Τα πλέι οφ του Σαββάτου του ΝΒΑ: Ο Άντονι Έντουαρντς σκοράρει 43 στον αγώνα 1, νίκη επί των Νάγκετς

Ο Άντονι Έντουαρντς οδηγεί τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στη νίκη στον αγώνα 1 επί των υπερασπιστών του πρωταθλητή Ντένβερ Νάγκετς το Σάββατο στο Ball Arena.

Ο Έντουαρντς σημείωσε 43 πόντους σε νίκη με 106-99. Στα 16 παιχνίδια στα πλέι οφ της καριέρας του, έχει πλέον τρία παιχνίδια 40 πόντων. Υπάρχουν δύο ακόμη συνδυασμένα παιχνίδια στην ιστορία του franchise (και τα δύο το 2004 από τον Sam Cassell).

Σε ηλικία 22 ετών και 273 ημερών, ο Έντουαρντς έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ πίσω από τον Κόμπι Μπράιαντ (22 ετών, 269 ημέρες το 2001) που το έκανε. Σε εκείνο το σερί πλέι οφ, ο Μπράιαντ και οι Λος Άντζελες Λέικερς κέρδισαν τον δεύτερο από τους τρεις συνεχόμενους τίτλους.

Timberwolves 106, Nuggets 99

Σειρά: Η Μινεσότα προηγείται με 1-0

Παιχνίδι 2: Δευτέρα στο Ντένβερ

Η ιορδανική ερμηνεία του Έντουαρντς

Ο Έντουαρντς ήταν ο καλύτερος παίκτης σε μια σειρά που περιλάμβανε τον Κέβιν Ντουράντ. Δεν μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης σε μια σειρά που περιλαμβάνει τον Νίκολα Γιόκιτς, έτσι; Μπορεί?

Στο παιχνίδι 1, αυτός. Ο Έντουαρντς σημείωσε 43 πόντους, χτύπησε όλους τους άλτες της Ιορδανίας και οι Τίμπεργουλβς κέρδισαν με 1-0 τους υπερασπιστές πρωταθλητές και τον υποτιθέμενο MVP. Πήρε επτά ριμπάουντ και πάγωσε το παιχνίδι με μια κίνηση από ακτή σε ακτή προς το καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η καλύτερη ευκαιρία των Timberwolves να κερδίσουν αυτή τη σειρά ήταν μια προσέγγιση δύναμης σε αριθμούς. Σίγουρα πήραν άλλες συνεισφορές, συμπεριλαμβανομένων 20 πόντων από τον Karl-Anthony Towns και 16 από τον Nas Reed, 14 από τους οποίους ήρθαν στο τέταρτο τρίμηνο. Όμως ο Έντουαρντς βρήκε επιτυχία. Έκανε 17 από τις 29 βολές και δεν είχε απάντηση. Αν είναι ο καλύτερος παίκτης αυτής της σειράς, οι Timberwolves είναι σε εξαιρετική φόρμα. — Ο John Krawczynski κέρδισε τους συγγραφείς των Timberwolves

Οι Νάγκετς χρειάζονται ένα πιο ισορροπημένο φύλλο αγώνα

Το να πεθάνεις ο Jokic και ο Jamal Murray ήταν σχεδόν αδύνατο τα τελευταία πέντε χρόνια.

READ  Ο Πούτιν ταξίδεψε στην Ουκρανία που ελέγχεται από τη Ρωσία για να συζητήσει τον πόλεμο με έναν ανώτερο στρατηγό

Αλλά οι Τίμπεργουλβς το έκαναν ακριβώς εκείνο το βράδυ του Σαββάτου. Δεν είναι ότι η Μινεσότα έκανε αναποτελεσματικούς τον Μάρεϊ και τον Τζόκιτς. Και οι δύο είχαν δύσκολες βραδιές γυρισμάτων στο παρελθόν με παρόμοιο αντίκτυπο. Η Μινεσότα αμβλύνει τη συνολική της βαθμολογία. Και οι δύο αγωνίστηκαν να παίξουν το τέντωμα. Και οι δύο προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι 1 σε διάφορα σημεία και απλά δεν τα κατάφεραν. Και οι δύο προσπάθησαν να φορέσουν την κάπα με υπερήρωες που φορούσαν συχνά και η Μινεσότα δεν τους άφησε να το κάνουν.

Το παιχνίδι 2 της Δευτέρας θα πρέπει να είναι πιο ισορροπημένο από τους Nuggets. Ο Jokic, ο Murray και ο Michael Porter Jr. συγκέντρωσαν 69 πόντους. Οι υπόλοιποι Νάγκετς μαζί για 30 πόντους. Σε αυτό το επίπεδο του μπάσκετ, τέτοιου είδους μονόπλευρη επίθεση δεν πρόκειται να συμβεί τα περισσότερα βράδια. Το Ντένβερ είναι στα καλύτερά του όταν εμπλέκονται όλοι. Ο Γιόκιτς είναι στα καλύτερά του όταν εμπλέκει τους πάντες. Οι αριθμοί του ήταν καλοί το βράδυ του Σαββάτου, με 32 πόντους να απομένουν μαζί με εννέα ασίστ και οκτώ ριμπάουντ. Αλλά είχε επτά λάθη και σούταρε 11 στα 25 από το γήπεδο, όπου συνήθως είναι πιο αποτελεσματικός.

Οι Νάγκετς μπορούν να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 με μια νίκη τη Δευτέρα και στη συνέχεια πρέπει να πάρουν τουλάχιστον ένα στη Μινεάπολη για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους στη σειρά. — Tony Jones, συγγραφέας προσωπικού του NBA

Το πρόγραμμα των πλέι οφ της Κυριακής:

  • Μαγεία στις Σπηλιές: 1 μ.μ. ET, ABC (ισόπαλη σειρά 3-3)

Απαιτείται ανάγνωση

(Φωτογραφία: Justin Tafoya / NBAE μέσω Getty Images)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *