Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα δει τον βασιλιά Κάρολο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αγγλία για τους εορτασμούς Invictus

Chris Jackson/Getty Images για το The Invictus Games Foundation

Ο Πρίγκιπας Χάρι στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του Ιδρύματος Invictus Games με θέμα “Realizing Global Community” την Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, στο Λονδίνο.


Λονδίνο
CNN

ο Δούκας του Σάσεξ Επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια τελετή που σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή την Τετάρτη Παιχνίδια InvictusΑλλά δεν θα έβλεπε τον πατέρα του, Κάρολο Γ΄, στην επιστροφή του.

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε το απόγευμα της Τρίτης ενόψει εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων που σχετίζονται με τον αθλητικό διαγωνισμό που ίδρυσε πριν από μια δεκαετία.

Η πέμπτη στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο δεν θα πιάσει τον πατέρα της κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ωστόσο, λόγω της «πλήρους επίδειξης της μεγαλειότητάς της», λέει ο εκπρόσωπός της.

«Σίγουρα ο Δούκας κατανοεί το ημερολόγιο των δεσμεύσεων και των διαφόρων προτεραιοτήτων του πατέρα του και ελπίζει να τον δει σύντομα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Chris Jackson/Getty Images για το The Invictus Games Foundation

Ο Χάρι επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη 10η επέτειο των Invictus Games του.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν σχολίασε την επίσκεψη του Δούκα. Ο Χάρι είχε μια δύσκολη σχέση με την ευρύτερη οικογένειά του από τότε που αυτός και η σύζυγός του Μέγκαν αποχώρησαν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακόμισαν στην Αμερική το 2020.

Δεν αναμένεται να συναντήσει τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ κατά την επίσκεψη.

Ο Χάρι, 39 ετών, δεν φαίνεται να συνόδευε τη Δούκισσα του Σάσεξ στην επίσκεψή του στην Αγγλία. Ο γιος τους, Πρίγκιπας Άρτσι, έγινε πέντε ετών τη Δευτέρα.

READ  Η Ινδία, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα «χτυπήθηκαν περισσότερο» εάν το πετρέλαιο φτάσει τα 100 δολάρια

Ο Δούκας επέστρεψε στην πατρίδα του για τελευταία φορά τον Φεβρουάριο σε μια γρήγορη επίσκεψη μετά τον πατέρα του Διάγνωση καρκίνου ανακοινώθηκε.

Ο Τσαρλς συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία για έναν άγνωστο καρκίνο, αλλά αυτός Επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντα Αφού οι γιατροί του είπαν την περασμένη εβδομάδα, ήταν «πολύ ενθαρρυμένοι» από την πρόοδό του.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν ταραχώδεις για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Η κουνιάδα του Χάρι, η Αικατερίνη, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αποκάλυψε τον καρκίνο της τον Μάρτιο και ζήτησε ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας της.

Λάβετε το δωρεάν Royal Newsletter μας

Εγγραφείτε στα Royal News του CNNΣας στέλνω ένα εβδομαδιαίο εσωτερικό κομμάτι για τη Βασιλική Οικογένεια, τι κάνουν δημόσια και τι συμβαίνει πίσω από τους τοίχους του παλατιού.

ο Δούκας του Σάσεξ Θα παραστεί σε μια τελετή ευχαριστιών για τον εορτασμό της 10ης επετείου των Αγώνων Invictus και της ίδρυσής τους αργότερα την Τετάρτη στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο.

Οι Invictus Games, ένας διεθνής αθλητικός διαγωνισμός για τραυματίες στρατιώτες και στρατιωτικό προσωπικό, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το 2014.

Ο ηθοποιός Damian Lewis θα διαβάσει ένα ποίημα και ο Harry θα διαβάσει.

Μετά τους εορτασμούς Invictus στο Λονδίνο, ο Χάρι και η Μέγκαν θα ταξιδέψουν στη Νιγηρία μετά από πρόσκληση του Στρατηγείου Άμυνας της Νιγηρίας. Η Νιγηρία ανήκει στην Αφρική Ο πρώτος συμμετέχων στους Αγώνες Πέρυσι.

Οι επόμενοι Αγώνες Invictus θα διεξαχθούν στο Βανκούβερ και στο Whistler στον Καναδά τον Φεβρουάριο του 2025. Περισσότεροι από 500 αγωνιζόμενοι από περισσότερες από 20 χώρες θα αγωνιστούν σε προσαρμοστικά αθλήματα όπως η κωπηλασία εσωτερικού χώρου, το καθιστό βόλεϊ, η κολύμβηση, το ράγκμπι με αναπηρικό αμαξίδιο και το μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο.

Την περασμένη εβδομάδα, το Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Ουάσιγκτον, DC στις ΗΠΑ ανακοινώθηκαν ως οι φιναλίστ για να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση του 2027.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *