Το UFC 299 Sean O'Malley κέρδισε τον Marlon Chito και διατήρησε τον τίτλο του bantamweight

Η πρώτη υπεράσπιση του τίτλου του Sean O'Malley ήταν εναντίον ενός γνώριμου αντιπάλου, αλλά αυτή τη φορά, δεν θα υπήρχε καμία διαμάχη και κανένα αποτέλεσμα σοκ. Ο O'Malley νίκησε τον Marlon “Chito” Vera για να διατηρήσει τον τίτλο του στο bantamweight στο main event του UFC 299. Οι κάρτες των κριτών έγραφαν 50-45, 50-45 και 50-44.

Ο O'Malley κυριάρχησε στους τρεις πρώτους γύρους, με την ικανότητα της Vera να προσγειώνει χτυπήματα σε πλήρη φόρμα. Ο Ο'Μάλεϊ με τα δεξιά γόνατα στο πηγούνι της Βέρα και πολλές γροθιές που ματώνουν το πρόσωπο της Βέρα. Η Βέρα προσπάθησε να ξεπεράσει τη διαφορά ταχύτητας, αλλά προσπάθησε να επηρεάσει τον πρωταθλητή.

Ο τέταρτος γύρος ήταν ένας σταθερός γύρος για τη Vera, καθώς ο O'Malley είχε μια ματωμένη μύτη. Ακόμα κι έτσι, ο O'Malley προσγειώθηκε κατά βούληση και η Vera έκανε ό,τι μπορούσε για να αντέξει σημαντικά χτυπήματα. Το πέμπτο ήταν γεμάτο με συναρπαστικές στιγμές, αλλά για άλλη μια φορά ο O'Malley πήρε το καλύτερο από τη Vera.

Μετά τον αγώνα, ο O'Malley είπε ότι ήθελε να αγωνιστεί με τον πρωταθλητή featherweight του UFC, Ilya Topuria.

Πριν από το main event, ο Dustin Poirier διατήρησε τη θέση του στην κατηγορία ελαφρών βαρών, αποκλείοντας τον ανερχόμενο Benoit St. Denis στον δεύτερο γύρο, ο Michael “Venom” Page έκανε ένα επιτυχημένο ντεμπούτο στο UFC με μια απόφαση νίκη επί του Kevin Holland και νίκησε τον Jake. Della Maddalena. Ο Gilbert Burns και ο Petr Yan ανέβηκαν στους δύο τελευταίους γύρους για να αρνηθούν στον Zhang Yadong τον πρώτο σπόρο.

Δείτε πώς εξελίχθηκε όλη η δράση από το UFC 299 στο Μαϊάμι:

READ  Πτήση Jeju, Νότια Κορέα: Τρομακτικές στιγμές στην πτήση της Asiana Airlines καθώς η πόρτα του αεροπλάνου ανοίγει στον αέρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *