Πορεία Ελεύθερης Παλαιστίνης εν όψει των Όσκαρ στο Λος Άντζελες

Billboard Women in Music 2024

Μια πορεία για την Ελεύθερη Παλαιστίνη που καλεί για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα πρόκειται να χτυπήσει αύριο το Λος Άντζελες ενόψει των Όσκαρ του 2024.

Οι Συγγραφείς Ενάντια στον Πόλεμο στη Γάζα LA (WAWOG), Κινηματογράφοι για την Παλαιστίνη, SAG-AFTRA για κατάπαυση του πυρός και άλλοι κάλεσαν σε διαμαρτυρία, μια ομάδα διοργανωτών, καλλιτεχνών και κινηματογραφιστών. Κατά τη διάρκεια μιας γενοκτονίας!».

Οι διοργανωτές λένε ότι περιμένουν εκατοντάδες άτομα να συγκεντρώσουν, να παρελάσουν, να μπλοκάρουν και να αναστατώσουν καθώς απαιτούν άμεση και μόνιμη κατάπαυση του πυρός. Ζητούν επίσης να σταματήσει αυτό που λένε ότι είναι «ο αποκλεισμός της Γάζας και η κατοχή της Παλαιστίνης».

Κινηματογράφοι για την Παλαιστίνη μοιράστηκε μια δήλωση στο Instagram Σε συνεργασία με το τμήμα του Jewish Voice for Peace στο LA, κάλεσε τον κόσμο να συναντηθεί στο Cinema Dome στη 13:00 την Κυριακή για την πορεία.

«Δεν θα παρασυρθούμε από τη βιομηχανία του θεάματος», έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης. “Θα συνεχίσουμε να ζητάμε μια μόνιμη κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Θα συγκεντρώσουμε και θα βγούμε στους δρόμους για να αρνηθούμε να κλείσουμε τα μάτια σε αυτή τη συνεχιζόμενη γενοκτονία! Κατάπαυση του πυρός τώρα!”

Η Κυριακή δεν είναι μόνο τα βραβεία Όσκαρ, αλλά και η πρώτη μέρα του Ραμαζανιού, αργία για την πλειοψηφία των κατοίκων της Γάζας. Αυτή είναι η μέρα που ξεκινά το Ισραήλ Η χερσαία εισβολή του ΡάφαΜια μικρή πόλη στη νότια Λωρίδα της Γάζας όπου περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Παλαιστίνιοι έχουν αναγκαστεί να καταφύγουν.

Τα νέα για την πορεία των Όσκαρ ακολουθούν μια πολεμική διαμαρτυρία Ισραήλ-Χαμάς έξω από τα βραβεία Independent Spirit 2024 στη Σάντα Μόνικα στις 25 Φεβρουαρίου. Οι διαδηλωτές έξω από τη σκηνή φώναζαν φωνές όπως «Ελεύθερη Παλαιστίνη» μέσω μεγαφώνων. «Ζήτω η Παλαιστίνη» και «Εκεχειρία τώρα»

Ακολουθούν πολλά ακόμα…

READ  Ο Walt Nauta είναι πιστός του Τραμπ που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης αφού δούλεψε για αυτόν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *