Ο Jason Kelce πηγαίνει στο ESPN για το «Monday Night Countdown» Ρόλος Pregame Show: Πηγές

Ο πρόσφατα συνταξιούχος Jason Kelce μετακομίζει στο ESPN ως μέρος του pregame σόου του “Monday Night Football”, ανέφεραν πηγές για τη μετακόμιση. Αθλητικός.

Ο Kelce, ο οποίος αποσύρθηκε μετά από μια καριέρα στο Hall of Fame με τους Philadelphia Eagles, αναζητούνταν από πολλά δίκτυα, αλλά επρόκειτο να προσγειωθεί στο “Monday Night Countdown” του ESPN.

Το ESPN αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο Kelce και ο αδελφός του, Travis, έχουν ένα δημοφιλές podcast που ονομάζεται “New Heights”. Ο Τζέισον, 36 ετών, έχει πάθος με τα μέσα ενημέρωσης και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από το NBC, το CBS και το Amazon. Αυτός και η σύζυγός του, Kylie, είχαν ήδη μια προϋπάρχουσα σχέση με την Amazon, όπως έκαναν και η σειρά ντοκιμαντέρ “Kells”, η οποία τον ακολούθησε στην τελευταία του σεζόν. Η σειρά της Πέμπτης το βράδυ του Amazon Prime Video είναι ήδη αρκετά γεμάτη. Τόσο το NBC όσο και το CBS εξέφρασαν ενδιαφέρον να προσθέσουν την Kells στα γραφεία της Κυριακής.

Ενημερωτικό δελτίο Pulse

Δωρεάν, καθημερινές αθλητικές ενημερώσεις κατευθείαν στα εισερχόμενά σας. Εγγραφείτε

Δωρεάν, καθημερινές αθλητικές ενημερώσεις κατευθείαν στα εισερχόμενά σας. Εγγραφείτε

αγοράΑγοράστε το ενημερωτικό δελτίο Pulse

Οι Disney Pioneers είναι δύο εβδομάδες μακριά και η Kelce είναι πιθανό να είναι μέρος της. Το ESPN έχει τον Bill Belichick, τον άλλο μεγάλο πράκτορα του NFL χωρίς μέσα ενημέρωσης αυτή τη σεζόν. Ο Belichick εμφανίζεται κάθε εβδομάδα στο The Pat McAfee Show τις Δευτέρες κατά τη διάρκεια της σεζόν του NFL. Ο McAfee θα πληρώσει τον Belichick για να παραμείνει στο πρόγραμμά του, το οποίο έχει άδεια στο ESPN.

READ  Ο Άαρον Τζάτζ έσκισε τον σύνδεσμο στο δάχτυλο του ποδιού, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επιστροφής

Εν τω μεταξύ, ο Belichick έχει μια συμφωνία με την Omaha Productions του Peyton Manning που θα δει τον Belichick ως ημι-κανονικό καλεσμένο στο Manningcast. Το «Monday Night Countdown» του ESPN έχει παρουσιαστεί από τον Scott Van Pelt και περιλαμβάνει τους αναλυτές Marcus Spears και Ryan Clark. Αθλητικός Ο Robert Griffin III, άλλος αναλυτής του έργου, ανέφερε προηγουμένως ότι είναι απίθανο να επιστρέψει.

Απαιτείται ανάγνωση

(Φωτογραφία: Kevin Sapitus/Getty Images)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *