185+ καλύτερες εκτεταμένες προσφορές Prime Day που μπορείτε ακόμα να κολλήσετε

— Οι συστάσεις επιλέγονται ανεξάρτητα από συγγραφείς με κριτές. Οι αγορές που πραγματοποιείτε μέσω των συνδέσμων μας ενδέχεται να αποφέρουν προμήθεια σε εμάς και τους εκδοτικούς συνεργάτες μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:45 EST: Εάν χάσατε τη διήμερη εκδήλωση αγορών, θα ενημερώσουμε αυτήν τη σελίδα με όλες τις προσφορές που εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες στο Amazon καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. – John Winkler, κριτική

πρώτη ημέρα Μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν εκατοντάδες προσφορές για τηλεοράσεις, μαγειρικά σκεύη, σκούπες, ρούχα και άλλα κορυφαία βαθμολογία. Θέλετε να αποθηκεύσετε; Φορητοί υπολογιστές, Ακουστικά Ή σε άλλα τεχνολογικά gadgets, υπάρχουν ακόμα πολλές προσφορές που πρέπει να πραγματοποιηθούν από τη μεγαλύτερη πώληση της Amazon της χρονιάς.

Αγοράστε προσφορές Amazon Prime Day

10 καλύτερες εκτεταμένες προσφορές Amazon Prime Day

Ηλεκτρική σκούπα μπαταρίας Dyson Outsize+

Εξοικονομήστε 25% στην ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Dyson Outsize+ με αυτήν την εκτεταμένη προσφορά Prime Day 715 $ στο Amazon (εξοικονομήστε 234,99 $)

➤Καλύτερες προσφορές για το Amazon:10 συσκευές Amazon Prime Day Amazon Fire Sticks, ηχεία Echo Dot και Ring Camera

Προσφορές για φορητούς υπολογιστές Prime Day

Αγοράστε προσφορές για φορητούς υπολογιστές στο Amazon

Προσφορές με την Apple για την Prime Day

Αγοράστε προσφορές Apple στο Amazon

Προσφορές Prime Day TV

Αγοράστε προσφορές τηλεόρασης στο Amazon

Προσφορές Prime Day Void

Αγοράστε προσφορές κενού στο Amazon

Προσφορές Prime Day Lightning

Αγοράστε προσφορές Lightning στο Amazon

Προσφορές για κρεβάτι και στρώματα Prime Day

Αγοράστε προσφορές για στρώματα στο Amazon

Προσφορές παιχνιδιών Prime Day

Αγοράστε προσφορές βιντεοπαιχνιδιών στο Amazon

Προσφορές ακουστικών Prime Day

Αγοράστε προσφορές ακουστικών στο Amazon

Προσφορές τεχνολογίας Prime Day

Αγοράστε προσφορές τεχνολογίας στο Amazon

Οικιακές συσκευές Prime Day

Αγοράστε οικιακές συσκευές στο Amazon

Ge Profile Opal 2.0 Countertop Nugget Ice Maker

Εξοικονομήστε 9% στο Ge Profile Opal 2.0 Countertop Nugget Ice Maker στο Amazon 541 $ στο Amazon (Εξοικονομήστε 38 $)

Αγοράστε συσκευές κουζίνας στο Amazon

Προσφορές κουζίνας Prime Day

Αγοράστε προσφορές για κουζίνα στο Amazon

Προσφορές ομορφιάς Prime Day

Αγοράστε προσφορές ομορφιάς στο Amazon

Προσφορές Prime Day για έπιπλα σπιτιού και βεράντας

Αγοράστε έπιπλα σπιτιού στο Amazon

➤Εβδομαδιαία έκπτωση Walmart+:Οι προσφορές Walmart+ σε τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές και προϊόντα Apple ανταγωνίζονται την Amazon Prime Day

Προσφορές Prime Day Grill

Αγοράστε ψησταριές και προσφορές για ψητά στο Amazon

Ιδού η συμφωνία:Εγγραφείτε στις προσφορές μας και rec ενημερωτικό δελτίο Για καθημερινή εξοικονόμηση σε ό,τι θέλετε και χρειάζεστε.

Προσφορές για γκαζόν και κήπο Prime Day

Αγοράστε προσφορές για γκαζόν και κήπο στο Amazon

Prime Day Home Essentials

Αγοράστε προσφορές για είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι στο Amazon

Ιδού η συμφωνία: Γίνετε μέλος της ομάδας μας Προσφορές και ενημερωτικό δελτίο Rec Για καθημερινή εξοικονόμηση σε ό,τι θέλετε και χρειάζεστε.

Προσφορές για την υγεία και τη φυσική κατάσταση της Prime Day

Αγοράστε προσφορές για την υγεία και τη φυσική κατάσταση στο Amazon

Προσφορές Prime Day Lifestyle

Αγοράστε προσφορές lifestyle στο Amazon

Προσφορές για κατοικίδια Prime Day

Αγοράστε προμήθειες για κατοικίδια στο Amazon

Προσφορές παιχνιδιών Prime Day

Αγοράστε προσφορές παιχνιδιών στο Amazon

➤Αποθήκευση ρούχων:Αποκτήστε έγκαιρη πρόσβαση στο Nordstrom Anniversary Sale—εκτός από τον Michael Kors, Spanx

Τι είναι η Amazon Prime Day;

Amazon Prime Day Είναι μια ετήσια διήμερη εκδήλωση αγορών για τα μέλη του Amazon Prime. Κάθε χρόνο, οι πωλήσεις πραγματοποιούνται με προσφορές σε μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα – σκεφτείτε μεγάλη εξοικονόμηση σε ακουστικά, ρομπότ, φριτέζες και πολλά άλλα. Η αποκλειστική διήμερη έκπτωση είναι διαθέσιμη σε νέα και υφιστάμενα μέλη Prime. Δεν είστε ακόμη συνδρομητής του Amazon Prime; Μην ανησυχείς, μπορείς Εγγράψου σήμερα Ξεκινήστε την αποθήκευση.

Πότε είναι η Amazon Prime Day 2023;

Ξεκινούν οι εκπτώσεις Amazon Prime Day 2023 11 Ιουλίου Και έτρεξε 12 Ιουλίου. Θα παρακολουθούμε όλες τις προσφορές της Amazon Prime Day και θα παρακολουθούμε τις αποταμιεύσεις ζωντανά σε όλη την έκπτωση.

Χρειάζεστε συνδρομή στο Amazon Prime για να αγοράσετε προσφορές Prime Day;

Ναί. Αποκλειστικό Amazon Prime Day Κύρια μέλη. Η εκδήλωση περιλαμβάνει τις καλύτερες προσφορές για τους συνδρομητές Prime. Εάν δεν είστε μέλος του Prime, μπορείτε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή του Amazon Prime ή για συνδρομή Prime για να επωφεληθείτε από αυτές τις καταπληκτικές προσφορές.

Πόσο κοστίζει το Amazon Prime;

Μια τυπική συνδρομή στο Amazon Prime θα σας αποφέρει 14,99 $ ανά μήνα ή 139 $ για συνδρομή ενός έτους. Εν τω μεταξύ, οι φοιτητές και οι δικαιούχοι κρατικής βοήθειας μπορούν να εγγραφούν στο Prime με έκπτωση έως και 50%.

➤Έκπτωση μέλους Amazon Prime:Μάθετε ποια έκπτωση συνδρομής Prime λειτουργεί για εσάς

Τι πρέπει να αγοράσω κατά τη διάρκεια της Amazon Prime Day;

Αν περιμένετε μεγάλες εκπτώσεις σε τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές, Συσκευές κουζίνας ή ρομπότ, η Amazon Prime Day έχει σπάνιες εκπτώσεις σε χιλιάδες προϊόντα που έχουν ελεγχθεί-εγκεκριμένα. Τα προηγούμενα χρόνια, η Amazon Prime Day προσέφερε εντυπωσιακές εξοικονομήσεις σε είδη μεγάλων εισιτηρίων, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για επενδύσεις σε νέα gadget και είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας σας, σας συνιστούμε να ψωνίσετε για προσφορές Smart TV με την καλύτερη βαθμολογία. Εν τω μεταξύ, εάν θέλετε να μαγειρέψετε φαγητό ποιότητας εστιατορίου στο σπίτι, ελέγξτε τα σημάδια Αγαπημένες φριτέζες αέρα των πελατών Και Χύτρα ταχύτητος.

Τι είναι οι προσφορές Amazon Lightning;

Οι προσφορές Lightning είναι οι χρονικά ευαίσθητες εκπτώσεις της Amazon που προσφέρονται σε ένα προϊόν για σύντομο χρονικό διάστημα. Ένας πελάτης λαμβάνει ένα μέχρι να λήξει η συμφωνία ή να διεκδικηθούν όλες οι εκπτώσεις.

Αλλάζουν οι προσφορές Prime Day κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Ναί. Οι τιμές στο Amazon και σε άλλους διαδικτυακούς λιανοπωλητές μπορεί να διαφέρουν κάθε μέρα, αλλά οι τιμές Prime Day είναι μερικές από τις χαμηλότερες που θα δούμε όλο το χρόνο και οι προσφορές εξαντλούνται γρήγορα — και όταν συμβεί αυτό, το μόνο διαθέσιμο προϊόν είναι από άλλους πωλητές. ή σε χαμηλότερη ανταγωνιστική τιμή. Οι προσφορές Lightning, ειδικότερα, είναι τα προϊόντα περιορισμένου χρόνου, περιορισμένης έκδοσης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Amazon, τα οποία συχνά αναζητούνται γρήγορα και όταν φύγουν, εξαφανίζονται. Μερικές φορές η καλύτερη τιμή προσφοράς εμφανίζεται ξανά, αλλά αν έχετε καλή τιμή σε ένα αντικείμενο που θέλετε, μην περιμένετε, διαφορετικά μπορεί να χάσετε.

Οι προσφορές Prime Day είναι ίδιες και τις δύο ημέρες;

Η Amazon κυκλοφορεί συνεχώς νέες προσφορές κατά τη διάρκεια της 48ωρης εκδήλωσης εκπτώσεων Prime Day. Μία συμφωνία διαρκεί για δύο ημέρες, ενώ άλλες είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή εξαντλούνται γρήγορα.

Πόσο διαρκεί η Amazon Prime Day;

Η Amazon Prime Day είναι συνήθως μια εκδήλωση αγορών 48 ωρών. Αν και οι προσφορές είναι συνήθως διαθέσιμες μόνο για μερικές ημέρες, η πώληση είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για να αποκτήσετε απαραίτητα gadget και οικιακά προϊόντα με μεγάλες εκπτώσεις.

Πότε τελειώνει η Amazon Prime Day;

Η Amazon Prime Day συνήθως τελειώνει τη νύχτα μετά τη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης. Ενώ ορισμένες από τις προσφορές με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις θα εξαντληθούν ή θα λήξουν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, θα σας ενημερώσουμε για όλες τις καλύτερες προσφορές της Amazon για αγορές πριν και μετά την εκδήλωση.

Είναι η Prime Day απάτη;

Ενώ η Amazon Prime Day είναι 100% νόμιμη, οι αγοραστές θα πρέπει πάντα να είναι προσεκτικοί με ψεύτικους ιστότοπους, απάτες από τρίτους πωλητές και ανεπιθύμητα email ή κλήσεις από απατεώνες που ζητούν πληροφορίες πληρωμής ή προσωπικές πληροφορίες.

Ποια καταστήματα προσφέρουν ανταγωνιστικές εκπτώσεις Amazon Prime Day;

Αν και το Amazon Prime Day είναι αποκλειστικό για την Amazon, πολλοί δημοφιλείς λιανοπωλητές προσφέρουν παρόμοιες πωλήσεις γενικά. Ιστορικά, έχουμε δει ανταγωνιστικές πωλήσεις σε προϊόντα με κορυφαία βαθμολογία Walmart, στόχος, Nordstrom, οδοιπόρος Και Καλύτερη αγορά. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Amazon Prime μέχρι το Amazon Prime Day 2023, είναι προτιμότερο να αγοράσετε εναλλακτικά καταστήματα λιανικής που προσφέρουν προσιτές υπηρεσίες.

Αγοράστε προσφορές Prime Day στο Amazon

Ειδικοί προϊόντων στο επανεξεταστεί Ικανοποιήστε όλες τις ανάγκες σας για αγορές. Επανεξετάστηκε Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, Τικ Τοκ Ή Flipboard Για τις τελευταίες προσφορές, κριτικές προϊόντων και πολλά άλλα.

Οι τιμές ήταν ακριβείς τη στιγμή που δημοσιεύτηκε αυτό το άρθρο, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου.

READ  Ένας καθηγητής κολεγίου στην Καλιφόρνια πρόκειται να δικαστεί για τη δολοφονία ενός διαδηλωτή υπέρ του Ισραήλ πέρυσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *