Η Blake Lively παραλείπει το Met Gala του 2024, οι φαν της μόδας παραπονιούνται για την απουσία της στο κόκκινο χαλί

Η Μπλέικ Λάιβλι θέλει να αφήσει το στίγμα της στο κόκκινο χαλί του Met Gala — αλλά οι θαυμαστές χάνουν το εμβληματικό στυλ της καθώς η σταρ δεν περπάτησε φέτος τα ετήσια φημισμένα βήματα του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης.
τελετή

Ενώ η εμφάνισή της στην εκδήλωση είναι πάντα πολύ αναμενόμενη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας για το πώς η Λάιβλι, 36 ετών, θα είχε υιοθετήσει τον ενδυματολογικό κώδικα του «Garden of Time».

Η Λάιβλι παρακολούθησε για τελευταία φορά το Met Gala το 2022, υπηρετώντας ως συμπρόεδρος, και η εμφάνισή της εγκωμιάστηκε από τους θαυμαστές και τους κριτικούς μόδας.

Αργότερα, η Λάιβλι εντυπωσίασε τους φωτογράφους με ένα τρελό φόρεμα Atelier Versace που περιείχε ένα αναστρέψιμο τρένο.

Αφού έφτασε για πρώτη φορά με τον σύζυγό της Ryan Reynolds με ένα βελούδινο σμόκιν και λευκό παπιγιόν, η ηθοποιός έκανε μια παράσταση στα μισά του δρόμου κάτω από τα σκαλοπάτια του Met καθώς γύριζε το τρένο. αυτήν

Η Blake Lively φοράει φόρεμα Atelier Versace με τον σύζυγό της Ryan Reynolds στο Met Gala του 2022.

Jamie McCarthy/Getty


Διοχετεύοντας τον κώδικα ενδυμασίας της «επιχρυσωμένης αίγλης» του 2022 — ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να «δημιουργήσουν το μεγαλείο της επιχρυσωμένης εποχής της Νέας Υόρκης» μεταξύ 1870 και 1890 — η Λάιβλι είπε ότι «κοίταξε την αρχιτεκτονική της Νέας Υόρκης και τα κλασικά κτίρια» στο κόκκινο χαλί. Ενώ συνεργαζόταν με την ομάδα Versace στο φόρεμά της, υπήρχαν χρωματικές επιλογές που αντιπροσώπευαν τη γήρανση του χαλκού με την πάροδο του χρόνου.

Η Blake Lively επιδεικνύει το αναστρέψιμο φόρεμα Atelier Versace στα εμβληματικά σκαλιά στο Met Gala του 2022.

Καλές εικόνες


«Παγίδευση [represents] Το Άγαλμα της Ελευθερίας και η κορώνα με επτά επίπεδα, το Άγαλμα της Ελευθερίας έχει επτά ακτίνες που αντιπροσωπεύουν τις ακτίνες του ήλιου και μετά τις επτά θάλασσες και τις ηπείρους που αντιπροσωπεύουν το καλωσόρισμα, την ένταξη και την ελευθερία”, πρόσθεσε η Λάιβλι. Σελ. – Έχει 25 παράθυρα, άρα Λωρραίνη [Schwartz] Βάλτε 25 πέτρες στο κάτω μέρος, ώστε να είναι όλες νότες της Νέας Υόρκης».

Ένα άλλο προσαρμοσμένο φωτοστέφανο για τον Schwartz περιελάμβανε το θέμα της Lively για το 2018 “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” και ένα προσαρμοσμένο φόρεμα Versace με ένα δραματικό τρένο σχεδιασμένο να γλιστράει από τα σκαλιά του Met. (Το κορίτσι σας ξέρει πώς να αξιοποιεί στο έπακρο μια συλλογή φωτογραφιών!)

Η Blake Lively με προσαρμοσμένο φόρεμα Atelier Versace και κορδόνι Lorraine Schwartz halo στο Met Gala 2018.

Χόρχε Πιμέντελ/Getty Images


Το 2017, η Λάιβλι έγινε επίσης μέλος του Reynolds, εντυπωσιάζοντας τη μαμά και τον μπαμπά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έσκυψαν σε μια γλυκιά στιγμή που ταιριάζουν με τα ρούχα για την εκδήλωση. Το ζευγάρι είναι γονείς των κορών Τζέιμς, 9, Ινέζ, 7 και Μπέτι, 4 ετών. Τον Φεβρουάριο του 2023, η Λάιβλι και ο Ρέινολντς υποδέχτηκαν ήσυχα το τέταρτο παιδί τους.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds συντόνισαν τις εμφανίσεις τους στο Met Gala του 2017.
Nielsen Barnard/Getty

Η Λάιβλι στράφηκε στην ομάδα σχεδιασμού του Atelier Versace για την περίσταση, φορώντας ένα χρυσό φόρεμα με μπλε φτερωτό τρένο, το οποίο ο Ρέινολντς ταίριαξε με το παπιγιόν του. Το φόρεμα ήταν φτιαγμένο από απαλές χρυσές αλυσίδες με πολύχρωμες πινελιές φτερών που πέφτουν στο τρένο σε αποχρώσεις του «γαλάζιου του ωκεανού». Έγινε δυνατή και υπερβολική με το μπλέκ της, σχεδιάζοντας περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε κοσμήματα Lorraine Schwartz, συμπεριλαμβανομένων σκουλαρίκια από ζαφείρι Βιρμανίας 82 καρατίων.

Το Met Gala της Lively φαίνεται να λέει πάντα μια ιστορία στυλ και ήταν στη λίστα με τα καλύτερα ντυμένα από το μεγάλο της ντεμπούτο το 2008, με τον Ralph Lauren με πρωταγωνιστή τον Ralph Lauren με μια στράπλες μαύρη τουαλέτα διακοσμημένη με φτερά και μια τρομπέτα φούστα.

Μην χάσετε ποτέ μια ιστορία – εγγραφείτε Δωρεάν καθημερινό ενημερωτικό δελτίο για τους ανθρώπους Από τα νέα των διασημοτήτων έως τις ιστορίες ανθρώπινων ενδιαφερόντων, θέλετε να παραμένετε ενημερωμένοι με τα καλύτερα πράγματα που έχουν να προσφέρουν οι άνθρωποι.

Η Blake Lively παρακολούθησε το πρώτο της Met Gala το 2008 φορώντας ένα φόρεμα Ralph Lauren.
Stephen Lovekin/Getty Images

της ηθοποιού ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ Ο χαρακτήρας Serena van der Woodsen φορούσε ένα απαλό κίτρινο, λουλουδάτο φόρεμα Ralph Lauren με στολισμένα μαύρα γάντια για το φινάλε της σεζόν 1 (ο γάμος της Lily και του Bart). GG Crazy Out). Στο βίντεο «Life in Looks». ΜόδαΗ Λάιβλι αποκάλεσε το φόρεμα «μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της μόδας». ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ.

Η Blake Lively και ο Ben Badgley γύρισαν το φινάλε της σεζόν 1 της επιτυχημένης σειράς Gossip Girl του CW.

©CW Network/Courtesy Everett Collection


Η Lively πρόσθεσε μια συγκεκριμένη στιγμή μόδας του Ralph Lauren ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ Το 2008 έλαβε την πρόσκλησή του στο γκαλά. (Το θέμα είναι “Superheroes: Fashion and Fantasy.”)

Προς το παρόν φορούσε μαύρα γάντια κομμένα στο χαλί ως νεύμα.

READ  Καταιγίδα Καλιφόρνια: Η Πολιτεία προετοιμάζεται για πλημμύρες εν μέσω δυνατής βροχής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *