αποφύγουν την υπερβολική εξάρτηση από την Nvidia.

Επεξεργαστής Google-Arm AI, τσιπ Intel

Η Google πραγματοποίησε μια μεγάλη εκδήλωση cloud computing την Τρίτη. Αποκορύφωμα είναι η νέα εφαρμογή AI που χρησιμοποιεί σχέδια βραχιόνων.

Επιπλέον, οι μετοχές της Google αυξήθηκαν κατά 1,1% στις 156,60 μονάδες, εξακολουθώντας να βρίσκονται εντός του σημείου αγοράς 152,15.

Οι μετοχές της ARM ανέβηκαν στις 135,41 στο άνοιγμα, αλλά υποχώρησαν 1,9% στις 126,81. Οι μετοχές έχουν βρει υποστήριξη σε γραμμή 21 ημερών, διαπραγματεύονται πάνω από τις 50 ημέρες αλλά κάτω από τη 10η εβδομάδα. Η εταιρεία σχεδιασμού ασύρματων τσιπ έχει 164 σημεία αγοράς ενοποίησης Άνοδος της αγοράς. Αλλά μια πτωτική τάση ή το επίπεδο 145 μπορεί να παρέχει ασφαλείς, προηγούμενες καταχωρήσεις.

Εν τω μεταξύ, η Intel αποκάλυψε το τσιπ Gaudi 3 AI για να ανταγωνιστεί τη Nvidia. Οι μετοχές της Intel σημείωσαν άνοδο 0,9% αφού πέτυχαν τα ενδοημερήσια χαμηλά του 2024, συνεχίζοντας να διαπραγματεύονται κάτω από όλους τους σημαντικούς κινητούς μέσους όρους της.

Απόθεμα Tesla

Οι μετοχές της Tesla σημείωσαν άνοδο 2,25% στις 176,88 μονάδες την Τρίτη, μετά από άνοδο 4,9% τη Δευτέρα. Οι μετοχές ανακάμπτουν από τα χαμηλά 11 μηνών μετά την υπόσχεση του Elon Musk να παρουσιάσει ένα robotaxi στις 8 Αυγούστου. Όμως, δεδομένου ότι η πλήρης αυτοοδήγηση της Tesla δεν είναι έτοιμη να λειτουργήσει χωρίς οδηγό, δεν είναι σαφές τι θα συνεπάγεται αυτό. Η μετοχή της TSLA πλησιάζει τον κινητό μέσο όρο των 10 εβδομάδων, ο οποίος λειτούργησε ως αντίσταση στο 2024.

Ημιαγωγός Ταϊβάν

Η Taiwan Semiconductor θα ανακοινώσει τα στοιχεία των πωλήσεων Μαρτίου και α' τριμήνου την Τετάρτη. Το χυτήριο, που κατασκευάζει μάρκες για τη Nvidia, θα αναφέρει τα κέρδη την επόμενη εβδομάδα. μήλο (APL), Broadcom (ΑΥΓΟ), Google et al. Είναι σημαντικός αγοραστής εξοπλισμού τσιπ. Συνεπώς, οι εκθέσεις της Taiwan Semi έχουν ευρύτερες επιπτώσεις στον τομέα.

READ  Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αυξάνει τις προβλέψεις για την παγκόσμια ανάπτυξη καθώς ο πληθωρισμός υποχωρεί

Η μετοχή της TSM σημείωσε άνοδο 1,8% στις 145,40 μονάδες την Τρίτη, επεκτείνοντας την άνοδο 1% τη Δευτέρα, αλλά έκλεισε υψηλότερα. Το μισό της Ταϊβάν εργάζεται σε μια νέα πλατφόρμα.

Έσοδα της Delta

Πριν από το άνοιγμα, τα έσοδα της Delta αναμένεται να αυξηθούν κατά 45% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ τα έσοδα του πρώτου τριμήνου αναμένεται να αυξηθούν κατά 6%. Αυτό ξεκινά τα έσοδα για τους αερομεταφορείς των ΗΠΑ.

Οι μετοχές της Delta σημείωσαν άνοδο 0,7% στις 47,32 την Τρίτη. Η μετοχή DAL έχει σημείο αγοράς cup-with-handle 49,20.

Τι να κάνουμε τώρα

Οι επενδυτές χρειάζονται υπομονή σε μια λοξή αγορά, περιμένοντας να δουν με ποιον τρόπο οι σημαντικοί δείκτες και οι κορυφαίες μετοχές κάνουν αποφασιστική πτώση. Την Τρίτη, η πλάγια αγορά σημείωσε «μεγάλο χτύπημα» συνεδρίασης, με ορισμένες κορυφαίες μετοχές να υποχωρούν, άλλες να υποχωρούν, άλλες να βρίσκουν υποστήριξη και κάποιες να κάνουν καλές κινήσεις.

Η έκθεση πληθωρισμού της CBI της Τετάρτης μπορεί να δώσει κάποια σαφή κατεύθυνση στο ράλι της αγοράς, αλλά μπορεί και όχι. Η περίοδος κερδών πλησιάζει, με τη δυνατότητα για μεγάλες αγορές, κλάδους και μετοχές να κινούνται προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ή ίσως και τα δύο.

Τώρα, οι επενδυτές θα πρέπει να εργαστούν στη λίστα παρακολούθησης τους. Οι κορυφαίες μετοχές δοκιμάζουν βασικά επίπεδα στήριξης και διαμορφώνουν θεμελιώδη στοιχεία σε διάφορους τομείς.

Διαβάστε τη μεγάλη εικόνα κάθε μέρα για να μείνετε συντονισμένοι με την κατεύθυνση της αγοράς και τις κορυφαίες μετοχές και κλάδους.

Ακολουθήστε τον Ed Carson στα Threads @edcarson1971 και στο X/Twitter @IBD_ECarson Για ενημερώσεις στο χρηματιστήριο και πολλά άλλα.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

Γιατί αυτό το εργαλείο IBD κάνει εύκολη την αναζήτηση για τις καλύτερες μετοχές

Θέλετε να αποφύγετε γρήγορα κέρδη και μεγάλες ζημιές; Δοκιμάστε το SwingTrader

Οι καλύτερες μετοχές ανάπτυξης για αγορά και παρακολούθηση

IBD Digital: Ανοίξτε τις premium λίστες μετοχών, τα εργαλεία και την ανάλυση της IBD σήμερα

Ο Έλον Μασκ κοροϊδεύει το Robotaxi μετά την κατάδυση. Η BYD κυκλοφορεί το pickup

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *