Ο Shohei Ohtani των Angels ξαναχτυπά με 493 πόδια εντός έδρας

Υπηρεσίες Ειδήσεων ESPN1 Ιουλίου 2023, 12:00 π.μ. ET2 λεπτά ανάγνωση

493 ποδιών HR! Ο Shohei Ohtani ήταν ο αδιαφιλονίκητος νικητής στο νούμερο 30

Ο Shohei Ohtani είναι καυτός με τον 17ο Όμηρο του (30ος συνολικά) τον Ιούνιο, ένα 493 ποδιών φαγητού.

Άλλη μια μέρα, άλλη μια συγκλονιστική στιγμή Shohei Ohtani.

Το βράδυ της Παρασκευής στο Λος Άντζελες, ο αμφίδρομος αστέρας των Αγγέλων πέτυχε την 30η εντός έδρας πορεία του και το έκανε με δυναμικό τρόπο — μια βολή 493 ποδιών στο δεξί πεδίο, η μεγαλύτερη στην καριέρα του στο πρωτάθλημα. Περισσότερο από οποιονδήποτε παίκτη στα μεγάλα πρωταθλήματα αυτή τη σεζόν.

Το σόλο χτύπημα ήρθε στην έκτη περίοδο από τον αρχικό παίκτη των Arizona Diamondbacks, Tommy Henry και συνέχισε μια τρομερή διαδρομή για την ιαπωνική αίσθηση. Πλέον έχει 15 αγώνες εντός έδρας τον Ιούνιο (συμπεριλαμβανομένων πέντε μόνο αυτήν την εβδομάδα), ισοφαρίζοντας το ρεκόρ μονομήνου των Angels που σημειώθηκε την Πέμπτη. Επίσης, ισοφάρισε τους Babe Ruth (1930 Yankees), Bob Johnson (1934 A’s) και Roger Morris (1961 Yankees) για το σήμα AL τον Ιούνιο.

Ο Ohtani εντάχθηκε στον Sammy Sosa (1998) ως ο μόνος παίκτης στην ιστορία του μεγάλου πρωταθλήματος που κατάφερε να πετύχει 30 αγώνες εντός έδρας και 10 κλεμμένες βάσεις σε μια σεζόν πριν από τον Ιούλιο. Και έγινε ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Αμερικάνικης Λίγκας που πέτυχε 30 αγώνες εντός έδρας πριν από τον Ιούλιο, μαζί με τους Ken Griffey Jr., Chris Davis και Babe Ruth.

Και οι τρεις από τους μακροβιότερους homers του Ohtani έχουν έρθει στο Angel Stadium. Το προηγούμενο καλύτερό του ήταν μια διαδρομή 470 ποδιών από το Kris Bubic του Κάνσας Σίτι το 2021.

Ο Ohtani τερμάτισε 1 προς 2 με δύο περιπάτους την Παρασκευή το βράδυ, καθώς οι Angels έχασαν την τρίτη τους σερί, 6-2.

Σε αυτήν την αναφορά χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες από το ESPN Stats and Information και το Associated Press.

READ  Ο Lamar Jackson των Ravens ενημερώνεται για τον τραυματισμό στο γόνατο, αποκλείοντας τον εαυτό του από το Super Wild Card το Σαββατοκύριακο εναντίον της Bengals

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *