Το εμπόριο Damian Lillard θα μπορούσε να επηρεάσει τον στόχο των Warriors Dario Saric – NBC Sports Bay Area & California

Καθώς το πρώτο κύμα ειδήσεων των δωρεάν πρακτορείων του ΝΒΑ έρχεται και παρέρχεται, το Dub Nation περίμενε μια ενημέρωση για τον Ντάριο Σάριτς, το όνομα του οποίου συνδέθηκε πρόσφατα με τους Warriors.

Πολλές πηγές είπαν στο Μόντε Πουλ του NBC Sports Bay Area ότι ήταν «πολύ πιθανό» ο Σάρικ να συμφωνήσει σε συμφωνία με το Γκόλντεν Στέιτ όταν άνοιξε το free πρακτορείο την περασμένη Παρασκευή, με μια πηγή να λέει ότι μια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι πιθανή. .”

Αλλά έχουν περάσει πέντε μέρες και τίποτα δεν έχει δουλέψει, αν και ένας ρεπόρτερ του NBA έχει ιδέα γιατί. Ο σούπερ σταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντέμιαν Λίλαρντ, ζήτησε ανταλλαγή από το Όρεγκον την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι ο προτιμώμενος προορισμός του ήταν οι Μαϊάμι Χιτ. Πολλαπλές αναφορές δείχνουν ότι το Μαϊάμι δεν έχει αρκετά μεγάλο εμπορικό πακέτο για το Πόρτλαντ, ωστόσο, και μια τρίτη ομάδα πρέπει να εμπλακεί με κάποιο τρόπο.

Yahoo! Ο βετεράνος αθλητικός ρεπόρτερ του NBA, Τζέικ Φίσερ, ανέφερε ότι ο Σάρικ μπορεί να περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με την κατάσταση του Λίλαρντ.

Οι Χιτ έχουν πει σε παίκτες ελεύθερου πράκτορα όπως ο Μάλικ Μπίσλεϊ, ο οποίος συμφώνησε σε μονοετές συμβόλαιο. [the] Μιλγουόκι [Bucks] Από τη Δευτέρα, το Μαϊάμι βρίσκεται σε ένα μοτίβο κράτησης προτού προχωρήσει με τις ελάχιστες υπογραφές βετεράνων”, έγραψε ο Φίσερ. “Άλλοι παίκτες, όπως ο Τζος Κρίστοφερ, ο οποίος ανταλλάχθηκε πρόσφατα από το Χιούστον στο Μέμφις και ο Ντάριο Σάριτς, έχουν καλή εφαρμογή. Στο Γκόλντεν Στέιτ, πηγές ανέφεραν ότι ο Λίλαρντ θα μπορούσε να είναι σε επαφή με το Μαϊάμι ανάλογα με την κίνηση».

READ  Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνος και Βροχή Μετεωριτών: 3 Διαστημικά γεγονότα αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο Λίλαρντ θέλει να αγωνιστεί για ένα πρωτάθλημα. Μετά από 11 σεζόν στο Πόρτλαντ, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσει. Όμως ο Λίλαρντ δεν έχει ρήτρα μη εμπορίου και οι Μπλέιζερς τον έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2026-27. Δεν χρειάζεται λοιπόν να του δώσουν αυτό που θέλει, αν και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να φιλοξενήσουν το αστέρι.

Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Το NBA δοκιμάζει δύο προτεινόμενες αλλαγές κανόνων σε αγώνες Summer League

Αυτό σημαίνει ότι το Dub Nation θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα.

Στα 6 πόδια-10, ο Σάριτς θα καλύψει μια σειρά από ανάγκες παικτών, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης — μεγέθους. Ο 29χρονος πρώην ντραφτ του 2014 έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ με τους Philadelphia 76ers το 2016-17. Σε έξι σεζόν με τους Philly, Phoenix, Oklahoma City και Minnesota Timberwolves, ο Saric είχε μέσο όρο 11,0 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε 413 αγώνες.

Όλα τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο, σωστά;

Κατεβάστε και ακολουθήστε το Dubs Talk Podcast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *