Η Κέιτλιν Κλαρκ αγγίζει τους 13.000 καθώς η Indiana Fever κερδίζει με 83-80

Ναθαναήλ Σ. Μπάτλερ/NBAE/Getty Images

Το ντεμπούτο της Caitlin Clarke στην εντός έδρας σεζόν προσέλκυσε μεγάλο πλήθος.



CNN

Περισσότεροι από 13.000 θαυμαστές παρευρέθηκαν Κέιτλιν Κλαρκ Έκανε το ντεμπούτο του στην preseason την Πέμπτη σε μια νίκη με 83-80 για την Indiana Fever επί της Atlanta Dream.

Η ατμόσφαιρα μέσα στο Cainbridge Fieldhouse στην Ινδιανάπολη διέψευσε τη χαμηλή σημασία του παιχνιδιού preseason, με το κοινό να αποδοκιμάζει δυνατά. Κλαρκ Έκανε τον πρώτο του κουβά σε ένα λέι απ οδήγησης στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Κλαρκ τελείωσε με 12 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ, αλλά είχε μια δύσκολη βραδιά στα σουτ, με 4 στα 12 από το γήπεδο και 2 στα 9 από βαθιά.

«Δεν νομίζω ότι ήμουν τόσο αποτελεσματικός, για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Κλαρκ στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι. «Σκέφτηκα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, απλώς πέρναγα την μπάλα, έβρισκα τους συμπαίκτες μου.

«Νομίζω ότι μπήκα στη μπογιά και προφανώς, θα ήθελα να είχα κάνει άλλα δύο τρίποντα, αλλά μερικές φορές, έτσι το πυροβολείς.

“Ανταποκριθήκαμε πραγματικά μετά από ένα αργό ξεκίνημα. Προφανώς, δεν θέλαμε να ξεκινήσουμε αργά, αλλά ήταν καλό που είδαμε να ανταποκρινόμαστε και να παίρνουμε πίσω το προβάδισμα και να το αλέθουμε μέχρι το τέλος.

Η Nalisa Smith ηγήθηκε του Fever, σημειώνοντας 21 πόντους και άρπαξε έξι ριμπάουντ, καθώς η Ιντιάνα κέρδισε από το έλλειμμα 15 πόντων στο δεύτερο δεκάλεπτο για να πάρει το προβάδισμα με 4:57 να απομένουν στο τρίτο και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Clarke, The Νούμερο 1 επιλογή Στο φετινό ντραφτ του WNBA, οι Iowa Hawkeyes απόλαυσαν μια ιστορική σεζόν στο NCAA και ηγούνται ενός νέου κύματος ενδιαφέροντος για το γυναικείο μπάσκετ.

READ  Ο Μάικ Πομπέο ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος το 2024

Το φαινόμενο Clark ήταν σε πλήρη ισχύ με την επίσημη προσέλευση της Πέμπτης να ανέρχεται στους 13.028, ένα ρεκόρ franchise νέας σεζόν και πάνω από τριπλάσιο από τον μέσο όρο των 4.000 κατοίκων του Fever την περασμένη σεζόν.

Ο Clarke είπε ότι ήταν “πολύ διασκεδαστικό” να παίζεις σε μια κατάμεστη, φασαρία και τόνισε πόσο σημαντικοί θα είναι οι οπαδοί του Fever αυτή τη σεζόν.

«Νόμιζα ότι ήταν δυνατά, νόμιζα ότι ήταν σε αυτό», είπε. «Ήταν διασκεδαστικό να βλέπεις μερικούς ανθρώπους σε κάποια πράγματα της Αϊόβα και μετά πολλούς ανθρώπους με πυρετό. Είναι ένα παιχνίδι σεζόν Πέμπτης βράδυ και υπάρχουν 13.000 άνθρωποι εδώ.

Ντέιβιντ Λ. Nemech/NBAE/Getty Images

Ο Clarke σημείωσε 12 πόντους καθώς οι Fever κέρδισαν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.

“Δείχνει πώς ήταν για εμάς όλη τη σεζόν και νομίζω ότι αυτό θα μας βοηθήσει. Υπάρχουν παιχνίδια στο σπίτι που πρέπει να κερδίσεις, οπότε είμαι ενθουσιασμένος για το άνοιγμα της έδρας μας. Νομίζω ότι θα είναι, προφανώς, κατάμεστο, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. [the New York Liberty].

“Είναι αρκετά απίστευτο – 13.000 σε ένα παιχνίδι preseason είναι πρωτόγνωρο.”

Οι Fever ξεκινούν τη σεζόν τους στο WNBA στο Mohegan Sun Arena το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Connecticut Sun πριν από το πρώτο παιχνίδι της ομάδας εναντίον της Liberty στις 16 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *