Ο Τζέικ Πολ εναντίον του Μάικ Τάισον κυκλοφορεί στις 20 Ιουλίου στο Netflix

Ο Τζέικ Πολ έδωσε μάχη με την αθλητική φήμη το 2020 όταν έβγαλε νοκ άουτ τον πρώην παίκτη του NBA, Νέιτ Ρόμπινσον, στο undercard του εκθεσιακού αγώνα πυγμαχίας του Μάικ Τάισον με τον Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ.

Τώρα, ο YouTuber που έγινε βραβευμένος Paul και ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών Tyson θα συναντηθούν ξανά — ως εχθροί — σε μια ακόμα πιο πολωτική σκηνή στην τελευταία τρέλα της πυγμαχίας crossover.

Αξιωματούχοι είπαν στο ESPN ότι ο Tyson θα αντιμετωπίσει τον Paul στο main event της κάρτας, το οποίο θα μεταδοθεί στο Netflix, στις 20 Ιουλίου στο AT&T Stadium στο Arlington του Τέξας. Αυτή θα είναι η πρώτη εισβολή της εταιρείας ροής σε πολεμικά παιχνίδια και η τρίτη ζωντανή εκδήλωση gaming συνολικά. Το Paul's Most Valuable Promotions (MVP) υπέγραψε συμφωνία με το Netflix για μια κάρτα πυγμαχίας την περασμένη 1η Νοεμβρίου, σύμφωνα με τη συνιδρυτή του MVP Nakisa Bidarian.

“Ο Τζέικ Πολ εναντίον του Μάικ Τάισον είναι ένας αγώνας ονείρου που γίνεται μια φορά στη ζωή και αναμένω ότι θα είναι το πιο δημοφιλές αγώνισμα πυγμαχίας στη σύγχρονη ιστορία της πυγμαχίας”, δήλωσε ο Πιταριανός σε μια δήλωση.

Δεν είναι σαφές πώς το Τμήμα Αδειών και Κανονισμών του Τέξας (DDLR), το οποίο απαγορεύει και ρυθμίζει τα μαχητικά αθλήματα στην πολιτεία, θα προσεγγίσει αυτό που είναι βέβαιο ότι θα είναι ένας διαγωνισμός που θα τραβήξει πολλή κριτική και προσοχή. Το εάν αυτό θα χαρακτηριστεί ως υπέρ αγώνα ή ως έκθεση δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

READ  Ο ράπερ Τράβις Σκοτ ​​αποφεύγει τις κατηγορίες για τον όχλο του Τέξας

Ο Tyson ήταν ένας από τους μεγαλύτερους – και πιο φοβισμένους – πυγμάχους βαρέων βαρών που έζησαν ποτέ. Αλλά την ώρα του αγώνα θα ήταν 58 ετών. Ο Πολ, στα 27 του, είναι τρεις δεκαετίες νεότερος της.

Ο Tyson ήταν σε καλή κατάσταση όταν πάλεψε με τον Jones σε έναν αγώνα πυγμαχίας έκθεσης στις 28 Νοεμβρίου 2020 και ήταν σε καλή κατάσταση στην προπόνησή του με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Tyson δεν είχε αγώνα επαγγελματία από το 2005 και τον σταμάτησαν σε δύο συνεχόμενα προτού κρεμάσει τα γάντια. Ο Νεοϋορκέζος ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής βαρέων βαρών από το 1987 έως το 1990.

“[Paul has] έχει αναπτυχθεί σημαντικά ως πυγμάχος με τα χρόνια, οπότε θα είναι διασκεδαστικό να δούμε τι μπορεί να κάνει η επιθυμία και η φιλοδοξία ενός «παιδιού» με την εμπειρία και την ικανότητα μιας κατσίκας», είπε ο Tyson σε μια δήλωση. Είναι ένας πλήρης κύκλος Η στιγμή που είναι συναρπαστική η παρακολούθηση και τώρα σκοπεύω να τον τελειώσω».

Ο Paul (9-1, 6 KO) ακολούθησε το νοκ-άουτ του από τον Robinson με νίκες επί των πρώην αστέρων του UFC, Nate Diaz, Anderson Silva και Tyron Woodley. Ο ντόπιος του Οχάιο πολέμησε πυγμάχους με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από αυτόν, σκεπτόμενος μια μέρα να αγωνιστεί για ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Paul, ο οποίος έγινε επαγγελματίας πριν από τέσσερα χρόνια, έρχεται από τον πρώτο γύρο νοκ-άουτ των τεχνιτών Andre August και Ryan Borland.

«Είναι τρελό να πιστεύεις ότι έγινα viral επειδή έβγαλα νοκ άουτ τον Nate Robinson στο undercard του Mike Tyson στον δεύτερο αγώνα μου υπέρ», είπε ο Paul σε μια δήλωση. «Τώρα, τέσσερα χρόνια αργότερα, προσπαθώ να αντιμετωπίσω τον ίδιο τον Tyson για να δω τι έχω για να νικήσω έναν από τους πιο διάσημους μαχητές και τα μεγαλύτερα εικονίδια της πυγμαχίας. Δυόμιση χρόνια μετά την καθιέρωση του MVP, θα κάνουμε “ο μεγαλύτερος αγώνας στην ιστορία, ένας αγώνας στο μεγαλύτερο στάδιο NFL στην Αμερική, το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μια ζωντανή μετάδοση σε μια πλατφόρμα ροής — μια απόδειξη για το τι έχουμε πετύχει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.”

READ  Οι νέοι κανόνες για τα τσιπ της Κίνας θα μπορούσαν να κοστίσουν στη Nvidia 3 δισεκατομμύρια δολάρια Αγοράστε μια συμβουλή μετοχών.

Ο Paul εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς “Untold” του Netflix πέρυσι. Προχωρώντας επιθετικά στα ζωντανά αθλήματα, το Netflix έχει μεταδώσει το Netflix Cup, έναν αγώνα μεταξύ οδηγών και παικτών της Formula 1, και το Netflix Slam, ένα τουρνουά τένις, τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

«Ο Μάικ Τάισον είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα στην ιστορία της πυγμαχίας και ο Τζακ Πολ είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαταράκτες στην ιστορία της πυγμαχίας», δήλωσε ο Γκέιμπ Σπίτζερ, αντιπρόεδρος των μη φανταστικών αθλημάτων στο Netflix. “Το Σάββατο, 20 Ιουλίου θα είναι καθαρό δράμα στο ρινγκ του Τέξας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τις πιο σημαντικές προσφορές για αυτό το ιστορικό γεγονός και ανυπομονούμε να έρθουν αντιμέτωποι με τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο στο Netflix.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *