Οι Nuckets συγκρατούν τους Celtics σε μια προεπισκόπηση μιας πιθανής αναμέτρησης των τελικών του NBA

Αν η Πέμπτη ήταν μια προεπισκόπηση των τελικών του NBA, οι Ντένβερ Νάγκετς θα έδειχναν υπέροχοι.

Ο Νίκολα Γιόκιτς οδήγησε το Ντένβερ σε μια νίκη με 115-109 επί των Μπόστον Σέλτικς σε έναν αγώνα μαρκίζ μεταξύ των υπερασπιστών πρωταθλητών του NBA και των κατόχων του κορυφαίου ρεκόρ του πρωταθλήματος.

Ήταν μια τυπική βραδιά στο γραφείο για τον Τζόκιτς με 32 πόντους, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ και μία ανατροπή σε σουτ 11 στα 18. Ο υποψήφιος MVP φαινόταν να υποφέρει από έναν τραυματισμό στον αγκώνα για κάποιο διάστημα του αγώνα, αλλά έδειχνε μια δυνατή βραδιά ενάντια στην ομάδα Νο. 2 του NBA αμυντικά.

Οι Σέλτικς προηγήθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου δεκαλέπτου και τελικά έδωσαν στους Νάγκετς ένα γρήγορο σερί 9-2. Η Βοστώνη πλησίασε. Οι Σέλτικς ισοφάρισαν το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο και μείωσαν το διψήφιο προβάδισμα σε δύο πόντους στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα.

Ο Τζόκεϊ και ο Γκόρντον απάντησαν κάνοντας αυτό με 20 δευτερόλεπτα ακόμα:

Κάπως έτσι, δεν ήταν καν το χειρότερο dunk του παιχνιδιού. ή δεύτερη-άγρια.

Ο Πέιτον Γουάτσον είχε αυτό το σχεδόν εκτροχιαστικό ντάνκ στη μετάβαση:

Τότε ο Γκόρντον υπενθύμισε ότι πιθανότατα θα έπρεπε να είχε κερδίσει έναν ή δύο διαγωνισμό dunk.

Ο Τζέιλεν Μπράουν θα ήταν ο ήρωας για τους Σέλτικς με 42 πόντους σε 16 στα 27 σουτ με 13 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και τρία κλεψίματα. Οι 14 πόντοι του Τζέισον Τέιτουμ δεν ήταν αρκετοί. Η Βοστώνη τερμάτισε 11 στα 37 από 3 πόντους.

Η νίκη μετακινεί τους Νάγκετς με 43-20 μόλις ένα παιχνίδι πίσω από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στη Δύση, με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μεταξύ τους στο πρώτο ημίχρονο.

READ  Η ακρόαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τη διαγραφή φοιτητικού δανείου, εξηγείται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *