Ο Nick Sorenson φέρνει τον Brandon Staley στα 49ers μετά την πρόσληψη του NBC Sports Bay Area & California

Ο Nick Sorenson και ο Brandon Staley ήταν οι πρώτοι που πήραν συνέντευξη από τον προπονητή Kyle Shanahan για τη θέση του αμυντικού συντονιστή των 49ers.

Σαφώς, ο Shanahan εντυπωσιάστηκε δεόντως. Λέγεται ότι σχεδιάζει να προσλάβει και τους δύο.

Σύμφωνα με τον Adam Schefter του ESPN, ο 45χρονος Sorensen θα προαχθεί σε αμυντικό συντονιστή μετά από δύο χρόνια ως βοηθός του 49ers. Η θέση του συντονιστή άνοιξε όταν ο Shanahan απέλυσε τον Steve Wilks τρεις ημέρες μετά την ήττα των 49ers στο Super Bowl LVIII από τους Kansas City Chiefs.

Σόρενσεν, Έπαιξε 10 σεζόν NFL Στην άμυνα, θα συνεργαστεί στενά με τον Staley, πρώην προπονητή των Los Angeles Chargers. Ο Staley, 41 ετών, φέρεται να ενταχθεί στο επιτελείο των 49ers ως βοηθός προπονητή.

Τα takeaways των 49ers έχουν εκτοξευθεί τις τελευταίες δύο σεζόν με το επιτελείο του Sorensen. Του ανατέθηκε να βρει τρόπους για να δώσει έμφαση στη δημιουργία ανατροπών, και οι 49ers διέπρεψαν σε αυτόν τον τομέα, με 42 αναχαιτίσεις ενώ παρέδωσαν 40 πάσες touchdown.

Ο Staley συναντήθηκε με τον Shanahan και τον γενικό διευθυντή των 49ers John Lynch για μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο Shanahan και ο Lynch πέρασαν για πρώτη φορά χρόνο με τον Staley τον Αύγουστο του 2021, όταν οι 49ers και οι Chargers πέρασαν δύο ημέρες στην Costa Mesa για μια κοινή προπόνηση που οδήγησε στο παιχνίδι τους preseason.

Ο Shanahan και ο Lynch εντυπωσιάστηκαν με τις γνώσεις του Staley για το παιχνίδι και τον τρόπο που παρουσίασε την προοπτική του. Μετά από τρεις σεζόν ως προπονητής των Chargers, ο Staley θα συνεργαστεί στενά με τον Shanahan σε όλους τους τομείς.

READ  Ο Έλον Μασκ αντιμετωπίζει τον πειρασμό να κάνει ιδιωτικό το Tesla του 2018

Ο πρώην βοηθός προπονητή των 49ers, Anthony Lynn, Προσλήφθηκε τον περασμένο μήνα Ο Dan Quinn θα ενταχθεί στο προσωπικό με τους Διοικητές της Ουάσιγκτον ως αθλητικός συντονιστής.

Αφού συμμετείχε σε συνεντεύξεις στη Σάντα Κλάρα, ο Λιντς ταξίδεψε στην Ιντιανάπολη αυτή την εβδομάδα για το συγκρότημα scouting του NFL. Περιέγραψε τι αναζητούν οι 49ers από τον νέο αμυντικό συντονιστή τους.

«Αγαπάμε αυτό που είμαστε και τι κάνουμε για την ασφάλεια», είπε ο Lynch την Τρίτη. «Πιστεύω ότι δεν θέλουμε κάποια μεγάλη απόκλιση από αυτό. Μας αρέσει το στυλ που παίζουμε, ένα επιθετικό μέτωπο με τέσσερα κάτω.

«Τούτου λεχθέντος, νομίζω ότι πρέπει πάντα να εξελίσσεσαι και βλέπεις μια ευκαιρία σαν αυτή να εξετάσεις διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εξελιχθούμε. Συχνά, πολλές από αυτές τις ιδέες προκύπτουν σε αυτές τις συνεντεύξεις.

Ο Staley υπηρέτησε στο επιτελείο του στο Σικάγο και το Ντένβερ υπό τον πρώην αμυντικό συντονιστή των 49ers Vic Fangio. Οι Rams προσέλαβαν τον Staley ως αμυντικό συντονιστή το 2020. Έμεινε εκεί για μία σεζόν πριν πάρει τη θέση του προπονητή των Chargers. Ο Staley συνέταξε ρεκόρ 24-25 σε τρεις σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του 0-1 στα πλέι οφ.

Η προαγωγή του Σόρενσον από τον ειδικό των παιχνιδιών 49ers που πασάρει/νικελίου μπακ προπονητή ολοκληρώνει μια 17ήμερη αναζήτηση για έναν νέο αμυντικό συντονιστή. Οι 49ers πήραν επίσης συνεντεύξεις από τον προπονητή των αμυντικών μπακ Ντάνιελ Μπούλοκς, τον προπονητή αμυντικών μπακ του Κάνσας Σίτι, τον Ντέιβ Μέριτ και τον προπονητή αμυντικών μπακ του Λας Βέγκας, Τζέραλντ Αλεξάντερ.

Ο Σόρενσεν έγινε αμυντικός συντονιστής για πρώτη φορά. Προσλήφθηκε από τους 49ers ως αμυντικός βοηθός το 2022 και προήχθη σε αμυντικό πάσο/προπονητή νικελίου την περασμένη σεζόν.

READ  Το «Super Mario Bros. Movie» βαρέλια στα 678 εκατομμύρια δολάρια Παγκόσμιο Ταμείο - Προθεσμία

Ο Sorenson εμφανίστηκε σε 134 αγώνες σε 10 σεζόν στο NFL με τους St. Louis Rams, Jacksonville Jaguars και Cleveland Browns. Υπηρέτησε ως εφεδρικός συνεργάτης ασφαλείας και ειδικών ομάδων.

Ήρθε στους 49ers αφού πέρασε μια σεζόν ως συντονιστής ειδικών ομάδων στο Τζάκσονβιλ.

Ο Sorenson ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στο NFL το 2013 με οκτώ σεζόν στο επιτελείο του Pete Carroll στο Σιάτλ. Ξεκίνησε ως βοηθός ειδικών ομάδων, στη συνέχεια μετακόμισε σε δευτεροβάθμιο προπονητή (2017-19) και δευτεροβάθμιο προπονητή/ειδικό νικελίου το 2020. Εργάστηκε με τους Seahawks υπό τους αμυντικούς συντονιστές Chris Richard και Ken Norton.

Κατεβάστε και ακολουθήστε το 49ers Talk Podcast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *