Βελτίωση στο δάκτυλο του ποδιού του Aaron Judge μετά από δεύτερη ένεση PRP

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ — Ο Άαρον Τζατζ αισθάνεται “λίγο καλύτερα” μετά από ένεση πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια στον δεξιό αντίχειρά του, σύμφωνα με τον διευθυντή Άαρον Μπουν, ο οποίος είπε ότι ο τραυματισμένος σλάγκερ είναι αισιόδοξος. Θα αρχίσει να σημειώνει πραγματική πρόοδο σύντομα.

Δεν υπάρχει ακόμη χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Judge στον πάγκο. Ο Τζατζ τραυμάτισε το δάχτυλο του ποδιού του στις 3 Ιουνίου μετά από μια τρομερή σύλληψη στο Λος Άντζελες. Έλαβε μια ένεση PRP στις 6 Ιουνίου και στη συνέχεια μια άλλη ένεση PRP στις 15 Ιουνίου για την αντιμετώπιση του δεύτερου συνδέσμου.

«Αυτό που βλέπουμε, με ενθαρρύνουν οι συζητήσεις μου μαζί του», είπε ο Μπουν την Τρίτη. «Σιγά σιγά γίνεται καλύτερος και μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα. Νομίζω ότι αυτή είναι η αρχή για να κάνει κάποια πραγματικά βήματα.

Ο γενικός διευθυντής των Yankees, Brian Cashman, δήλωσε ότι ο Judge αντιμετωπίζει έναν «μοναδικό τραυματισμό». Ο γενικός συνεργάτης Hal Steinbrenner το συνέκρινε πρόσφατα με το toe turf toe, το οποίο είναι πιο κοινό στο ποδόσφαιρο από το μπέιζμπολ γενικά.

«Στο τέλος της ημέρας, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βεβαιωθούμε ότι έχει θεραπευτεί όταν αρχίσουμε να τον χρησιμοποιούμε», είπε ο Cashman. «Δεν θέλουμε αυτό το πράγμα να έρθει σύντομα σε εμάς γιατί δεν είναι 100 τοις εκατό έτοιμο να πάει».

Οι Yanks έχουν χάσει 8 από τους 12 αγώνες από τότε που ο Judge χτύπησε τον φράχτη στο Dodger Stadium.

Ο Cashman είπε ότι ο GM ένιωσε την ανάγκη να προειδοποιήσει για ένα αισιόδοξο χρονοδιάγραμμα κατά την περίοδο που οι Yankees συγκέντρωναν πληροφορίες από γιατρούς και ειδικούς και στη συνέχεια τις έστειλαν στον δικαστή: “Θα μπορούσε να είναι πολύ”.

READ  Η McDonald's λέει ότι εξαγοράζει όλα τα δικαιώματά της στο Ισραήλ: NPR

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτό γιατί είναι ένας πραγματικός αφοσιωμένος αθλητής», είπε ο Cashman. “Θέλει να είναι εκεί έξω παλεύοντας για την ομάδα του και παλεύοντας για τους οπαδούς μας. Εκεί μπορούν να συμβούν λάθη. Πρέπει να προστατεύσεις τους παίκτες από αυτά. Θέλει να φύγει το συντομότερο δυνατό στην πράξη, αλλά πρέπει να είναι έξυπνος και πρέπει να είμαστε έξυπνοι.

“Λοιπόν, το χρονοδιάγραμμα, δεν έχω ιδέα ακόμα. Ξέρω ότι αναρρώνει, σημειώνει πρόοδο, και επομένως η δεύτερη ένεση PRP. Όλα αυτά είναι ενθαρρυντικά σημάδια, αλλά δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε εικασίες για ένα χρονοδιάγραμμα Ακόμη.

Ο Judge συνόδευε τους Yankees σε πρόσφατα οδικά ταξίδια κατά τη διάρκεια των οποίων λάμβανε θεραπεία, αλλά δεν συμμετείχε σε δραστηριότητες μπέιζμπολ.

«Είναι σε θέση να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα στα δάχτυλα των ποδιών του από την σκοπιά της ισορροπίας, ξεφεύγοντας από αυτό», είπε ο Boone. «Υπάρχει πολύ πρήξιμο και πράγματα εκεί έξω τώρα, οπότε νιώθω ότι αρχίζει να στρίβει εκεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *