Ιντιάνα Πέισερς εναντίον Νιου Γιορκ Νικς Ζωντανό σκορ και στατιστικά – 8 Μαΐου 2024 GameTracker

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (AP) Ο Τζέιλεν Μπράνσον επέστρεψε μετά από τραυματισμό στο δεξί πόδι και σημείωσε 24 από τους 29 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι Νιου Γιορκ Νικς κέρδισαν τους Ιντιάνα Πέισερς με 130-121 το βράδυ της Τετάρτης και προηγήθηκαν με 2-0. Ημιτελικοί της Ανατολικής Περιφέρειας.

Στην επέτειο της δραματικής εμφάνισης του Γουίλις Ριντ από τα αποδυτήρια πριν από τον 7ο αγώνα των τελικών του ΝΒΑ του 1970 για να οδηγήσει τους Νικς στον πρώτο τους τίτλο, ο Μπράνσον έστειλε φρενίτιδα το κοινό του Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν. Οι Pacers έχτισαν διψήφιο προβάδισμα σε όλο το δεύτερο τρίμηνο.

Έγινε μόνο ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που σκόραρε 40 ή περισσότερους πόντους σε πέντε συνεχόμενους αγώνες πλέι οφ, αλλά έδωσε στους Νικς όλα όσα χρειάζονταν για να προχωρήσουν στα μισά του δρόμου προς την πρώτη τους εμφάνιση στους Τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας από το 2000.

Ο OG Anunoby πρόσθεσε 28 πόντους στα πλέι οφ της καριέρας του πριν αποχωρήσει στο τρίτο δεκάλεπτο με τραυματισμό στον αριστερό μηριαίο μηριαίο για τους Νικς που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

Αλλά επέστρεψαν τον Μπράνσον και έκαναν ξανά μεγάλες προσπάθειες από τους δύο συμπαίκτες του στη Βιλανόβα. Ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντσο είχε 28 πόντους, ο Τζος Χαρτ 19 πόντους, 15 ριμπάουντ και επτά ασίστ για τους Νο 2 Νικς.

Ο Tyrese Haliburton επέστρεψε από ένα κακό παιχνίδι με 34 πόντους, εννέα ασίστ και έξι ριμπάουντ για τους Pacers, οι οποίοι τελείωσαν το παιχνίδι χωρίς τον προπονητή Rick Carlisle, αφού αποβλήθηκε για δύο τεχνικά σφάλματα.

Η σειρά μετακομίζει στην Ιντιάνα για το Game 3 την Παρασκευή και το Game 4 την Κυριακή.

READ  Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τακτοποίησε προσωπικά την αξίωση για πειρατεία τηλεφώνου, σύμφωνα με το δικαστήριο

Ο πρώην επιθετικός των Νικς, Όμπι Τοπ, πρόσθεσε 20 πόντους σε άλλη μια δυνατή προσπάθεια.

Οι οπαδοί των Knicks χλεύασαν το Pacers Hall of Famer Reggie Miller, έναν θερμό αντίπαλο της δεκαετίας του 1990 αυτής της αντιπαλότητας πλέι οφ, ο οποίος κάλεσε το παιχνίδι ως μέλος του πληρώματος του TNT, ενώ ο Brunson ήταν νευρικός στο πρώτο ημίχρονο, τελειώνοντας με ένα απογοητευτικό τελείωμα. Όλο το δεύτερο τρίμηνο.

Έκανε ένα τρίποντο για το προβάδισμα 24-13 στο πρώτο τέταρτο, αλλά αφού έκανε ένα για τους Πέισερς στο άλλο άκρο της κορυφής, ο Μπράνσον άρχισε να κυματίζει προς τον πάγκο ως αλλαγή καθώς έτρεχε στο γήπεδο για επίθεση. Η Ιντιάνα έκανε ένα σερί 11-0 νωρίς για να ισοφαρίσει, και ισοφάρισε ξανά στους 36, αφού ο Τόπιν έκανε τρεις ελεύθερες βολές με 0,3 δευτερόλεπτα να απομένουν.

Οι Πέισερς έκαναν 15 από τις 22 βολές στο δεύτερο δεκάλεπτο χωρίς τον Μπράνσον, ξεπερνώντας τους Νικς με 37-27 και προηγήθηκαν με 73-63.

Ο Μπράνσον βγήκε για να κάνει ζέσταμα στο ημίχρονο, προκαλώντας έναν τεράστιο βρυχηθμό από τους οπαδούς που δεν ήταν στις γραμμές παραχώρησης ή στις τουαλέτες, ακολουθούμενος από φωνές «MVP! MVP!» Συνθήματα. Με την Ιντιάνα να προηγείται με 79-70, οι Νικς πήγαν σε σερί 14-0, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Μπράνσον έκανε παιχνίδι τριών πόντων, δίνοντας προβάδισμα στη Νέα Υόρκη με 84-79.

Ο Anunoby τραυματίστηκε σύντομα, τραυματίζοντας τον οπίσθιο μηριαίο του ενώ προσπαθούσε να ολοκληρώσει ένα γρήγορο break, αλλά ο Brunson ηγήθηκε των Knicks με 14 πόντους στο τέταρτο τέταρτο.

Οι Knicks απέτισαν φόρο τιμής στην επιστροφή του Reid στο πρώτο τρίμηνο με μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές στο NBA και στο Madison Square Garden. Το αρ. Η φανέλα 19, που κρέμονταν από τα δοκάρια, τράβηξε την προσοχή και ο συμπαίκτης του στο Hall of Fame Walt Frazier ήρθε στην αυλή με χειροκροτήματα.

READ  NBA Playoffs: Οι Celtics κερδίζουν 4 αγώνες επί των Heat, έχασαν τον Kristaps Porzingis από τραυματισμό στη γάμπα

AP NBA: https://apnews.com/hub/NBA

Πνευματικά δικαιώματα 2024 STATS LLC και Associated Press. Οποιαδήποτε εμπορική χρήση ή διανομή χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της STATS LLC και του Associated Press απαγορεύεται αυστηρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *